Digidexo.com

Hvor mange kalorier per dag for å miste vekt raskt?

Hvor mange kalorier per dag for å miste vekt raskt?


Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt du trenger til både kosthold og mosjon. Det er viktig å spise riktig mengde kalorier per dag for å optimalisere vekttap. Når du begynner å spise din ideelle kaloriinntaket, vil du begynne å se noen gode vekttap resultater. Før du går på noen diett - spesielt hvis du har mye å tape - må du sjekke med din lege for å sikre at du er frisk nok til å begynne et slikt program.

Anbefalt Vekttap

Mens alle ønsker å gå ned i vekt raskt, er det best å gå ned i vekt med en hastighet på ikke mer enn to pounds per uke. De fleste vil oppleve et større fall ved første mens kroppen deres er å justere til sunnere å spise og mister litt vann vekt.

Det er best å gå ned i vekt ved hjelp av en kombinasjon av kosthold og mosjon. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier. Å miste ett pund i uken, må du opprette en kalori underskudd på 500 kalorier per dag. Dette betyr at du enten kutte ut 500 kalorier fra kosten eller brenne 500 kalorier med trening, eller en kombinasjon av de to. Hvis du ønsker å miste to pounds en uke trenger du et kaloriunderskudd på 1000 kalorier per dag.

Minste anbefalte Kalorier

Antall kalorier du bør spise for å gå ned i vekt avhenger av flere ting: ditt aktivitetsnivå (enten fra dine daglige aktiviteter eller selve øvelsen), din alder, ditt kjønn og din nåværende vekt. Men generelt trenger mer kalorier enn kvinner og eldre mennesker trenger færre kalorier enn yngre. Tyngre folk brenne mer kalorier for de samme aktiviteter enn de som veier mindre.

Det minimum av kalorier noen bør spise er omtrent 1500. Hvis du spiser mindre enn det du risikere å sette kroppen i en sult-modus, noe som faktisk hemmer din vekt-tap innsats. Du risikerer også å få vekt raskt når du fortsetter å spise en normal mengde kalorier.

Å bestemme dine spesifikke kalori behov, bruke en kalori kalkulator som den på www.ahealthyme.com/topic/calneed. Kalori Kalkulatoren vil fortelle deg, basert på avgjørende faktorer hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt. Det kan også hjelpe deg med å beregne antall kalorier for å konsumere for spesifikke vekt-tap mål.

Når du planlegger kostholdet ditt, sørg for å gi deg selv nok kalorier til å gi rom for en og annen liten splurge. Hvis du er for strenge på kalorier hver dag med ikke rom for noen belønning er det liten sjanse for at du vil holde med din vekt-tap plan.

Den beste måten å lykkes med vekttap er å lage og vedlikeholde små endringer. Fortsett å gjøre små endringer og over tid vil du ha en sunnere livsstil.