Digidexo.com

Virkningene av Snorking om Sleep

Virkningene av Snorking om Sleep


Noen mennesker snorker hele natten, hver natt, som forstyrrer søvnen og gjør dem mindre energisk og gretten i løpet av dagen. Kroniske snorkere har ofte en tilstand som kalles søvnapné, der de stopper gjentatte ganger å puste når de sover. Denne personen kan, som et resultat, våkn opp så ofte som 100 ganger i løpet av natten, og at han ikke husker det. Personer som er kroniske snorkere er på et høyere risiko enn ikke-snorkere for kardiovaskulære lidelser og hjerneslag.

Uordnede Breathing

Når snorking oppstår, regnes dette disordered puste og det resulterer i forstyrret søvn, noe som betyr at personen kommer til å bli lei i løpet av dagen. Pusteforstyrrelser kan føre til allergier, astma, hyperaktivitet, oppmerksomhetssvikt og aggresjon, ifølge Franklin Institute. Hvis en person har hodepine i løpet av dagen kan dette være på grunn av søvnapné.

Aldring

Som du alder, blir din sove mer forstyrret og snorking blir verre, selv om det er mer vanlig hos overvektige og menn. Vante snorking forstyrrer person i sengen med deg, så vel som forstyrrer din egen søvn, selv om du kanskje ikke er klar over det. Du får ikke kvalitet hvile.

Barn

Når et barn snorker, kan dette bety at han har ADHD, eller ADHD, ifølge Dr. David Gozai, som er forsker ved University of Louisville. ADHD barn snorke dobbelt så mye som de barna som ikke har denne lidelsen. Barn med høyest kroppsmasseindeks er også mye mer sannsynlig å snorke som er de barn som utsettes for passiv røyking. Når et barns Snorking er medisinsk behandlet, forbedrer dette ADHD problemer, og han krever mindre medisiner.

Outcome

Barn som opplever søvnforstyrrelser på grunn av pusteproblemer, inkludert snorking, i den tiden at deres hjerne utvikler kan lide irreversible kompromiss til deres kognitive og intellektuelle potensial.

Hindringer

Når det er noen form for hindringer, eller innsnevring av luftveiene, bevirker dette vev i luftveiene til å vibrere, noe som fører til snorking. Når en hindring er til stede, gjør dette hjertet arbeide hardere som den prøver å presse ut luft, noe som kan føre til høyt blodtrykk.