Digidexo.com

peanuter med wasabi smak

Næringsinnhold for Low-Fat Chocolate Peanut Butter Ice Cream

Næringsinnhold for Low-Fat Chocolate Peanut Butter Ice Cream


Nøkkelen til en vellykket diett er moderasjon. Dette betyr at hvis du er ute en søt godbit mens du prøver å se din waistline, er det akseptabelt å hengi deg selv så lenge du trener selvkontroll. Det er også viktig at du velger lav-fett versjoner av godbit. Magre alternativer vanligvis ikke smake mye forskjellig, de bare inneholder mindre sukker. Det finnes flere varianter av sjokolade, peanøttsmør iskrem som passer denne profilen.

Applegate Farms

Applegate gårder tilbyr mange naturlig søtet, ingen sukker-lagt iskrem laget av økologiske produkter. Deres sjokolade peanøttsmør smak inneholder 190 kalorier i løpet av en 1/2 kopp servering. En porsjon inneholder også 18% av det daglige anbefalte fettverdi. Av fett i iskrem 5 gram er mettet fett. Det er 120 mg natrium i hver servering, sto for 5% av den daglige verdi. Det er 19 gram karbohydrater og 14 gram sukker i en enkel servering av denne varianten.

Skinny Cow

Skinny Cow er en merkevare av lav-fett iskrem smørbrød som kommer i en rekke varianter, inkludert sjokolade peanøttsmør. Sjokolade og peanøttsmør iskrem er virvlet sammen og klemt mellom to sjokolade cookies. En porsjon bestående av en sandwich-inneholder 150 kalorier og 2 gram fett. De 2 gram fett står for 3% av det daglige anbefalte fettinntaket for en person på en 2000-kalori diett. Sandwich inneholder også 30 gram karbohydrater, som utgjør 10% av det daglige anbefalte verdien. En porsjon inneholder også 8% av anbefalt mengde kalsium. Ett smørbrød teller også for fire poeng hvis du deltar i en poeng telling diett system.

Weight Watchers

Weight Watchers Peanut Butter Delight iskrem kopp inneholder crunchy peanøttsmør stykker omgitt av et bånd av sjokolade fudge. Hver pre-pakket kopp inneholder 180 kalorier og 5 gram fett, sto for 6% av det daglige anbefalte fettverdi. Koppen inneholder også 6 gram fiber. En kopp tilsvarer fem kosttilskudd poeng, hvis du deltar i et punkt program.

Blå Bunny

Blå Bunny linje av livsstil opsjons iskrem tilby en rekke varianter med halvparten av fettet av vanlig iskrem. Deres Premium Lys Bunny Tracks smaken kombinerer sine signatur peanøttsmør fylte kaniner, sjokolade fudge bånd og en peanøttsmør bånd i en lav-fett vaniljeis. En servering som består av 1/2 kopp iskrem inneholder 130 kalorier og 5 gram fett. Det er 21 gram karbohydrater og 13 gram sukker per servering. Blå Bunny har også en Premium Lys Peanut Butter Fudge smak med sjokolade fudge bånd i en peanøttsmør iskrem som inneholder 130 kalorier og 5 gram fett per 1/2 kopp servering. Det er 18 gram karbohydrater og 10 gram sukker i denne varianten.

Wasabi Cure for en bihulebetennelse

En bihulebetennelse, også kjent som sinusitis, kan være forårsaket av bakterielle, virale eller fungale patogener, i henhold til MedlinePlus. Selv om slike infeksjoner er vanligvis selvbegrensende og ikke alvorlig i naturen, kan de symptomene som følger dem gjøre livet surt før infeksjonen løser på egen hånd eller på annen måte er kurert. En roman, men effektiv, tilnærming til bekjempelse av bihulebetennelse innebærer wasabi, en potent pepperrot-aktig krydder mye brukt i japansk mat.

Mechanism of Infection

Du kan utvikle bihulebetennelse som en komplikasjon til forkjølelse eller en annen form for øvre luftveisinfeksjon. Bihulebetennelse utvikle seg når bihulene blir betente og hovne, fangst luft og slim i trange passasjer av bihulene, ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer (NIAID). Dette fanget slim gjør et ettertraktet mål for ulike patogener, inkludert bakterier og virus, som kan ta opp bosted og kick off en full blåst infeksjon.

