Digidexo.com

SSI Disability penger krav

SSI Disability penger krav


The Social Security Administration (SSA) gir Supplemental Security Income (SSI) til visse lav inntekt enkeltpersoner som er eldre eller funksjonshemmede. Personer som mottar SSI kan velge å ha en representant betalingsmottaker eller SSA kan kreve en representant betalingsmottaker hvis SSA bestemmer at en person er i stand til å administrere sin økonomi. Representative betalingsmottakere må følge strenge retningslinjer for håndtering av SSI midler.

Grunnleggende behov

Et individs grunnleggende behov utgifter må betales før til å gi den enkelte personlig lommepenger eller penger for ikke-essensielle. Grunnleggende behov utgifter inkluderer ly kostnader som husleie og verktøy, mat og medisinske kostnader som reseptbelagte co-betaler og medisinsk utstyr.

Institusjoner

Personer som bor i institusjon kan be om og motta opp til $ 30 per måned i personlige utgifter penger. Denne retningslinjen gjelder ikke for personer som ikke er bosatt i en institusjonell setting. Hvis en person er bosatt utenfor en institusjonell setting, er den enkelte ikke garantert et beløp for å bruke penger. Vanligvis vil en representant betalingsmottaker bestemme hvor mye lommepenger som en person mottar basert på hvor mye penger som blir til overs etter at alle månedlige regninger er betalt. For eksempel, hvis $ 100 er til overs etter at regninger er betalt i en måned, kan den begunstigede motta opp til $ 100 i personlig lommepenger.

Tidligere gjeld

Hvis en person skylder en gjeld til en representant betalingsmottaker, må SSA bli varslet før SSI midler blir brukt til å betale tilbake gjelden. Hvis godkjent, må den enkeltes grunnleggende behov fortsatt være oppfylt før nedbetaling av gjeld.

Records

En representant betalingsmottaker må holde oversikt over alle kjøp med mottakers SSI midler. SSA typisk reviderer organisatoriske betalingsmottakere på årlig basis, men kan revidere noen representant betalingsmottaker når som helst.

Avgifter

En organisatorisk representant betalingsmottaker kan kreve et gebyr som ikke overstiger $ 37 eller fem prosent av total månedlig sjekk beløp per måned. Et individ opptrer som representant betalingsmottaker kan ikke kreve en avgift.

Krav til Motta utbetalinger

En person må være 65 år og eldre eller deaktiveres for å motta SSI betalinger. Et individ er fast bestemt på å bli deaktivert hvis hun har en medisinsk tilstand som hindrer henne fra å bli yrkesaktive, noe som vanligvis betyr å være i stand til å jobbe 20 timer eller mer per uke eller tjene over $ 1000 per måned. En person skal også ha mindre enn $ 2000 i ressurser, som inkluderer kontanter, bankkonti, livsforsikringer, IRAS, aksjer, obligasjoner, noe land eller eiendom annet enn én lov hjemme og en lov kjøretøy, og andre elementer av betydelig pengeverdi .