Digidexo.com

stand timermage

Hvordan å gjøre Standing tilbake rader med et elastisk Exercise Band

Baksiden området og muskler er problemsider for mange mennesker. Tilbake fett er en av de vanskeligste fett å maskere, og det er svært vanskelig å kaste. En av de beste måtene å bekjempe en "back roll" er å begynne å løfte vekter for å målrette det området av kroppen din og omorganisere den måten at muskler og fett vises i dette området. Hvis du ikke har tilgang til et treningsstudio, den beste måten å komme i gang på en vektløfting rutine er å bruke en elastisk øvelse band. Du kan enkelt gjøre står tilbake rader hjemme, effektivt og raskt ved hjelp av en elastisk øvelse bandet i stedet for frivekter. Her er hvordan du gjør stående tilbake rader med et elastisk øvelse band.

Hvordan å gjøre Standing tilbake rader med et elastisk Exercise Band

Hvordan gjøre Standing tilbake rader med et elastisk Exercise Band

•  Knyt strikken til en dør knott eller annet stasjonært objekt som ligger på magen nivå. Sørg for at hver side av bandet har samme lengde på elastisk ledningen.

Stå ca 4 meter unna stedet hvor bandet er sikret. Føttene skal være ca skulderbredde fra hverandre, og du bør gripe ett håndtak i hver hånd.

Bøy knærne litt mens du holder ryggen rett. Dette isolerer ryggmuskulaturen.

Trekk håndtakene mot deg i en jevn bevegelse. Albuene vil peke bak deg og dine nevene bør ligge på brystet nivå.

Trekk armene fullt foran deg. Selv om du er i bevegelse med trekk av elastisk snor, sørg for at du opprettholder din jevn bevegelse eller du vil ikke få mye ut av øvelsen, og kan til og med press eller rive en muskel.

Hint

 • Å øke motstanden av elastisk øvelse band, sløyfe den rundt hendene før du har oppnådd ønsket vanskelighetsgrad.
 • Rådfør deg med en lege før du begynner på en ny treningsøkt rutine.

Hvordan kjøpe en Stand Up Paddleboard og mister vekt

Hvordan kjøpe en Stand Up Paddleboard og mister vekt


Føler du deg overvektig, men misliker å løfte vekter, løping og andre cardio øvelser som vanligvis hjelper folk slanke seg?

Vel, det er alltid alternativer. Stand Up padling gjør underverker for kroppen mens ikke utsette deg til monotoni og smerte av standard cardio trening. Det må være den beste måten å gå ned i vekt. Hvis du bor i nærheten av noen kroppen av vann, kan du gjøre dette.

Hvordan kjøpe en Stand Up Paddleboard og mister vekt

Finn en sportsbutikk eller surfe butikk og be om å leie en stand up paddle board. Hvis du skal på ferie eller bor et sted nær sjøen, vil dette være enkelt. Ellers vil du trenger å gjøre noen undersøkelser for å finne det du trenger. Butikken vil utstyre deg med riktig størrelse styret vurderer din høyde og vekt.

Gi den en gå. Din første gang på en padle bord vil trolig være en kombinasjon av latter og growls. Det er ikke lett å få den rette balansen i begynnelsen. Bare husk å begynne å legge flatt på bordet og stå opp på midten av brettet med føttene og holdent under deg. Holde føttene fra hverandre ikke mer enn bredden på skuldrene. Det vil ta flere forsøk.

Som du vurdere din erfaring med padle bord og mull over et kjøp, husk dette: mennesker har mistet over 50 pounds av vekt ved bare å bruke padle bord på en ukentlig basis for sine treningsøkter. Nei, de er ikke padling i tre timer en dag, mer som 30-45 minutter per trening. Det er den beste måten å gå ned i vekt fordi det er slik en hyggelig øvelse opplevelse.

Kjøpe padle bord. Du vil ha fått mye god informasjon fra utleie opplevelse. Forklar salg person hva du likte om bord og gjorde ikke. Hvis du virkelig hadde en vanskelig tid oppholder balansert, insisterer på en lengre bord enn salgs fyr kan anbefale. Du vil bli løst opp med et styre som gjør din opplevelse med en god en hver gang du treffer vannet.

Begynn å lage en tur til sjøen, elv eller hav tre ganger i uken. Forplikte seg til å tilbringe en god lang treningsøkt på vannet enten lørdag eller søndag. Du kan til og med plass til hunden din eller barnet på forsiden av brettet med deg når du er erfaren. Du vil begynne å miste vekt raskt.

Verdsett den naturlige skjønnheten rundt deg hver gang du går ut. Dette er en av de største gavene padle styret kan gi; det tar deg bort fra all betongen og mennesker, og rett inn i noen av mor naturens største lekeplasser.

Hint

 • Hvis du har lavere beinproblemer, er dette en fin måte å få mosjon.
 • Hvis du er veldig tung, er dette en utmerket måte å trene uten å ha vekten skade belastning på ledd.
 • Du vil bygge muskler ved å gjøre dette, og jo mer muskler du har, jo høyere daglig kalori burn rate du liker.
 • Dette vil skatt cardio systemet, så sjekk med legen din hvis du har noen helseproblemer, og la henne vite at du planlegger denne type treningsprogram.
 • Ingenting slår et fornuftig kosthold. Vær snill mot deg selv med mat og porsjonene du spiser.

Hvordan å miste vekt når man ikke stand til å utøve

Hvordan å miste vekt når man ikke stand til å utøve


Å miste vekt er så enkelt som kroppen bruker mer kalorier enn du forbruker. Øvelse gjør øke antall kalorier en person forbrenner, men forskerne er å finne grunn til å tro at trening fører også folk til å spise mer etter trening. Etter en hard treningsøkt på treningsstudioet eller en lang sikt, folk er mer sannsynlig å føle at de har tjent en godbit eller kan gå rett for sukkerholdig, høy-kalori sportsdrikke, for å utligne antall kalorier de bare brent. Å være ute av stand til å utøve kan ikke være skadelig for din vekttap tross alt.

Hvordan å miste vekt når man ikke stand til å utøve

•  Beregn antall kalorier per dag kroppen din forbrenner. Du kan bruke en online kalkulator for dette, eller for en god generell regel, kan menn doble sin vekt med 12 og kvinner med 10 for å finne din kalori baseline. En 200-lb. kvinne brenner trolig ca 2000 kalorier per dag uten å trene. Hvis vekten din er vanligvis konsekvent og du vet hvor mange kalorier du brenner per dag, da også vet du omtrent hvor mange kalorier du spiser hver dag på for å opprettholde den vekten.

