Digidexo.com

Naturopathic leger vs Regular Leger

Naturopathic leger vs Regular Leger


Naturopathic leger og leger er begge utdannet til å behandle sykdommer og sykdom. Naturopaths tror på å behandle hele mennesket ved å fokusere på pasientens psykiske, fysiske og følelsesmessige tilstander, og legger vekt på å begrense invasiv kirurgi og narkotika.

Filosofi

The American Association of Naturopathic Physicians definerer naturmedisin som troen på at kroppen har selv helbredende krefter. Naturopathic leger oppmuntre til bruk av kosthold, mosjon og ernæring i tillegg til medisinsk vitenskap å forebygge og behandle sykdom og sykdom, mens tradisjonelle leger fokuserer på medisinsk behandling alene.

Utdanning

Begge naturopathic leger (ND) og leger (MD) delta på fire år med distinkte graduate medisinske skoler og deretter må passere lisensiering eksamener til praksis. Naturopaths også studere holistisk healing i tillegg til medisin.

Naturopathic Rotasjoner

Naturopaths fullstendige rotasjoner etter lege skolen konsentrere seg i ernæring, akupunktur, botaniske og homeopatisk medisin, og rådgivning.

Lege Residencies

Ifølge American Medical Association, leger komplett residenser varighet fra tre til syv år etter lege skolen. Medisinsk lege spesialiteter inkluderer pediatri, kirurgi, indremedisin og akuttmedisin.

Praksis

Naturopathic leger praktiserer i alle de samme områdene som leger unntatt kirurgi. Deres mål er å behandle vanlige plager som allergi, dårlig fordøyelse, tretthet og hormonelle ubalanser uten narkotika.