Symptomer

Vær oppmerksom på at bihulebetennelse kan være enten akutt eller kronisk i naturen. Selv om symptomene er like i begge typer av bihulebetennelse, de du opplever under kroniske infeksjoner har en tendens til å bli noe mildere enn de som er sett i akutte anfall. Ifølge MayoClinic.com, kan symptomer inkluderer nasal obstruksjon eller lunger; nasal utflod som er gulaktig eller grønnaktig i fargen; nedskrevne sanser av smak og lukt; smerte eller hevelse i området av øyne, nese, kinn eller panne; post-nasal drypp; og en hoste som vanligvis blir verre om natten.

Forekomst

Hvis du lider med en bihulebetennelse, har du massevis av selskapet. NIAID anslår at omtrent 37 millioner amerikanere lider av noen form for bihulebetennelse hvert år. Ifølge MayoClinic.com, er egenomsorg vanligvis anbefalt behandling for akutt bihulebetennelse, noe som oftest er en komplikasjon til forkjølelse og vil forsvinne når kulden gjør.

Fight Back med Wasabi

Hvis du er en stor fan av japansk mat, spesielt sushi, er du sannsynligvis allerede godt kjent med wasabi, stikkende, grønne krydder som er produsert fra grunnen opp roten av Eutrema wasabi urt. Det du kanskje ikke vet, er imidlertid at en sunn dose av wasabi - i grunnen opp pulverform eller som et lim på et stykke brød - kan raskt rydde opp i nesetetthet som er på roten av bihulebetennelse.

Dette wasabi kur for bihulebetennelse er faktisk en form for aromaterapi, ifølge en artikkel på BottomLineSecrets.com. Artikkelen, som er skrevet av Murray grossan, MD, sier prinsippet bak bruk av wasabi er den samme som bak bruken av det populære - og aromatisk - Vicks VapoRub å tømme bihulene. Hvis wasabi er litt sterk for din smak, foreslår BottomLineSecrets artikkelen at pepperrot kan også fungere. Artikkelen antyder at wasabi eller pepperrot rettsmidler brukes minst to ganger om dagen i vintermånedene, når forkjølelse og influensa er frodig.

Hvordan erstatte måltider med Supper og Smoothies

Hvordan erstatte måltider med Supper og Smoothies


Måltid erstatning er ikke noe nytt i vekt-tap arena; diettprogrammer som Slim-Fast har vært å erstatte måltider med mettende vibrering i årevis. Skifte måltider med smoothies og supper gjør at kroppen kan få de næringsstoffene den trenger for å drivstoff kroppen din uten overbelastning av kalorier eller oppblåst følelse av et fullverdig måltid.

Hvordan erstatte måltider med Supper og Smoothies

•  Spis seks små måltider om dagen. Seks små måltider om dagen holder kroppens stoffskifte reist hele dagen og holder deg ordentlig drevet uten å krasje.

Start med en smoothie. En smoothie som et måltid erstatning er best om morgenen enten som ditt første måltid eller mid-morgen snack rundt 10 am

Kombiner en scoop av vanilje whey protein pulver, 6 til 10 gram av yoghurt, en håndfull av frossen frukt (jordbær, blåbær eller bringebær) med en håndfull isbiter i en blender og kjør til en kremet konsistens.

Overfør smoothie til en kopp, ta et strå og nyte.

Spis suppe på ettermiddagen. Suppe som måltid erstatning er best tjent som lunsj eller en ettermiddag snack rundt 3 til 4 pm Fordi denne suppen vil tjene som et måltid, stokk med heartier supper enn vassen, buljong supper. Campbells Chunky linje av supper er perfekt for måltid erstatning, og hjemmelagde supper er enda bedre.

Spis et lett måltid av fast føde. Inkluder protein - magert kjøtt, kylling eller fisk - og friske grønnsaker.

Ha en snack før du går til sengs. Snack bør bestå av slow-fordøye protein som liten beholder med cottage cheese.

Hint

  • Seks mindre måltider om dagen er viktig å måltid erstatning. Skifte måltidene dine med en hovedsakelig flytende diett er ikke sunt. Eksperimenter med forskjellige smaker og ingredienser til et godt utvalg av smoothies. Sørg for at du når dine daglige vedlikehold kalori nivåer og ikke la ditt daglige kaloriinntak for å slippe drastisk med måltid erstatninger.
  • Ikke erstatte mer enn ett måltid om dagen med en smoothie; det samme gjelder for suppe. En drastisk endring i kostholdet kan føre til irritabilitet, oppkast og ekstrem sultfølelse.