Still et vekttap mål og bestemme antall kalorier kroppen din ville kreve for å nå dette målet. Hvis du er en 200-lb. kvinne og du ønsker å veie 180 kg., bør du kutte ned kaloriinntaket til 1800 per dag. Denne metoden vil ta mer tid enn en mer drastisk kalori nedskjæring, men vil også være mindre sannsynlig å få deg til å yo-yo vekten opp og ned enn å prøve noe mer alvorlig. Ett kilo fett inneholder 3500 kalorier, så å miste en lb av fett du trenger å kutte 3500 kalorier fra kostholdet ditt. Det anbefales ikke at du prøver å gå ned mer enn to kg. vekt per uke, så hvis du velger å sette strengere mål, begrense nedskjæring til ikke mer enn hva som ville beløpe seg til to kg. en uke.

Skriv ned dine mål og dine normale spisevaner i en journal. Folk som bruker en online vekttap sporing program, mange av dem inkluderer mat tidsskrifter, har vist seg å være mer vellykket i langsiktig vekttap. Holde styr på alt du spiser og drikker, visning størrelse og når du spiser det slik at du plukke opp på dine spisevaner. På slutten av hver dag eller etter den første uken, gå gjennom og beregne hvor mange kalorier er i hver av dine vanlige måltider. De fleste mennesker spiser de samme tingene regelmessig, så når du vet kalori teller i hver av dine vanlige måltider du slipper å beregne dem på nytt. Ærlig skrive ned dine matvaner tvinger deg også til å erkjenne dem.

Analyser dine matvaner og gjøre valg om hvor du skal gjøre endringer. Dietter er langt mindre vellykket enn endringer i livsstil. Vurdere matvaner som nevnt i dagboken din og bestemme hvilke områder du føler deg trygg på at du kan kutte ned på kalorier. Kanskje du ikke trenger dessert hver dag. Kanskje du kan bytte fra en dobbel-cheeseburger til en enkelt, eller en salat med tunfisk og fettfattig dressing en gang i blant i stedet for pasta og smørbrød til lunsj. For å gå ned i vekt, trenger din daglige kaloriforbruk til gjennomsnittlig inntak mål du angir, så det er greit hvis en dag du går litt over så lenge en annen dag din totale er litt under.

Drikk åtte til ti glass vann om dagen. Folk er ofte tørst og mistolker kroppens signaler om tørst som de av sult. Pass på at du spiser nok vann og du finner kanskje ut at du ikke er så sulten som du trodde.

Hvordan å drive en Stand Up Hoyer Lift

Hvordan å drive en Stand Up Hoyer Lift


Enten i et sykehus, langsiktig omsorg anlegget, hospice, eller hjemme, en Hoyer stand-up lift kan hjelpe i omsorgen for en privatperson. Denne heisen er designet for å hjelpe en person å være i stand til å bevege seg fra sittende til stående stilling. Den Hoyer stand-up lift ikke bare hjelpemidler i pasientbehandling, men også beskytter pleieren fra skader som følge av å prøve å løfte og manøvrere personen.

Bruksanvisning

•  Sett beltet fra heisen rundt pasientens mageområdet under armene. Dette beltet er ikke koblet til heisen på denne tiden og kan bli satt på plass før du flytter løft i nærheten av personen som blir løftet. Spenne beltet fast på plass med stropper som festes til heisen vender foran personen.

Rull Hoyer stand-up lift på plass foran en person som trenger å løftes til en stående posisjon fra sittende stilling. Nøye heve persons føtter og plassere dem på fotbrettet i bunnen av heisen. Brukerens legg bør være mot putene nær bunnen av foran heisen.

Pakk benbånd rundt leggene og spenne dem på plass. Senk styret på toppen av heisen før stroppene på beltet kan festes til dem. Har personen holde på håndtakene på styret for balanse som han eller hun blir løftet. Trykker du på knappen som er plassert på baksiden av Hoyer stand-up lift å engasjere motoren å heve styret. Dette vil sakte løfte personen fra sittende til stående stilling.

Grip Hoyer stand-up lift fast og rulle det med pasienten til ønsket plassering. For å plassere personen på en stol, kommode, eller seng, reversere prosessen som brukes for heisen. Trykk på knappen for å senke styret inntil pasienten sitter trygt på plass. Løsne styret fra beltet og fjerne beinsnorer. Løft persons føtter fra foten bord og rull heisen ut av veien. Fjern beltet fra pasientens mage og løfteprosessen er fullført.

Tips og advarsler

 • Sørg for at pasienten er i stand til å bære vekten på hans eller hennes ben før du bruker en heis til å stå dem opp.
 • Vær sikker på at pasienten er forsvarlig festet til heisen før du løfter den for å hindre at vedkommende faller.

Hva Instruments Gå på Mayo Stand?

Hva Instruments Gå på Mayo Stand?


Det er ingen spesielle regler om hvilke instrumenter som er plassert på en Mayo stå - den del av utstyret der kirurgiske verktøy er plassert under en operasjon. Hver lege har sine egne preferanser. Også, krever hver prosedyre forskjellige instrumenter og rekvisita. Mayo standen ser ut som en justerbar TV brett med hjul. Det må renses ofte, slik at den er laget av rustfritt stål eller lignende materialer. Den ene siden er åpen slik at det kan plasseres over en undersøkelse eller kirurgi tabell.

Rutineundersøkelser

Mange av de instrumenter som krever lys er festet til en vegg. Når instrumentet ikke er veggmontert, noen eller alle kan være plassert på Mayo står for en rutinemessig undersøkelse: oftalmoskopi for øynene, en otoskop for ørene, en nasal spekulum for nesen, en tunge depressor, en stemme gaffel til å teste hørsel og en refleks hammer. For en kvinnelig bekken eksamen, en vaginal spekulum, smøremiddel, eksamen hansker og lysbildet eller krukke for en Pap test prøven kan plasseres på stativet.

Kontor Prosedyrer

Mayo stands blir ofte brukt for mindre prosedyrer. Standen vil være dekket med et rent eller sterilt håndkle. Hvis du har masker, kan følgende punkter være på Mayo stand: antiseptiske servietter eller vattpinner, sterile hansker, suturmateriale (nål og tråd), pinsetten pinsett og bandasjer. Hvis du har sting fjernet, kan stativet inneholde hansker, antiseptiske våtservietter eller vattpinner, gasbind firkanter, pinsetten tang, små saks, anti-bakteriell salve og bandasjer. En annen klinikk eller lege kan foretrekker å starte med en pre-pakket kit og hansker og legge til andre elementer som trengs.

