Digidexo.com

Hva er farene ved en diett Patch?

Hva er farene ved en diett Patch?


Diett patcher er utformet for å administrere ulike rusmidler og urte kosttilskudd for å undertrykke appetitten og samtidig øke stoffskiftet. Disse effektene, da sammen med et sunt kosthold og mosjon, generelt føre til vekttap. Mange dieters finne lappen mer praktisk enn piller som inneholder lignende kosttilskudd fordi de forvalter en konstant, selv mengde medisiner. På grunn av dette konstant forvaltningen av legemidler og kosttilskudd, bør en rekke farer og bivirkninger til dietten patch tas i betraktning før bruk.

Bivirkninger

Mens alle diett hjelpemidler kan utgjøre noen bivirkninger, kan dietten patch presentere bivirkninger som kan føre til alvorlig fare hvis de vedvarer. Avhengig av narkotika eller urte supplement inneholder plasteret, bivirkninger variere. Mange diett patcher sitere kvalme, irritabilitet, rastløshet, og hudirritasjon som generelle bivirkninger. Andre oppdateringer kan føre til lavt blodsukker, som ikke bare kan føre til helseproblemer, men være mot sin hensikt å vekttap, forårsaker generell tretthet, noe som gjør det vanskelig for deg å trene. Dersom bivirkningene vedvarer, de fleste diett patcher anbefaler opphørt bruk før du tar kontakt med lege om hvordan du behandler dem.

Legemiddelinteraksjoner

Kosten tar reseptbelagte medisiner bør være spesielt forsiktig med å bruke en diett patch uten først å konsultere lege. Avhengig av urte supplement eller narkotika som brukes i oppdateringen, kan farlige bivirkninger oppstår. For eksempel har patcher som bruker guarana og 5-HTPS blitt notert til å samhandle med en rekke reseptbelagte medisiner og kan føre til bivirkninger eller mindre effektiviteten av reseptbelagte medisiner. Hvis du tar noen resepter, særlig antipsykotika, antiarytmika eller reseptbelagte antacids, bør du kontakte lege før du begynner på diett diett.

Langtidseffekter

Misbruker eller misbruke diett patcher kan resultere i langvarige helseproblemer. For eksempel, er en diett patch aktive bestanddel Blæretang, noe som øker energien ved å stimulere skjoldbruskkjertelen med jod. Mens jod er naturlig og viktig for kroppen, kan store mengder av det være skadelig for naturlige prosesser i kroppen. Langsiktige skjoldbrusk problemer forbundet med Blæretang omfatter utvidelse av skjoldbruskkjertelen, hypotyreose, og skjoldbruskkjertelkreft. Når den brukes på feil måte, eller for en lengre periode, spesielt hos de med eksisterende skjoldbrusk problemer eller de med diabetes eller forhåndseksisterende hjertelidelser, fucus vesiculous patcher kan føre til mer skade enn hjelp.