Digidexo.com

Menstrual kolitt Symptomer

Kvinner avtale med menstruasjons spørsmål hver måned frem til overgangsalderen. Kvinner som lider av kolitt, men noen ganger opplever en blusse opp i symptomer på denne sykdommen sammen med sine regelmessige menstruasjonsproblemer. Dette kan være vanskelig å håndtere på en månedlig basis. Grunnen til at kolitt har en tendens til å blusse opp rundt tidspunktet i menstruasjonssyklusen er på grunn av endringene i nivået av østrogen og progesteron i kroppen. Den type behandling foreskrevet avhenger av symptomene som pasienten opplever.

Magekramper

Magekramper kan være mild til alvorlig i løpet av den tiden av måneden. Noen kvinner sier at en varmepute hjelper, mens andre trenger sterkere medisiner for å lindre smerten. Den kramper kan føles noe fra magen til de nedre bekkenet, samt den nedre del av ryggen.

Diaré

Noen kvinner har diaré på grunn av det faktum at prostaglandiner er også funnet i tarmkanalen, som forårsaker den glatte muskulaturen i tarmen for å trekke seg sammen. Dette er en av de ledende symptomer på kolitt, så vel. Mange mennesker behandle det med over-the-counter medisiner.

Hodepine

Hodepine er en av de mest vanlige bivirkninger av menstruasjons kolitt. Noen hodepine kan bli så ille at enkelte kan føle seg som oppkast. Vanligvis tar en over-the-counter smertestillende, for eksempel Tylenol eller Motrin, kan bidra til å lette symptomene.

Forstoppelse

Med menstruasjons kolitt, kan forstoppelse oppstå med bestått av blod og / eller slim i avføringen. Hvis blødningen fortsetter lenge nok, kan det til slutt føre til anemi, slik at pasienter som lider av utvidet blødning på det sterkeste til å søke råd fra en lege så snart som mulig.

Kvalme

Kvalme er også en av de mest vanlige symptomer på menstruasjons kolitt. Dette er på grunn av den intense smerter at kvinnen kan være i, så vel som en bivirkning av en hvilken som helst av de medisiner hun kan ta. Mange ganger vil leger fore et stoff som lindrer de fleste av kvalme.