Kirurgi

I operasjonsstuen, har stativet en spesiell steril cover som glir over den, og strekker seg til eller nær gulvet. Det er ofte plassert i nærheten av pasienten, og instrumentene som skal brukes ofte under prosedyren sannsynlig ville bli plassert på standen mellom bruker. En skalpell, pinsetten pinsett, saks Saker blir ofte satt på Mayo stå, som ville være sterilt saltvann for vanning operasjonsstedet. Andre elementer kan bli flyttet til standen som operasjonen skrider frem.

Historie

The Mayo Clinic forklarer at denne allsidige standen ble utviklet der i begynnelsen av det 20. århundre. Hensikten var å ha instrumenter hendig og, på samme tid, lett bærbar for å tillate besøker kirurger en bedre visning. Mayo står også kan holde nonmedical instrumenter og rekvisita, og kan være nyttig i hjemmet eller i et verksted. En billig en koster ca $ 80.

Hvordan å gjøre det Inverted Hånd Stand Pose

The Inverted Hånd Stand Pose er en avansert yoga positur som krever overkroppen styrke og god balanse. Invertert positurer bidra til å forbedre sirkulasjonen, øker energi og stimulere hjernen / tankeprosesser. Det er også endringer som kan legges til i denne utfordrende positur for yogier som er bare begynnelsen for å lære Inverted Hånd Stand Pose.

Bruksanvisning

•  Stå på yoga matten (pass på at matten står overfor en naken vegg og er et par inches bort fra veggen). Flytt inn i nedadgående Dog Pose. Plasser håndflatene godt på bakken og plassere armene slik de er skuldre-bredde hverandre. Ta dype åndedrag for to tellinger i nedadgående Dog Pose.

Bøy høyre kne og trinn høyre beinet nærmere mot veggen. Hold venstre ben aktiv ved å utvide gjennom hælen.

Kick høyre ben utenfor matten mot veggen mens du sparker venstre fot opp fra bakken bringe begge hælene til veggen med bena utvidet over hodet (opp ned). Bruk overkroppen muskler og styrke fra magemusklene for å opprettholde balansen.

Balansere vekten jevnt på hendene. Hvis du føler deg komfortabel, utslipp hæler fra veggen og hold bena rett over deg, så du opprettholder balansen i denne invertert positur.

Slipp bena sakte ved forsiktig sparker bena tilbake ned mot matten og flytte tilbake til Downward Dog Pose. Slipp på hender og knær for å avslutte positur. Pust dypt gjennom neseborene til du teller til fire. Dyp pusting vil hjelpe deg å slappe av etter denne utfordrende positur.

Tips og advarsler

 • Dette er en avansert yoga positur og bør ikke forsøkes hvis du har noen rygg, skulder eller nakke problemer. Det anbefales sterkt at du konsultere en medisinsk lege før du prøver denne positur, spesielt hvis du lider av noen medisinske tilstander eller skader. Slipp fra denne posisjonen umiddelbart hvis du har noen smerter. Du kan endre denne positur med en Head stand eller skulder Stand Pose.

Hvordan finne Hvis en lege er i god stand

Det er relativt enkelt å fastslå om en lege er i god stand. Federation of State Medical Boards opprettholder en database over alle praktiserende leger og sporer sin historie med disiplinærtiltak, utdanning, opplæring, lisens historie, medisinsk spesialitet og stedsinformasjon. Tilgang til denne informasjonen er tilgjengelig på nettet; for en liten avgift, kan hvem som helst få en profil rapport om en lege, enten leveres med post eller sendes elektronisk til en gyldig e-postadresse.

Bruksanvisning

Bestemme legens Standing

•  I nettleseren til http://www.docinfo.org.

Finn grønne "Bestill Options" boksen på nedre venstre side av nettsiden.

Bestem om du ønsker en umiddelbar, elektronisk rapport levert til din e-postadresse eller en trykt rapport sendt til din hjemmeadresse.

Bestillings Electronic Rapporter

Klikk "umiddelbare resultater" i "Order Options" boksen på http://www.docinfo.org.

Fyll ut det elektroniske skjemaet med legens fornavn og etternavn, by, stat og postnummer, og klikk SØK.

Klikk på KJØP lenken som står ved siden av navnet på legen om hvem du ønsker informasjon. Klikk deretter SJEKK UT.

Review og godta vilkårene og betingelsene for søket ved å klikke den aktuelle boksen, og klikk deretter SJEKK UT.

omtale for oppsummering og klikk SJEKK UT. Skriv inn betalingsinformasjon og e-postadresse. Klikk PROCESS BETALING OG HENT RAPPORT.

Bestillings sendt Rapporter

Klikk på "Mail i Request" i "Order Options" boksen på http://www.docinfo.org.

Klikk på understrekede koblingen for å laste ned FSMB Lege Profile Request form, ligger på nedre venstre side av siden. Skriv ut skjemaet.

Fyll ut skjemaet med legens navn, adresse, poststed og postnummer og adressen hvor du ønsker å motta den utskrevne rapporten.

Fest til forespørselen danne en banksjekk eller postanvisning utstedt til Federation of State Medical Boards for $ 9.95.

Bruk passende porto å sende skjemaet og sjekk til Federation of State Medical Boards, Attn: Lege Profiler, PO Box 972507, Dallas, Texas 75397-2507. Tillate fem på syv virkedager for behandling.

Riktig Standing Posture

Riktig Standing Posture


Holdning er rett og slett plasseringen av kroppen din, enten du sitter, står eller ligger. God holdning, som innebærer å bevisst trene musklene i kroppen til å anta bestemte posisjoner, er viktig på grunn av de mange helsemessige fordeler som resultat. Riktig stående holdning kan bidra til å holde skjelettsystemet i innretting slik at musklene kan operere på topp effektivitet og samtidig redusere belastningen på kroppen forårsaket av naturkreftene gravitasjon.

Forberedelse

Før du tar fatt på en stående holdning trening diett, bør du først ha en klar forståelse av kravene til riktig holdning. Evaluere kroppen din for å sikre at leddene kan gi et normalt bevegelsesutslag, at musklene er sterke og fleksible, at du er i stand til å balansere deg selv og at du er klar over hva riktig stående stilling skal se ut. Undersøk deg selv i en full-lengde speil og finne ut hvilke elementer i stående stilling trenger korrigering.

