Digidexo.com

Tegn og symptomer på Langvarig Dehydrering

Tegn og symptomer på Langvarig Dehydrering


Kroppene våre er for det meste væske og trenger vann for å fungere. Enkel dehydrering oppstår når vi mister mer vann - gjennom svette, urinering og pust damp -. Enn vi ta i I tillegg til svette væske, mister vi også små mengder av elektrolytter, eller kroppen salter. Langvarig dehydrering resultater på flersystem symptomer som kroppene våre sliter med å fungere uten tilstrekkelig vann og mangler viktige elektrolytter.

Generelle symptomer

De fleste mennesker med langvarig dehydrering er utmattet med en samlet generell svakhet. De kan være utsatt for besvimelse. Deres øyne virke "forliste" i deres ansikter. Deres hud er blek og tørr som kroppen forsøker å minske væske tapt gjennom svette. På grunn av elektrolyttforstyrrelser, kan de ha hyppige skjelettmuskelkramper eller spasmer. De kan bli forvirret og desorientert før henfalle til bevisstløshet.

Kardiovaskulære symptomer

Tørkede folk ofte demonstrere lavt blodtrykk som det er mindre væske å sirkulere gjennom kroppen sin. Dette lavt blodtrykk er grunnen til at de kan være utsatt for besvimelse. De har som regel en pounding og rask puls eller hjerterytme, som hjertet forsøker å gjøre opp fornthe redusert volum av blod med økt levering.

Gastrointestinal og urin symptomer

Langvarig dehydrering gir betydelige effekter på mage-tarm. Leppene er ofte sprukne og tørre. Munningen er også tørt, mens tungen er svellet. Deres spytt og slim er tykk. Forstoppelse ofte resulterer og urinering reduserer eller stopper. Urinen er ofte en mørk te farge og meget konsentrert. Ved bevissthet, vil de selvsagt klage over økt tørste.

Behandling

Behandling av langvarig og alvorlig dehydrering gjøres best i et sykehus, særlig for måling av graden av kroppselektrolyttubalanse. Fluid replacement therapy administreres intravenøst ​​og hvis bevisst, muntlig. Utarmet elektrolytter vil bli lagt til dine IV væsker som nødvendig. Til slutt, i et sykehus, årsaken til "langvarig dehydrering" vil bli undersøkt og behandlet, enten det er overexercise, heteslag, udiagnostisert diabetes eller noe annet.