Digidexo.com

Legemidler som kan reversere effektene av MS

Legemidler som kan reversere effektene av MS


Det er rundt 400.000 amerikanere som har Multippel Sklerose eller MS, ifølge National Multiple Sclerosis Society. To hundre flere mennesker blir diagnostisert hver uke med MS. Det finnes ingen kur, men det er et nytt legemiddel som kan muligens reversere effekten av MS.

Multippel sklerose

Multippel sklerose er en sykdom i nervesystemet som angriper hjernen og ryggmargen, ifølge Medline Plus. Du har en beskyttende kappe rundt ryggmargen, og MS ødelegger denne beskyttende barriere.

Symptomer

Multippel sklerose forstyrrer kommunikasjonen mellom hjernen og kroppen, ifølge Mayo Clinic. Hva slags symptomer du har vil avhenge av hvor mye skade, og de spesielle nerver som blir berørt. Synsproblemer, muskelsvakhet, koordinasjon og balanse problemer, og tenkning og hukommelsesproblemer er vanlige symptomer på MS, ifølge Medline Plus.

Behandling med medisiner

Medisiner er ett behandlingsalternativ. Prednison er for behandling av betennelse som kan oppstå under tilbakefall. Betaseron er av en gruppe stoffer som reduserer hastigheten som MS utvikler seg, ifølge Mayo Clinic. Copaxone er kjent for å arbeide ved å blokkere kroppens angrep på ryggraden sin beskyttende kappe, ifølge Mayo Clinic. Tysabri er utviklet for å fungere ved å bremse ned bevegelsen av skadelige celler fra blodet og inn i hjernen og ryggmargen. Disse medikamentene ikke reversere MS, de bare behandle noen av de ødeleggende symptomer, ifølge Nervous System Diseases.com.

Ny behandling Drug

Alemtuzumab er en etablert medikament for behandling av leukemi. Forskere ved Cambridge begynte å undersøke det som et legemiddel for å behandle MS, ifølge The Independent i London, England. Alemtuzamab har også vist potensial til å stanse eller reversere de ødeleggende effektene av MS, ifølge CNN. Det har blitt rapportert at MS-pasienter hadde færre angrep, og bidro til å gjenopprette funksjoner som gikk tapt, ifølge CNN.

Videre studier

Selv om forsøkene er forbundet med dette stoffet er lovende, er mer studier og forskning er nødvendig før den kan bli godkjent for behandling av MS i henhold til CNN.