Trening

Begynn din stående stilling opplæring fra toppen og ned. Start med å undersøke hvordan du holder hodet. Det bør være sentrert over kroppen din og holdes rett. Øv plassere hodet slik at det ikke er skrå til hver side eller skrått bakover eller forover. Øv prøver å utvide toppen av hodet rett opp mot taket.
Deretter observere overkroppen. Skuldrene skal være på linje rett over, verken holdt unormalt tilbake og heller ikke lov til å synke fremover. Sørg for at din ryggraden, eller ryggraden, er rett. Du bør ikke lene deg fremover, bakover eller til en av sidene. Hold magen i og la bekkenet å slappe av naturlig over bena.
Flytt ned til bena. Vekten skal være likt fordelt på begge ben. Rett, men ikke lås, knærne. Vinkel tærne litt utover og plassere føttene komfortabelt om skulder bredde hverandre. Buene av føttene skal være godt støttet.
Ved bevisst å observere og samkjøre kroppen din på en daglig basis, vil riktig stående stilling blir naturlig.

Hvordan å gjøre en revisjon på medisinske påstander

Selvfinansierte helseforsikring er et alternativ for å håndtere forsikringskostnader i virksomheter med så få som 10 ansatte. Men hvis du velger dette alternativet, regelmessige medisinske påstander revisjoner er kritiske gjør det til en kostnadseffektiv løsning. Å revidere betalt påstander nøyaktig, trenger youâ € ™ ll gode matematiske ferdigheter og skadebehandlings kunnskap. Dette kan kreve kontrahering med, og arbeider sammen med en eller flere profesjonelle revisorer.

Velg et krav Audit Method

En revisjon prosess som fokuserer utelukkende på å verifisere betalings nøyaktighet ved å rekalkulere avgifter kan være alt en liten bedrift med relativt friske ansatte virkelig trenger. For virksomheter som behandler store eller komplekse helsepåstander, Society for Human Resource Management anbefaler å gjennomføre fokusert prosess vurderinger i tillegg til å lade omregninger. Dette bidrar til å sikre at både betaling og prosessen benyttes til å beregne betalings er riktige.

Hva du skal se etter

En medisinsk påstander revisjon måler kravet administratorâ € ™ s ytelse i de områdene av finansielle, betaling og prosessuelle nøyaktighet. Målet er å avdekke betalings avvik som resulterer i overbetaling. Dette inkluderer dobbeltbetaling, betaler for avdekket tjenester eller for tjenester som ikke er utført, og betaler for en medisinsk spesialist uten først å få en nødvendig henvisning. En fullstendig revisjon krever også sammenligne årlig, per besøk eller per dag ytelsesmaksimumsgrenser til forsikringsutbetalinger.

Gjennomføre revisjons

Revidere alle medisinske påstander innenfor en bestemt periode eller velge et tilfeldig utvalg på opp til ca 250 krav. Ifølge Society for Human Resource Management, må en tilfeldig valgt prøve omfatte både de laveste og høyeste betalte krav for perioden. Hvis det er nødvendig å friske opp hukommelsen, gjennomgå både kontrakten du signerte med plana € ™ s administrator og forsikring plan. Deretter gjennomgå hvert krav, se etter riktig behandlingstid, og beregne kostnader. Hvis youâ € ™ re også gjennomføre en prosess gjennomgang, fortsette å analysere hvert krav for riktig kategorisering og koding.

Hva skjer nå

Utarbeide en sluttrapport med fullstendig revisjon og møte med planen administrator. Diskutere eventuelle skadebehandlings feil eller prosessuelle ineffektivitet revisjonen avdekket. Sett en dato for administratoren å sende inn planer for å bedre skadebehandlingen og redusere feil. Hvis erstatnings revisjonen avdekker overpayments, instruere administratoren å starte utvinning av eventuelle midler skyldte til din bedrift.

Medfølgende EAP Vs. Stand Alone EAP

Medfølgende EAP Vs. Stand Alone EAP


Mange arbeidsgivere tilbyr en EAP, eller ansatt assistanse program, i nytte pakker de tilbyr. Disse programmene er laget for å fungere med helseforsikring selskaper å gi kortsiktig rådgivning til ansatte eller deres familiemedlemmer som arbeider med personlige problemer.

Medfølgende EAP

Selskaper gir buntet EAP programmer til sine ansatte fordi de tilbyr et bredere utvalg av tjenester og spesialister til å velge mellom. En medfølgende EAP er gunstig for folk som krever omfattende behandling for problemer som rus.

Stand Alone EAP

Et selskap partnere med en bestemt spesialist i en frittstående EAP. Ansatte kan søke rådgivning med denne terapeuten uansett hva slags psykiske lidelse de kan lide av.

Medfølgende EAP Fordeler

En medfølgende EAP tilbyr flere tjenester og fagfolk til å møte alles helse omsorgsbehov. Programmet kan inneholde spesialister i stand til å løse noen mental helse sykdom og gi behandling og rådgivning trengs.

Stand Alone EAP Fordeler

Frittstående EAP programmer tilby ansatte en generell terapeut for å løse mange ulike psykiske helsebehov. Dette spesialist er kvalifisert til å håndtere mer enn bare ett spesifikt problem og kan behandle en rekke psykiske problemer.

Hvordan lage din egen Heavy Bag Stand

Hvordan lage din egen Heavy Bag Stand


Tunge poser er stor for kampsport trening, tradisjonell boksing og stress lettelse. De er ofte fylt med en blanding av sand og sagflis, eller vann. Dette gjør dem svært tung, og krever dem til å bli støttet av et solid stativ. Tunge bag stands må ikke bare tåle vekten av den tunge sekken, men de må også være i stand til å tåle horisontal stress fra å ha blitt slått eller sparket. Behandlet bygging trelast vil fungere godt for tunge bag stands. Når de er begrenset til grunnen av betong, kan de vare i flere år.

Bruksanvisning

•  Legg den 120-tommers bord flat, og plassere 40-tommers bord vinkelrett mot slutten av det. Slutten av 40-tommers bord skal være i flukt med en av sidene av 120-tomme brett. Skru fire 8-tommers skruer gjennom 40-tommers bord, så de kommer inn i slutten av 120-tommers bord. Space skruene 2 inches fra hverandre slik at de danner et omriss av en 2-av-2-tommers-torget.

Skjær endene av 30-tommers bord i en 45-graders vinkel ved hjelp av gjæringssag. Den totale lengden på styret bør ikke bli berørt, og når det ligger flatt på sin lengste side, bør det ligne en trapes form. Dette er støtte styret for de tunge bag stativ.

Plasser støtte planke mellom 120-tommers bord og en 40-tommers bord slik at endene som ble kuttet hvile flatt mot hvert av styrene. Skru to 8-tommers skruer gjennom hver ende av dette forumet og inn i 40-tommers bord og 120-tommers bord. Begge par av skruene skal inn 40-tommers og 120-tommers plater vinkelrett.

