Digidexo.com

Slik Care for en Home Ventilator Patient Under en katastrofe

Slik Care for en Home Ventilator Patient Under en katastrofe


Når en naturkatastrofe inntreffer, holde hodet kaldt er nøkkelen. Det kan være vanskelig når normale strømforsyninger og ressurser er ikke tilgjengelig eller fungere inkonsistent. Håndteringen av en naturkatastrofe er enda vanskeligere hvis du er ansvarlig for omsorg for en pasient med en ventilator. Ventilatorer krever strøm, og respiratorpasienter trenger ofte skreddersydd omsorg; både kan være en mangelvare under en katastrofe. Omsorgsytere kan ta flere skritt, men å sikre en pasient på en ventilator og gi best mulig omsorg under en naturkatastrofe.

Bruksanvisning

•  Vurdere natur katastrofen. Vet hva slags katastrofe du arbeider med og formulere en plan for å svare. Vurdere bygningen pasienten er i. Dokumentere levedyktige utganger, inkludert arbeider heiser, i tilfelle katastrofen krever at du flytter pasienten.

Ta lager av dine strømalternativer. En pasient på en ventilator krever en strømforsyning for å holde vitale maskiner som kjører. Finn ut om bygningen du er i har backup generatorer og hvis disse kan brukes til å drive en pasients ventilator. Hvis det er mulig, ansetter sikkerhetskopiering generatorer for å sikre at pasienten har en jevn tilførsel av strøm. Hvis backup generatorer er ikke tilgjengelig, planlegger å flytte pasienten til et anlegg med kraft eller finne en bærbar generator dersom pasienten ikke kan flyttes.

Gi pasienten en pålitelig form for kommunikasjon. Hvorvidt dette er en mobiltelefon eller rett og slett jobbe land-line tilgang, være sikker på at pasienten kan komme i kontakt med deg dersom du har å overlate til fôr for forsyninger eller strømkilder.

Teach pasienter om deres utstyr og om angst-reduksjon teknikker. Sørg for at pasientene vet hvordan de skal drive sin egen ventilator utstyr bør du ikke være tilgjengelig for å hjelpe. Lærer dem oksygenreduserende teknikker som snurpet-leppe puste for å spare oksygen hvis deres forsyninger begynner å få lite.

Rekrutter et support team. I begynnelsen av en katastrofe, er kvalifisert krisepersonell er ofte utilgjengelig eller er opptatt andre steder. Ansett hjelp av pasientens familiemedlemmer, venner eller fremmede til å opptre som et støttenettverk for pasienten. Trene hver av dem på det grunnleggende for å opprettholde en pasients ventilator og hvordan å administrere medisiner som kan være nødvendig. Gjør klart for pasienten at han eller hun ikke kan stole på en enkelt person til å håndtere hans eller hennes ventilator utstyr. Dette gir en backup plan i tilfelle du er utilgjengelig.

Gå til en nødsituasjon ly som en siste utvei. Ved riktig behandling ikke kan gis til en ventilator pasient i din posisjon når katastrofen inntreffer, forberede seg til å flytte ham eller henne til nærmeste ly. Noen ganger er disse krisesentrene har medisinsk utstyr, men ikke alltid. Hvis en overgang er nødvendig, sikre at pasienten kan gå ut av bygningen og bringer alt nødvendig utstyr, medisiner og personlige dokumenter til ly.