Digidexo.com

Gjentatte gjær infeksjoner

Gjentatte gjær infeksjoner


Mange mennesker lider av gjær infeksjoner. Candida albicans, en gjærlignende sopp, og andre varianter lever naturlig i tykktarmen, fordøyelseskanalen og på huden. Noen ganger er dette gjær multipliserer over normalt nivå og forårsaker gjær infeksjoner i disse områdene. Denne tilstanden er kjent som candidiasis, som er den primære årsaken til de fleste gjentatte gjærinfeksjoner.

Candidainfeksjon i tykktarmen

Candidainfeksjon i tykktarmen kan være forårsaket av en overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, p-piller, dårlig slanking, klorvann og til og med stress. Det overskytende gjær irriterer slimhinnene i tykktarmen og kan forårsake fekal forstoppelser. Gjær, giftstoffer og parasitter ofte samles i dette området. Hvis disse enhetene blir liggende ubehandlet gjennom avrusning, kan de gå inn i blodbanen og invadere celler og kroppens organer. Symptomer fra denne type candidiasis kan inkludere eksterne gjær infeksjoner samt mange sykdommer. Disse symptomene kan oppstår på nytt i kroppen så lenge som det overskytende candida forblir i tykktarmen.

Candidainfeksjon i tynntarmen

Candida overvekst i tynntarmen kan forårsake "leaky gut" syndrom. Denne tilstanden forekommer ofte i forbindelse med candidiasis i tykktarmen. Slimhinnene i tynntarmen er også påvirket av candida. Over tid, kan soppen faktisk trenge den delikate vegger av tynntarmen, slippe ufordøyd mat, giftstoffer og utenlandske bakterier i blodet. Denne tilstanden kan kan også forårsake gjentatte gjærinfeksjoner på huden og i munnen.

Svekket immunforsvar

Systemisk gjær svekker immunsystemet. Det strømmer av kroppens vitaminer og mineraler og hindrer cellene fra å få riktig mengde næring. Så lenge candida forblir i tykktarmen og fordøyelsessystemet, kan den fortsette å forårsake ødeleggelse og forårsake visse sykdommer og infeksjoner, deriblant gjentatte utbrudd av gjær infeksjoner på huden og i munnen.

Typer av Vendende gjær infeksjoner

Kvinner og menn kan få tilbakevendende gjær infeksjoner i underlivet (vaginal og penile infeksjoner). Selv om den systemiske gjær kan anspore disse infeksjoner, kan kombinasjonen av fuktighet og varme også utløse dem også. Folk som går med våte klær eller badedrakter for lengre perioder kan være utsatt for tilbakevendende genital gjær infeksjoner. Iført en masse stramt eller tykke klær kan også føre til gjentatte tilfeller. Andre typer tilbakevendende gjær infeksjoner inkluderer idrettsutøver føtter, jock kløe, kløe og ringorm. Munnen trost kan også oppstår på nytt. Det ser vanligvis på tungen og innsiden veggene i kinnet.

Behandling

De fleste bruker salver og antibiotika for å bli kvitt gjær infeksjoner. Men disse behandlingene alene vil ikke fjerne tykktarmen og fordøyelsessystemet til det overskytende candida. Følgelig vil enhver som får en bestemt gjærinfeksjon fortsette å være utsatt for det før systemisk gjær er eliminert. Detoxing er den beste måten å kvitte seg med systemisk candidiasis. Man kan detox ved juicing med grønnsaker og frukt, ved hjelp av visse urter eller får kolon renser.