Bor et 1-tommers hull gjennom 40-tommers bord 3 inches bort fra den enden som er motsatt den 120-tommers bord. Hullet bør være parallell med 120-tomme brett. Plasser øyebolt gjennom hullet med en skive på den motsatte side av øyet-hullet, og skru mutteren på. Øye-hull må være på samme side som den 120-tommers bord.

Skru de 10-tommers plater til 120-tommers bord og 40-tommers bord, en på hver side av stativet. De bør være parallelle, med sine ender skylle med den øverste kanten av 40-tommers bord. Deres 4-tommers sider bør være parallell med 40-tommers sider av 40-tommers bord.

Bruk post-hole-digger å grave en 2-meter dypt hull som er 12 inches bredt. Blande sement med vann i henhold til instruksjonene. Plasser den åpne enden av 120-tomme brett i hullet og hell sementen rundt den. Bruk ditt nivå for å plassere den vertikalt. La sement tørke i henhold til instruksjonene.

Bruk maskinvaren som fulgte med tung sekk for å feste den til øye-bolt.

Hvordan å gjøre riktig kropps Mechanics for Standing

Hvordan å gjøre riktig kropps Mechanics for Standing


Kroppens mekanikk viser til samordnet bruk av kroppsdeler for å produsere bevegelser og opprettholde balansen. Riktig holdning er dens viktigste nøkkelen og dette gjelder for riktig plassering av ryggraden, armer, bekkenet, og legs.Standing er en av de vanligste Postures inne har brukt. Det virker så lett å gjøre, men det er mer til det enn bare tydelig stående. Nøyaktig posisjonering av kroppsstrukturer må utføres for å unngå unødvendig belastning til ryggraden, ledd og muskler.

Bruksanvisning

Riktig kroppen mekanikk for Standing

•  Stå oppreist med hodet oppreist, haken litt løftet uten å projisere den frem (med avslappet munn og kjeve muskler), og ørene flatet like over skuldrene.

Trekk skuldrene tilbake i et riktig nivå, i stedet for å lute den frem.

Løft brystet opp og brette magen og magemusklene i.

Slapp armene og plassere dem ved siden av kroppen din eller litt kaste dem på baksiden.

Hold mid ryggen rett og ikke falt

Stram setemusklene, å brette din halebeinet, og vipp bekkenet litt fremover eller i en nøytral posisjon. Denne metoden gjør det mulig å danne en liten innvie på korsryggen, men vær påpasselig nok til ikke over buen.

Kontroller at anklene er i tråd med hoftene, og hoftene er i tråd med skuldrene.

Utvid avstanden fra føttene minst 3-4 inches fra hverandre for en stabil base av støtte. Sørg for å plassere like mye vekt på begge ben for å minimere belastningen på vektbærende leddene.

Tips og advarsler

 • Prøv å observere riktig holdning til alle tider. Musklene kan føle seg litt lei av det i løpet av de første få praksis; men snart nok vil du bli vant til å gjøre det naturlig.
 • Hvis du står i ganske lang tid, sørg for å slappe av musklene ved å strekke det litt, bøye leggene, og pumping anklene. Dette vil bidra til å lindre stress på ryggraden og vektbærende leddene.
 • Hvis mulig, finne en solid støtte å lene seg på. Dette vil bidra til å redusere tretthet under lange perioder med stående.
 • Ikke lås knærne mens du står. Dette vil bare føre til ubehag og uønsket stress på ledd og omkringliggende muskler.

Hva er forskjellen mellom en åpen MR og en Stand Up One?

Hva er forskjellen mellom en åpen MR og en Stand Up One?


Når helsepersonell trenger å se inne i menneskekroppen, dagens vanligste metodene er gjennom røntgen eller MR teknologier. Magnetic resonance imaging (MRI) er en ikke-invasiv diagnostisk prosedyre som oppnår svært høy visualisering av kroppens strukturer i to og tre dimensjoner. Åpne MRI er utformet for å unngå claustrophobic miljø av tunnel MRI, som krever at pasienten hele kroppen til å være begrenset innenfor MR magnetfelt under prosedyren.

Identifikasjon

Tradisjonelle tunnel MRI er lange, sylindriske rør der pasienten er satt helt inn, omgitt helt av veggene i enheten. De store magneter vanligvis krever et dedikert rom innenfor et sykehus.

Åpne MRI ikke helt omfatte pasientens kropp, men vanligvis miste bildekvalitet som tunnel MRI kan gi. Åpne MRI er mer utbredt i bildebehandling sentre og frittstående klinikker på grunn av sin mindre størrelse og lavere kostnader. Stand-up MRI er i hovedsak åpne MRI som tillater pasienten å stå opp gjennom prosedyren.

Virkningsmekanismer

MR produserer magnetiske felt som forårsaker kroppens cellekjerner å resonere på en måte som radiobølger kan oppdage. De er relativt uskadelig for pasienten ettersom de ikke bruker stråling ionisering. Å produsere bilder, en MR-undersøkelse tar vanligvis mellom 30 og 90 minutter, med pasienten værende ubevegelig.

For å få klart definerte bilder, kan pasienten være gi en muntlig eller injisert kontrastmiddel for å synliggjøre og avgrense bilder av målrettede anatomiske trekk.

Betydning

Både åpne og stand-up MRIs unngå pasientens potensielt klaustrofobisk opplevelse med tunnel MRI. Den store karakteristisk for stand-up MR er slik at pasienten til å bære vekten på kroppens patologi ved ganske enkelt å "stå opp" (Ordinære åpne MRI vanligvis krever pasienten å ligge.) Denne funksjonen av stand-up MRI er viktig i å skaffe bilder av den menneskelige ryggrad og ledd i stillinger med normal belastning. For lavere ryggsmerter, er det spesielt nyttig for å bestemme de underliggende årsakene til smerte symptomer, ifølge en 2008 artikkel i radiologi.

Ganske ofte er oppreist stilling den eneste stilling i hvilken forekommer pasientens symptomer. Dette gjelder spesielt for enkelte nevrologiske og kardiovaskulære forhold samt mage-tarmkanalen og andre organer. Med stand-up MR imaging, kan leger undersøke funksjonen av tyngdekraften og posisjon på de fleste av kroppens anatomi.

Betraktninger

Under enhver MR prosedyre, må pasienten fjerne alle metallgjenstander. Hip implantater, pacemakere og annet metall i pasienten kan føre til alvorlige konsekvenser hvis sykehuspersonell ikke er klar over deres tilstedeværelse. Posisjonerings brukes til å immobilisere lemmer og musikk er gitt for å distrahere fra høyt støy produsert av MRI er magneter. En stor fordel for pasienten i en stand-up MR er evnen til å se på TV under den noe lang prosedyre.

