Digidexo.com

Hvete gratis diett planer

Hvete gratis diett planer


En hveteallergi er trolig den vanskeligste matallergi med å takle. De som har det vanligvis er allergisk mot proteinet gluten inneholdt i hvete. De fleste kommersielle matvarer inneholder hvete. Symptomer kan være hodepine, tett nese, gastritt, flatulens, svimmelhet og selv kortpustethet. Heldigvis er mange av disse symptomene kan unngås bare ved å unngå visse matvarer. Det er også nok av erstatning matvarer på markedet.

Endre Diet

Å måtte endre kostholdet på grunn av en hveteallergi kan være en traumatisk opplevelse. Du blir nødt til å eliminere mange matvarer som du har spist for år. Innse at du ikke vil sulte i hjel. Nøkkelen er å finne erstatning matvarer. Etter hvert vil du vokse til å like den nye kosten, vil du føle deg mye bedre og du kan selv felle noen pounds.

Matvarer du bør unngå

Alle brød, kaker, pizza, kaker, kjeks, nudler, muffins, pannekaker og mange andre funnet i butikken elementer inneholde hvete. Hvete er også en ingrediens i mange drikker som øl og root beer. Krutonger og panerte produkter inneholder hvete, som har pakket mat i bokser. Hvis du har hvete allergi, må du begynne å se på ingrediensene i maten du spiser. Les alle etikettene du kommer over før du kjøper maten. Hvete må elimineres fra kostholdet ditt.

Du må også unngå visse matvarer når du spiser på restauranter. Sørg for at du spør kokken om mulige hvete ingredienser hvis noe mat er aktuelle. Personer med hvete allergi kan ikke være i stand til å spise bygg, heller. Hvis du har blitt diagnostisert av lege, vil han ha retningslinjer for deg også.

Hva mat du kan spise

Starter med frokost, må du erstatte alle multi-korn korn med glutenfrie produkter. Korn laget med ris er en vanlig erstatning. Havre og mais korn kan spises også. Bare sjekk etikettene og sørge for at matvarer ikke inneholde flere korn. Flertallet av varme korn er laget av enkeltkorn. For toast, kan du bruke ris brød. De fleste store dagligvarekjedene i dag har helsekost seksjoner; det er nok av hvete og glutenfrie produkter i hyllene, og selv i meieri saken.

Hvis du liker mat som pasta til lunsj eller middag, kan du finne ris pasta i en rekke stilarter. Du kan også spise mat laget av potet og tapiokastivelse, eller sorghum og bønne mel. Det finnes mange alternative korn som du kan kjøpe på helsekost butikken, for eksempel hirse, kamut, amaranth og quinoa. Personer med hvete allergi kan selv være i stand til å tåle spelt, en gammeldags hvete variasjon.

For snacks, det er nok av deilige kjeks og kaker som er laget av pekannøtter, mandler, valnøtter eller hasselnøtter. Noen snacks inneholder maismel eller bønner. Eksperimentere med ulike matvarer til du finner noe du liker.

Barn ofte vokser hvete allergi. Noen voksne har suksess med rotasjons dietter, med hvete introdusert hver fjerde dag. Over tid, kan du være i stand til å sette hvete i dietten din. For nå, ta trøst i de mange gode matvarer der ute som du kan spise.