Digidexo.com

Hvordan flate magen

Du kan gi din figur et dramatisk løft hvis du lære hvordan å flate magen. Her er noen enkle tips som kan få deg i gang. Og det beste med det er at du kan gjøre dem omtrent hvor som helst.

Hvordan flate magen

Hold magen i. Du kan enkelt gjøre dette en del av din daglige rutine. Du kan gjøre dette mens du kjører til jobb, eller mens du sitter ved skrivebordet. Ta en lang og treg dypt åndedrag som du suger i magen. Pass på at du puster inn fra mellomgulvet og ikke brystet eller halsen. Hold pusten i ca femten sekunder. Så sakte puster ut gjennom munnen. Gjenta denne prosessen. Og gjør det i ca fem minutter. Dette vil bidra til å trekke i veggen av magen, og det kan også bidra til å forbedre din holdning. Hvis du konsekvent gjør dette, bør du ha en slankere mage i ca en måned.

Gjør knebøy med vekter. Hvis du virkelig ønsker å vite hvordan å flate magen, gir denne ettall en prøve. Det vil gi magemusklene en god treningsøkt. Du kan bruke lette vekter for dette. Bare bruk de som du komfortabelt kan støtte. Gjør som mange knebøy som du kan. Forhåpentligvis kan du gjøre rundt 20. Denne øvelsen er også bra for leggmusklene.

Fokus på å miste fett. For å gjøre dette, trening på høyeste intensitetsnivå som du kan. Endre opp rutine som kroppen din blir vant til det. Hold øvelser utfordrende ved periodisk å legge ekstra vekt, når du gjør knebøy.

Hold vekten under kontroll. Hvis du virkelig ønsker å vite hvordan å flate magen, har du også til å kontrollere vekten. Du kan gjøre dette ved å spise sunt, og trene.

Hint

  • Spis mye frukt og grønnsaker for å holde deg mett.
  • Fart på forbrenningen ved å spise seks små måltider om dagen i stedet for tre store.