Til tross for de funksjoner av åpne MRI, er tunnelen MRI ofte foretrukket av leger på grunn av den høyere bildeoppløsning oppnådd ved hjelp av deres mye større magneter.

Forholdsregler og advarsler

Instruksjoner fra leger og teknikere skal være flittig fulgt. Under en MR-undersøkelse, bør pasienten forvente høyt, uvante lyder som hamring og clanking. Unngå enhver bevegelse gjennom hele prosedyren er ekstremt viktig som bevegelse uskarpe bildene som blir tatt opp.

Standing Vann & Hvite Fuzzy Mold Farene

Standing Vann & Hvite Fuzzy Mold Farene


Formen er en naturlig forekommende sopp som krever fuktighet for å vokse. Stående vann i oppvaskmaskiner, badekar, kjellere og uteområder gir et ideelt miljø for muggvekst. Mens det kommer i en rekke teksturer og farger, er formen ikke lett identifiseres av disse egenskapene på grunn av muligheten av støpeformer fra alle fargegrupper for å produsere giftige stoffer.

Farene ved Standing Water

Mens ufarlig i seg selv, stående vann skaper et miljø som bidrar til vekst av farlige bakterier og sopp. Ifølge msn.com, stående vann gir grobunn for skadelige bakterier som E. coli og stivkrampe, samt mygg og andre sykdomsbærende insekter.

Avhengig av mengden og plassering, kan stående vann også øke risikoen for skade på barn og kjæledyr, og kan føre til snylting av farlige lagrede kjemikalier, som noen ganger skjer med flom.

Type Mold

Mold er i stand til å vokse noe fuktighet er til stede. Mens det er over 100.000 typer mold, færre enn 500 er kjent for å forårsake alvorlig sykdom hos mennesker, ifølge doh.wa.gov. Mold kommer i en rekke farger, alt fra vanlige nyanser av hvitt, svart og grønt til mer bisarre fargetoner som rosa, blå og fluorescerende oransje.

Mens det ofte er brukt for å beskrive formen, fargen er ikke en nøyaktig indikator for en bestemt stamme nivå av toksisitet, ifølge MouldFacts.ca. Dette er fordi muggsopp i alle farger er i stand til å produsere patogene biprodukter under de rette forholdene.

Helseeffekter av Mold Eksponering

Et flertall av helseproblemer forårsaket av mold eksponering er forårsaket av allergiske reaksjoner, ifølge doh.wa.gov. Symptomer på mold følsomhet inkluderer nysing, hodepine, nese, rennende nese og hudutslett. Hos personer med astma, kan langvarig mold eksponering utløse astmaanfall, noe som fører til en generell forverring av tilstanden.

Mens de fleste former er relativt ufarlig for mennesker, noen typer produsere giftige biprodukter som kalles mykotoksiner som kan forårsake alvorlig sykdom. Ifølge MoldSymptoms.org, symptomer på giftige mold eksponering omfatter alvorlig tretthet, kvalme, hårtap, neseblødning og ledd- og muskelsmerter. Blant de mest kjente varianter av giftig muggsopp er Aspergillus, stachybotrys og Chaetomium.

Visse typer av mold er kjent for å forårsake ulike helsetilstander ved høyt nivå eller kronisk eksponering. Ifølge cdc.gov, inntak av aflatoksiner produsert av muggsopp som vanligvis finnes på peanøtter kan gi leverkreft. Aspergillose og hypersensitivitetspneumonitt --- to potensielt farlige lungesykdommer - er blant de andre mulige helseeffekter av mold eksponering.

Forebygging / løsning

Fuktighet er den viktigste enkeltfaktoren i muggvekst. Når du forsøker å forebygge eller eliminere vekst av mugg i hjemmet ditt, betaler spesiell oppmerksomhet til fuktighet og fuktighet nivåer. Hold lav luftfuktighet ved å bruke en avfukter på bad, kjellere og andre fuktige områder, og reparere lekkasjer så raskt og grundig som mulig.

Hvis muggvekst er allerede utbredt, kast ødelagte gjenstander og rydde salvageable elementer ved hjelp av blekemiddel eller ammoniakk. Prøv å tørke området så grundig som mulig, og ta opp kilden til vannlekkasje å hindre ytterligere skade.

Advarsel

Akutt eksponering for høye nivåer av muggsopp kan være farlig for helsen din. I tilfeller av omfattende muggvekst, leie en profesjonell mold utbedring mannskap for å sikre trygg og grundig fjerning. I noen tilfeller kan det være nødvendig midlertidig å forlate lokalet eller flytte helt å unngå alvorlig sykdom.

Hvordan Fil medisinske påstanderHvis legen din ikke fungerer med ditt forsikringsselskap, må du sende inn din egen medisinske krav og samle forsikringspengene til å betale din medisinske regninger. Mens den bestemte prosessen og mengden av informasjon du trenger avhenger av forsikringsselskapet, de fleste selskaper krever at du fyller ut et medisinsk skademelding. Du kan deretter post eller faks som danner til selskapet og det vil godkjenne eller nekte kravet, som baserer sin dom på dine spesifikke dekning plan.

Bruksanvisning

•  Besøk din forsikringsselskapet hjemmeside og utskrift av en medisinske påstander form, noe som vil ofte ved finnes under "medlem" eller "Skjemaer" -delen. Hvis du er usikker på hvilken form du bruker, kan du ringe kundeservice for forsikringsselskapet og spørre hvilket skjema du må fylle ut eller be de sende deg riktig form.

Fyll ut skjemaet og ta natur sykdommen din, datoene du så legen og hvor mye av regningen. Gi en kopi av regningen med det medisinske form eller fylle ut "Cost" -delen av medisinske påstander form og har legens fakturering avdeling signere eller godkjenne det.

Faks eller mail medisinsk skademelding til forsikringsselskapet. Kontaktinformasjon for forsikringsselskapet bør være på de medisinske former. Hvis kontaktinformasjonen er ikke på skjemaene, kan du slå opp informasjon om forsikringsselskapets nettside eller ringe byrået kundeservice linje.

Tips og advarsler

 • Innlevering av krav garanterer ikke regningen blir betalt. Ring kundeservice på ditt forsikringsselskap for å finne ut hva du er dekket for og hvis kravet vil bli akseptert.

Advarsel tegn på at noen er i stand til Murder

Advarsel tegn på at noen er i stand til Murder


Artikkelen "Psykologi og Criminal Profiling", skrevet av Junko Kotake i "Forensic Biology", advarer om at fordi det er så mange grunner for en person til å bli en morder, det er grenser for varselsignaler om at noen er i stand til mord. Mange som viser alle tegn på en potensiell morder aldri begå et mord. Det beste som kan gjøres, sa Kotake, er å unngå folk som viser altfor mange av de personlighetstrekk av en morder. (Se Referanse-delen.)