Hva er en metallisk smak i munnen et symptom på?

Å ha en metallisk eller stygg, bitter smak i munnen kalt smaksforstyrrelser. Behandling av denne tilstanden hjemme inkluderer forbruker sitron juice, nellik, kanel, natron eller saltvann.

Gum Disease

En metallisk smak er en kjent symptom av tenner og tannkjøtt. Gingivitis (tannkjøttsykdom), nedbrytningen av tannarbeid og dårlig munnhygiene kan presentere dette symptom.

Metal Poisoning

Bly eller kvikksølv forgiftning symptomer kan føre til en metallisk smak i munnen; kobber toksisitet kan kvalme, diaré og oppkast. Med blyforgiftning, en blå-grå linjen danner langs tannkjøttet, sammen med metallisk smak.

Medisiner bivirkninger

Mange medikamenter har en metallisk smak som en bivirkning, slik som Capoten, som brukes til behandling av høyt blodtrykk; litium, som brukes til å behandle bipolar lidelse; og Biaxin, et antibiotikum.

Prenatal Drugs

Kvinner som tar prenatal vitaminer, antibiotika og antidepressiva kan oppleve en metallisk smak i munnen.

Hormon svingninger

Når østrogennivået svinge, kan en metallisk smak i munnen noen ganger oppstå.

Behandlinger

Behandlinger for metallisk smak i munnen inkluderer pust mints, pusse tennene og skraping tungen etterpå, og blande en teskje salt i vann for en munn skyll.

Oljer brukes til å hjelpe med snorking

Snorking kan være et problem ikke bare for snorer, men for alle som prøver å sove i nærheten. Denne svært vanlig problem er mer utbredt hos menn enn hos kvinner, men som vi alder begge kjønn vil se sannsynligheten for snorking stige kraftig. Det fører til uro for alle innen hørevidde, og det utgjør også en rekke helserisikoer. Eteriske oljer har blitt en svært populær løsning, og det kan være svaret hvis du eller en du er glad lider av dette upraktisk tilstand.

Merian Oil

Merian er en flerårig urt med furu smaker som kan produsere en eterisk olje som brukes for å hindre snorking. I henhold til den snorking middel nettsiden putanendtosnoring.com, merian er betraktet som den mest effektive essensielle oljen ved regulering av snorking problemet.
Merian olje brukes hovedsakelig som en aromaterapi kur og kommer i en krukke som inneholder en svamp som suger opp olje og frigjør aroma i luften. Den er beregnet til å bli plassert ved siden av sengen med lokket av når snorer går til sengs. Duften av merian olje vil åpne bihuler og la lettere å puste gjennom nesegangene.

Peppermynteolje

Peppermynte er en hybrid mint laget av et kors av vannmynte og grønnmynte og dens olje brukes i mange programmer, blant annet som en irritabel tarm syndrom rette for miljøvennlige plantevernmidler. Den populære smaken er brukt i mange godteri, herunder etter middagen mints, som fungerer ved å slappe av spiserøret for å gi enkel utslipp av gass etter måltider. Peppermint er avslappende kvaliteter gjør det også nyttig i behandling av snorking, ifølge silentsnore.com. Snorking rette produsenten mener at peppermynte bidrar til reduksjon i vibrasjoner av vev som forårsaker snorking. Peppermynte åpner også opp lomme passasjer for å tillate enklere å puste.

Lavendel og Eucalyptus Oil

Health-oils.com lister fransk lavendel og eukalyptus som vanlige ingredienser i snorking rettsmidler. Legge til disse oljene til kanel og nellik oljer gjør base for noen kommersielt produsert over-the-counter rettsmidler. Disse oljene slappe halsmusklene og smøre baksiden av halsen og munnen for å redusere tørrhet.

Bruk av oljer

Eteriske oljer er vanligvis brukt som aromaterapi enten med inhalatorer og diffusorer, eller ved å brenne olje eller bare åpne en container for å slippe lukten i luften, eller ved å bruke oljer for en terapeutisk massasje. Ifølge forskning gjort på Englands konge Shrewsbury Hospital med tittelen "Bruk av essensielle oljer for å behandle Snorking." noen oljer kan anvendes med vann som et halsspray eller dråper kan bli satt inn i vann for å danne et gurglevann. Pass på at alle ingrediensene er trygge før inntak.

