Digidexo.com

Neck Avslappende Øvelser

Neck Avslappende Øvelser


Å ha nakkesmerter kan ødelegge hele dagen. Enten det er et resultat av å sove i en vanskelig posisjon, dårlig holdning og arbeidsvaner, eller bare et resultat av hverdagslige spenninger, kan nakkesmerter ødelegge konsentrasjonen. Å ha en kink i nakken, eller ekstrem spenning, er ikke bare smertefullt, det kan hindre deg fra å være i stand til å gjøre hva som må gjøres hver dag. Neck avslappende øvelser kan bidra til å avhjelpe dette problemet.

Øvelser

Nakke øvelser er gunstig for alle. Ifølge University of Maryland Environmental Safety Division, ikke bare gjøre avspenningsteknikker løsne spente muskler, men de holder halsen sterk og fleksibel. Husk å gjøre hver av disse condition øvelser veldig sakte, i fem til ti representanter hver, og prøve å gjøre hver av dem tre ganger om dagen.

Halsen tilt Øvelsen består av sakte senke haken mot brystet, deretter sakte lene hodet bakover til du ser på taket. Ta med halsen til en oppreist posisjon. Deretter sakte senke øret mot høyre skulder, så venstre. Ikke tving denne øvelsen, og ikke prøve å røre øret til hver skulder; bare gjøre det så langt du kan uten smerte.

Roterende halsen er en fantastisk avspenningsteknikk. Sitte rett opp i stolen og forsiktig se til hver side. Du vil føle en gradvis trekke; ikke over utvide, og deretter snu hodet til den andre siden. Gjenta de anbefalte reps.

Motstand øvelser er også stor for å styrke nakkemusklene og gi fleksibilitet. Plasser hånden på siden av hodet. Som du bringe halsen mot skulderen din, motstå denne bevegelsen med hånden og hold mens du teller til fem. Gjenta med den andre siden. Har disse reps fem til ti ganger hver, og gjenta tre ganger om dagen. Termin motstand øvelser kan gjøres ved å plassere begge hendene på pannen. Prøv å flytte hodet frem forsiktig til brystet. Gjør de tilbakeliggende motstandene på samme måte, bare denne gangen Plasser begge hendene på baksiden av hodet og sakte vippe den bakover. Motstå bevegelse med hendene. Som med de andre motstandsbevegelser, hold mens du teller til fem.

Andre behandlinger

Den beste måten å holde nakkesmerter fra tilbakevendende er å styrke det med trening; men hvis du lider nå, er det flere behandlinger som vil hjelpe raskt. Ifølge Mayo Clinic, kan vekslende varme og is hjelp i healing hals betennelse. Det anbefales å bruke varme eller kalde pakker i 20 minutter på en gang, fire eller fem ganger om dagen.

Over-the-counter smertestillende medisiner, som ibuprofen, paracetamol og aspirin, kan hjelpe din smerte. Over-the-counter smerte kremer med kamfer eller mentol kan være gunstig også.

Massasjeterapi er svært nyttig for dem som lider av nakkesmerter. Den total avslapning du får er bra for hele kroppen.

Din hals kan ikke virkelig slappe av så lenge det støtter hodet. Derfor, med mindre du ligger flatt i sengen med halsen i tråd med ryggraden din, eller sitter og ser rett frem, er nakkemusklene fungerer. Nakkesmerter er ofte et resultat av å holde hodet på skrå nedover mens du arbeider ved skrivebordet eller på datamaskinen. Juster tastaturet og dataskjermen for god hals holdning. Noen ganger bare stable et par bøker under skjermen vil heve den til riktig høyde.