Sjalusi og Possessive

Noen som er sjalu og eiendomspronomen kan være svært farlig, selv til poenget med mord i tilfeller av jobb tap, skilsmisse og andre opprivende hendelser, ifølge Jack Levin, professor i sosiologi og kriminologi ved Northeastern University. Sjalu eller eiendomspronomen oppførsel er ikke søt, Levin sa i et intervju i "Newsweek", og det er ikke et tegn på at han «elsker deg så mye." Sjalu mennesker er ofte overgripere, som er en annen indikasjon på at en person er i stand til å gå for langt og begå mord. (Se Referanse-delen.)

Impulsive Temper

En person som ikke kontrollerer hans raseri eller sinne vil snart være - hvis han ikke allerede er - ute av stand til å kontrollere disse følelsene. Dette er en meget farlig person, sier Derek Wood, RN, BSN, i "Antisosial personlighetsforstyrrelse Oversikt». Wood bemerker at disse menneskene ofte alternative raseri eller sinne med små uttrykk for kjærlighet og godkjenning, noe som fører til et vanedannende syklus og gjør de potensielle drapsofre føler seg hjelpeløs. Den potensielle morder vil overstige en grense etter hverandre før han har ingen følelse av personlige grenser og ingen bekymring for sin innvirkning på andre. (Se "Profil av Sociopath" nettside i Referanse-delen.)

Ungdomskriminalitet

Kriminelle profilerings ofte høre at en person som begikk drapet hadde en historie med ungdomskriminalitet eller annen kriminell atferd. Ofte har denne personen også en historie med faglige problemer eller feil, Wood sa. Profilerings finne at sammen med avvikende atferd som grusomhet mot dyr eller mennesker, mange dømte mordere hadde problemer med å gjøre venner og holde på venner. Disse menneskene ofte klare seg i livet ved conning andre og dra nytte av dem. (Se "Profil av Sociopath" nettside i Referanse-delen.)

Sedvanlig Liars og Narcissists

I "The Ondartet Personlighet," Caroline Konrad skriver at sedvanlig løgnere, narsissister og hensynsløst hevngjerrige folk, når de utsettes, er potensielt svært farlig. Disse menneskene, sa hun, kan ha en falsk følelse av religion, men ikke har empati for andre og deres sosiale atferd er en fasade. De føler seg ofte bedre enn andre, og legge skylden på andre for alle sine problemer eller noe dårlig som skjer med dem; de tar liten eller ingen ansvar for sine handlinger. (Se "Profil av Sociopath" nettside i Referanse-delen.)

Hvordan søke om medisinske påstander

Den militære livsstil kan være veldig strenge på en kropp, uavhengig av yrke eller posisjon. Du kan bli tatt vare på mens du er i, men hva skjer når du kommer ut? Hvordan forklarer du jobber du kan ikke få på grunn av skaden gjort for kroppen din? Dette kan være spesielt vanskelig for folk som er løsnet, men ikke med pensjon fra militæret. Det eneste du kan gjøre er å fil for medisinske påstander som vil betale deg en viss sum penger i hele din levetid. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du filen for disse påstandene tidlig og realisere dine kompensasjon fordeler innen måneder med å løsne.

Bruksanvisning

•  Gå se dine leger ofte og tidlig. Den beste måten å gjøre et krav for en medisinsk tilstand er å ha blitt undersøkt for det på et tidspunkt og tid. Noen mennesker i militæret foretrekker ikke å se legen for frykt for å finne ut dårlige nyheter eller mangler ut på turer som kan betale mye ekstra penger. Men du kan angre på dette senere fordi hele poenget med militær kompensasjon betaler du for mulige tapt lønn fra fysiske begrensninger du pådratt mens på militærtjeneste. Det handler også om fremtiden. En liten stikk i ryggen av å løfte opp flydeler kan virke som ingenting i en alder av 20, men på 50 det kan ha utviklet seg til noe mye verre hvis det var ubehandlet.

Be om en kopi av din journal og finne en Veterans service Officer (VSO). VSO er din bindeledd mellom deg og Veterans Administration (VA). Du vil trenge disse postene som viser VSO slik at han kan sende dem til VA. Dette kan ta dager, uker eller måneder så starte tidlig. Det er bra hvis du kjenner noen i det medisinske feltet. De har måter å få ting gjort raskere.

Finn din lokale VA sykehus. De militære har et nytt program kalt Fordelene Levering på Discharge. Hvis du går til VA sykehus og bli undersøkt for påstander du kan begynne å motta raskt etter utskrivning. Hvis du kan få dine påstander arkivert gjennom en VA rep mellom 90 og 180 dager før du skille, vil dette programmet fungerer for deg. Finne den lokale VA sykehus som deltar i dette programmet og begynne å lage avtaler. Din VSO kan hjelpe deg å få satt opp. Sørg for at han har adressen til der du vil bli når du forlater militæret.

Påpek noe og alt du har blitt behandlet for eller som har plaget deg medisinsk til VSO. Selv om du aldri har blitt behandlet for et bestemt problem, noen ganger kan du søke om et krav uansett. For eksempel kan mange mennesker som arbeider nær høyt utstyr ringing i ørene, men ikke merke til det før de har beveget seg bort fra sitt arbeid sentrum for et par måneder. Ved å liste alt og alt, har du en bedre sjanse til å hevde noe enn ved å la visse ting ut. Det samme gjelder når du får din eksamen. Fortell legen din hvor ofte du føler smerte og begrensninger i bevegelsesområdet. Bare si "det gjør vondt" vil ikke holde vann.

Send en kopi av DD 214 til VA så snart du får en kopi. Ring VA for å finne ut hvor kontoret for krav og fordeler va regional er og sørg for å sende en kopi der. Selv om du fikk dine avtaler gjort tidlig og ferdig alle eksamener, kan VA ikke handle på det før de mottar DD 214. Du kan få krav på et gjennomsnitt på 2 til 3 måneder etter at de mottar din DD214 i motsetning til 9 måneder eller mer.