Hvordan raskt med kyllingbuljong

Folk raskt for en rekke årsaker, blant annet religionsutøvelse eller helse og medisinske formål. Mens du gjør det, er buljong vanligvis ansett akseptabelt å spise fordi det er ansett som mer av en væske enn en mat. Kylling buljong inneholder ca 40 kalorier per kopp, er lav i fett og er en god kilde til protein. Buljong er også mer mettende enn vann, noe som gjør det lettere å dempe sultfølelse mens fasting. Sørg for at legen er klar når som helst du gjøre en dramatisk diett endring.

Bruksanvisning

•  Start sakte. Med mindre legen din ordre det, er det ikke en god idé å hoppe rett inn i en ukes fort. Riktig mental og fysisk forberedelse er nødvendig for å lykkes, så begynne med en 24-timers rask og jobbe deg opp til ønsket antall dager.

Lag en tabell eller merke kalenderen. Å kunne se og merke fremgang er en motivasjonsfaktor for noen mennesker.

Bruk riktig type buljong. Noen merker av kylling kjøttkraft er ekstremt høy i natrium, noe som kan føre til at du beholde overflødig vann. For en ekstra sunt alternativ, kan du lage din egen.

Konsumere buljong under din vanlige måltidene. Spesielt hvis du har en vanlig kostholdsplan, kan du få spesielt sulten på enkelte tider av døgnet. Sørg for at du forutse disse tider ved å ha en kopp buljong før du blir sulten nok til å vurdere å bryte fasten.

Vær tålmodig med deg selv. De første dagene er det vanskeligste, og du bør planlegge nok aktiviteter i løpet av disse dagene slik at du er for opptatt til å være konstant tenker på mat. Unngå fristelser, for eksempel møte venner på en restaurant.

gjenoppta normale kosthold gradvis. Når dine buljong raske ender, unngå gorging på et stort måltid og plukke opp dine tidligere vaner med en gang. Gjør du det kan forstyrre fordøyelsessystemet og føre til at kroppen til å reagere med negative symptomer. Begynn med små snacks og lette måltider og fortsette å drikke buljong i mellom til du føler at du kan tolerere et normalt kosthold igjen.

Hint

  • Lytt til kroppen din og stoppe å faste hvis du føler vedvarende svimmel, ustø eller for svak til å gjøre noe.
  • Hvis du faster å gå ned i vekt, må du være oppmerksom på symptomer på spiseforstyrrelser og få hjelp fra legen din hvis du føler at du kan ha en. Fasting er ikke en langsiktig diett løsning.
  • Selv om du føler deg ekstremt sulten, ikke tøffer din kjøttkraft. Drikker det for fort kan føre til at du bli syk eller utvikle en dårlig assosiasjon med sin smak.

Problemer med sitronsaft på Lips

Problemer med sitronsaft på Lips


Det er en masse lure rundt kraften i sitronsaft. Noen hevder at det lysere håret, mens andre sverger at det fungerer som et nyttig blekemiddel for klær. De som lider av akne kan fortelle deg at det helt ryddet opp huden. Hvis du ønsker å bruke sitronsaft på ansiktet ditt, men du kan støte på noen problemer med å sette denne juicen på leppene.

Det svir

Sitroner er en svært syrlig frukt med en sterk-smake og smelling juice, så bare noen få dråper av denne potente ting kan virkelig svi. Hvis du har noen form for kutt eller kaldt sår på leppene og bruker sitronsaft i håret eller i ansiktet ditt, være svært nøye med å holde det borte fra dine lepper. Hvis saften blir inne et åpent sår, vil det gi deg en kraftig brodd som vil være vanskelig å vaske av.

Det smaker surt

Vanlig sitronsaft smaker veldig surt. Det samme juice som kan være deilig når det blandes med sukker smaker helt sjofel uten. Uavhengig av eventuelle helsemessige fordelene det kan eller ikke kan gi til dine lepper, er det ingen tvil om at det vil smake ekstremt surt. I tillegg er det mange kremer, kremer og andre skjønnhetsprodukter som gir de samme fordelene som sitronsaft er kjent for å gi. Disse skjønnhetsprodukter er vanligvis tilgjengelig i mange tiltalende smaker som faktisk smaker godt, så det er ingen grunn til å utsette dine lepper for å sitronsaft.

