Digidexo.com

Hva er behandlingen for Psoriasis i skrittet?

Psoriasis er en irriterende immunsystem uorden; National Psoriasis Foundation sier at om lag 7,5 millioner amerikanere lider av sykdommen. The genital, eller "skrittet" området, er en av de kroppsområder som er sårbare for utbrudd av psoriasis. Heldigvis er mange forskjellige behandlinger er tilgjengelige for å avlaste den irritasjon.

Psoriasis Funksjoner

Ifølge National Psoriasis Foundation, vises psoriasis i genital regionen vanligvis så tørre røde sår på huden. I motsetning til andre typer psoriasis, betyr genital psoriasis ikke normalt vises skjellete.

Årsaker

Psoriasis er forårsaket av en feilaktig immunrespons mot kroppens eget hudceller. Dette over-aggressive angreps fører til en syklus der nye celler reise til hudoverflaten for raskt, og døde celler og rusk bygge opp til irriterende nivåer.

Behandlinger for Mild Psoriasis

Flere OTC og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle mild genital psoriasis. Disse inkluderer steinkulltjære, salisylsyre, Calcipotriene, og tazarotene. Flere steroid kremer er tilgjengelige, men høyere potens steroider er vanligvis ikke anbefalt for genital regionen.

Behandling for moderat psoriasis

Sammen med topiske behandlinger, kan moderat psoriasis også behandles med lys terapi, der området er utsatt for ultrafiolett lys. UV-stråler redusere frekvensen av huden cellevekst og lindre symptomer over tid.

Behandlinger for alvorlig psoriasis

Alvorlig genital psoriasis er vanligvis behandles på samme måte som moderat psoriasis unntatt når psoriasis er til stede i andre kroppsregioner. I så fall visse immunsuppressive medikamenter som T-celle-blokkere er tilgjengelige for å redusere kroppens inflammatorisk respons.