Møt med VSO så snart du finne ut din vurdering. Noen ganger kan han presse på for flere krav eller en justering hvis han føler din vurdering var for lavt. Påstander kommer i 10 prosent økninger og forskjellen mellom 20 prosent og 30 prosent kan være så mye som $ 200 per måned hvis du har forsørges

Tips og advarsler

 • VA kompensasjon penger er skattefritt og kan øke eller minke avhengig av forholdene, så det lønner seg å sende inn et krav.
 • Finn ut hvilke fordeler du kan få med din vurdering. For eksempel kan en 50 prosent fra i California får du gratis levetid pass til alle statlige og nasjonalparker.
 • Hvis du føler at din sensor gått glipp av noe, kan du alltid få en second opinion fra en annen lege og re-fil det gjennom din VSO.
 • Hvis du prøver å svindle ved å lyve om eventuelle krav, kan du møte tid i fengsel og tap av alle veteraner fordeler.

Hvordan lage en Stand Up jobben enklere på ben og føtter

Hvordan lage en Stand Up jobben enklere på ben og føtter


Mange mennesker i arbeidsstyrken har jobber som krever at de tilbringer mesteparten av sin arbeidsøkter står på føttene. Bruke timevis stående kan være ubehagelig og føre beinet og føtter smerte. Selv når det ikke er noen mulig måte å redusere tiden brukt på føttene, er det noen måter for å gjøre står opp på jobben lettere på kroppen din.

Hvordan lage en Stand Up jobben enklere på ben og føtter

•  Ta pauser så ofte som mulig og finne et sted å sitte ned i pausene. Sitte ned tar presset frem dine ben og føtter, gi dem tid til å hvile.

Sørg for at arbeidsflaten er i en komfortabel høyde hvis du jobber på en teller eller bord. Bøyd over og når opp mindre kan bidra til å minske belastningen på føtter og ben. Hvis arbeidsflaten ikke kan justeres, snakke med arbeidsgiveren din om å få en plattform å stå på.

Bøy det ene beinet på en gang litt for å ta presset ut av det og la den slappe av. Alternative beinet som blir avslappet for å gi hver etappe en liten pause innimellom.

Praksis god holdning når du står. Når du må stå i lange perioder av gangen, er det viktig å stå opp høy.

Walk riktig når du er på føttene hele dagen på jobb. Hold hodet opp med haken parallelt med bakken. La armene svinge naturlig og holde føttene peker rett foran deg.

Bruk komfortable, velsittende sko med skikkelig støtte. Walking sko med polstret bue støtter fungere godt for arbeiderne står på føttene i lengre perioder av gangen. Noen sko er også laget med anti-utmattelses teknologi, som er utformet for å minimere belastningen på føttene.

Hva gjør CRET Stand For i nyre-funksjon?

Hva gjør CRET Stand For i nyre-funksjon?


Kreatinin (CRET) er en viktig, ikke-beregnet verdi knyttet til nyrefunksjonen. Kreatinin er en nitrogenholdig avfall produsert av cellene i løpet av muskelaktivitet. Det er referert til på lab ark som "Cret", "cre", "CR", og "opprette".

Normal nyrefunksjon

Kreatinin er normalt filtrert ut av blodet via nyrene. Men når nyrefunksjonen er svekket, kreatinin nivåer forbli høy.

Søknad

Siden kreatinin nivåer forbli relativt stabil, de er en god markør for nedsatt nyrefunksjon. Noen ganger leger også måle kreatininclearance, hastigheten som kreatinin er fjernet fra blodet av nyrene.

Viktig Fakta

Det er viktig å huske at kreatinin ikke forårsaker nyre-funksjon for å redusere. Det viser bare at funksjonen er ikke normalt.

Misforståelse

Ikke forveksle kreatinin med kreatin. Kreatin er en annen nitrogenholdig avfallsprodukt som ligner på kreatinin. Det er imidlertid ikke en måling av nyrefunksjonen.

Advarsel

Ikke forveksle serum kreatinin med urin kreatinin. Serum kreatinin er indikator på nyrefunksjonen. Urin kreatinin blir brukt til å beregne protein-til-kreatinin-forhold, som er en måte å måle protein i urinen nyresykdom.

Overgangsalder & Ustødig Walking & Standing

De fleste kvinner er i midten av 40-tallet til 50-tallet når de går gjennom overgangsalderen. Mange endringer skjer når en kvinne forlater hennes reproduktive år og går inn i overgangsalderen, og disse kan påvirke helsen hennes på ulike måter, blant annet hennes balanse.

Trening hjelper

Hvis du ikke regelmessig trening, kan du begynne å miste din følelse av balanse når du blir eldre. Trening hjelper opprettholder følelse av balanse samt styrker bena, slik at du ikke vil være like sannsynlig å bryte et bein hvis du skulle falle på grunn av ustøhet. Tinajuanfitness.info forklarer at trening holder vår bevegelse reflekser skarp samt hjelpe oss å opprettholde sterke muskler.

Osteoporose endrer Posture

Som kvinner og menn alder, våre bein begynner å miste styrke sammen med våre muskler. Bones tynn og når dette skjer det kalles prosessen med osteopeni, bemerker Healthinaging.org. Hvis du oppdager at du har blitt kortere og at du begynner å bøye seg over deg sannsynligvis har osteoporose, som er porøs bein sykdom. Hvis din holdning og tyngdepunkt er endret på grunn av denne tilstanden, det kommer til å påvirke din mobilitet og din stødighet mens du går.

Underliggende tilstander

Noen mennesker opplever en forbigående svimmel til tider, noe som er svimmelhet. Andre kan føle ustø og ør, som roter til sin balanse når de prøver å komme inn i en stående posisjon eller når de går. Svimmelhet kan være et tegn på en rekke underliggende medisinske tilstander, ifølge Menopause-symptoms.femhealth.net, og bør bringes til seg oppmerksomheten din lege.

Balanse lidelser

Balanse lidelser kan skje med hvem som helst alder. Men med alle endringene som skjer i en kvinnes kropp som hun går inn i overgangsalderen, kan hun være mer sannsynlig at lider av en underliggende tilstand som forårsaker henne å være ustø på bena. Ifølge National Institute of døvhet og annen kommunikasjon Disorders, kan en balanse lidelse kommer fra et problem som oppstår i et organ kalt labyrinten som ligger i det indre øret. Labyrinten er integrert i vår balanse eller vestibular system. Labyrinten systemet samhandler med våre øyne, bein og ledd for å bevare kroppens posisjon. Hvis det er noe galt med nervesystemet eller hjernen, kan vi utvikle balanse lidelser.

Andre hensyn

I tillegg, hvis du lider av leddgikt eller et øye muskel ubalanse, kan dette føre til at du blir ustø. Hvis det er motstridende signaler i hjernen din, kan dette forårsake reisesyke. Blodsirkulasjon lidelser som påvirker hjernen eller indre øret kan føre til ustøhet som kan aldring, fordi vår balanse system er ikke så god som den en gang var.