Det kan tørke ut huden din

De sterke sure egenskaper sitronsaft kan tørke ut huden din hvis det brukes for ofte. Hvis leppene er allerede sprukken eller er utsatt for sprekkdannelse, unngå å bruke sitronsaft helt, så det vil bare forverre problemet. Selv om du bare planlegger å bruke sitronsaft på ansiktet ditt, slik som å hjelpe med en hud problem, er det sannsynlig at noen av juicen vil reise ned til leppeområdet og skade dine sprukne lepper. Det sure natur sitronsaft fungerer best for en fet hud hudfarge.

Deilig snack Foods

Deilig snack Foods


Midten av ettermiddagen er ofte den lengste delen av dagen for noen mennesker. Arbeidsdagen begynner å dra på, sult kryper inn og middag virker fortsatt veldig langt unna. En snack kan være akkurat det du trenger for å vekke og komme seg gjennom resten av dagen. En deilig snack mat trenger ikke å være altfor sukkerholdig eller fet. I stedet velge noe som er fullpakket med energi til å bære deg til middag.

Wasabi erter

Wasabi erter er kokt og tørket erter belagt med wasabi, den berømte hot japansk medlem av pepperrot familien. Wasabi erter er svært crunchy, som gir dem en svært tilfredsstillende munnfølelse. I tillegg hotness av wasabi, mens vanedannende for de som elsker krydret mat, hindrer du vanligvis fra overspising.

Hummus og pitabrød

Hummus er en klassisk Midtøsten spredning laget ved å kombinere kikerter, tahini, sitronsaft, olivenolje, hvitløk og salt i en food prosessor eller blender. Resultatet er en deilig dukkert som går bra med pita brød eller knekkebrød. Hummus har rikelig med protein og fiber, sammen med umettet fett.

Ristet Corn

Ristet mais er en overraskende enkel matbit, ofte bestående av ingenting, men mais, maisolje og salt. Hele kjerner av korn er bakt eller stekt med olje før de er fullstendig hardt, som en korn-brikken. Best for de med sterke tenner, ristet mais er en svært crunchy snack som du kan gjøre i din egen ovn, slik at du kan justere olje og salt nivåer i samsvar med dine kosttilskudd preferanser.

Rice Cakes

En ris kake er et kvadrat eller skiveformet snack laget ved å trykke puffet ris korn sammen i en støpeform med et bindemiddel. Rice kaker er svært lav i kalorier, men har en tendens til å bidra til en følelse av fylde i magen, noe som gjør dem populære blant dieters. Hvis du ikke er slanking, legge protein og smak til riskaker ved sandwiching litt peanøttsmør mellom dem.

Vegetabilsk Utvalg

Kjøp et utvalg av flere friske grønnsaker i begynnelsen av uken og strekke dem ved å gi deg selv en liten mengde hver enkelt å ta på jobb hver dag. Enkelte populære grønnsaker for snacking inkluderer gulrøtter, selleri, reddiker og brokkoli. Du kan også vurdere å legge noen oliven for den sunne umettede fettet. Hvis du blir lei av de vanlige grønnsaker, prøve å plukke opp et utvalg av japanske pickles fra din lokale asiatisk mat markedet. Husk, kan dyppe grønnsakene i en fet ranch eller blå ost dressing være velsmakende, men gjør snack betydelig mindre sunt.

Easy Makrobiotiske Meals

Easy Makrobiotiske Meals


Ordet "makrobiotiske" kommer fra greske røtter og betyr "langt liv", med referanse til troen på at en makrobiotiske diett har kraftige sykdomsbekjempende egenskaper. Makrobiotiske diett vi har blitt kjent med i Vesten er hovedsakelig basert på den populære boken av samme navn av Michio og Aveline Kushi, først publisert i 1978.

Hva er en makrobiotiske diett?

Makrobiotiske diett unngår bearbeidet mat og mat som kan forstyrre den delikate balansen i fordøyelsen. Det understreker mye hele korn og grønnsaker og noen dyre-baserte matvarer.

Makrobiotiske måltider er enkle å tilberede hvis du mestrer de daglige "byggeklosser" av dine måltider, og deretter legge inn de ukentlige mat kvoter og andre valgfrie ingredienser.

Easy Makrobiotiske måltider hver dag

Hele korn vanligvis utgjør 50 til 60 prosent av makrobiotiske diett og forbrukes ved hvert måltid. Du kan spise brun ris, couscous, bygg, hirse, rug, mais, havregryn, quinoa, bokhvete og andre hele korn i en rekke måter.

Grønnsaker vanligvis utgjør 25 til 30 prosent. En tredjedel kan spises rå. Resten kan dampet, kokt, stekt eller spist i supper, en annen viktig del av makrobiotiske diett.

Bønner er 10 prosent av det daglige matinntaket. Dette inkluderer kokte bønner som nyre eller adzuki samt bønneprodukter som tofu og tempeh.

Ukentlig Options

Spis fisk eller sjømat opptil flere ganger per uke i små porsjoner. Det bør spises med wasabi eller ingefær for å hjelpe kroppen forbli i balanse. Unngå kjøtt, fjærfe, egg og meieriprodukter.

Spise rå frø og nøtter i moderate mengder.

Epler, pærer, fersken, bær og andre lokalt dyrket frukt er tillatt flere ganger i uken.

Desserter er tillatt to til tre ganger per uke, minst en halv time etter måltidet for å tillate for fordøyelsen. Frukt og tørket frukt er tillatt, som er naturlige søtstoffer som ris sirup og byggmalt. Sukker, er honning, melasse og sjokolade ikke tillatt.

Andre ingredienser for enkel Makrobiotiske Meals

Drikk bare når du er tørst, og hovedsakelig vann. Drikker som inneholder koffein eller alkohol eller sukker bør unngås.

Matolje er typisk uraffinert vegetabilsk olje. Du kan også bruke mørk eller lys sesamolje for ekstra smak.

Krydder inkluderer naturlig havsalt, tamari, shoyu, brun ris eddik, wasabi, revet ingefær, gjæret pickles, ristede sesamfrø og tang.

Easy Makrobiotiske Meal tips

Få en billig elektrisk riskoker, slik at risen kommer ut dampet perfekt hver gang.

Spis mye suppe. Det er en flott måte å innlemme alle de viktigste komponentene i makrobiotiske diett i enkle én tallerken mat.

Bruk ekstra fast eller fast tofu i hovedmåltider som et protein erstatning, og silken tofu for "kremet" sauser og desserter.

Røre steke maten for å spare tid.

Spis frukt godtgjørelsen som snacks og dessert.

Planlegg måltidene på forhånd.

En makrobiotiske diett kan virke skremmende i starten, men når du er kjent med retningslinjene, kan du nyte enkle makrobiotiske måltider hver dag.

Hvordan lage velsmakende Rice Side Dishes

Ris er en av de mest allsidige matvarer på markedet i dag. Fra vill ris, til hele korn varianter, kan hver type ris legge interesse og smak til måltidet, uten mye arbeid eller kostnad. Mens ris ble en gang sett på som først og fremst en rett til å kompliment kinesisk og asiatisk mat, kan i dag ris brukes til å uttale smaken av nesten alle typer Etnisk parabolen. Fra spansk ris, til Cajun stil "røde bønner og ris", følg disse enkle trinnene for å opprette en rekke ris side retter som vil være sikker på å behage alle ved bordet ditt.

Hvordan lage velsmakende Rice Side Dishes

Hvordan tilberede smakfulle Rice Side Dishes

Opprett super spansk ris. Begynn med noen utvalg av langkornet ris. Brun ris før koking, i en liten mengde av olivenolje. Erstatte væske, som du normalt ville bruke til å koke ris, med tomatjuice. Legg terninger løk, grønn og rød paprika, og hakket eller terninger tomat. Krydre ris med spisskummen, hvitløk, et snev av oregano og bakken rød pepper, bare etter matlaging væsken er absorbert. Hvis du foretrekker ekstra krydder, terninger jalepeno paprika, og / eller en dash av varm saus kan legges til kokt ris også.

aksenten din favoritt italiensk middag med risotto. For å gjøre Risotto må du starte med en kort eller semi-runde ris, helst Arborio eller Carnaroli. Disse risretter er ikke vanskelig å finne. Ved hjelp av dem vil resultere i den mest autentiske og velsmakende versjon av risotto som du kan lage hjemme. Fres 2 og 1/2 kopper risen i olivenolje, inntil kornene blir gjennomskinnelig. Sakte legge til pan 3 kopper tørr rødvin, én kopp om gangen. Vinen bør fordampe mellom hvert tillegg. Deretter tilsettes 4 kopper simmering biff eller grønnsaksbuljong og fortsette matlaging til væsken er absorbert. Rør i 2 kopper lav fett parmesian ost. Tradisjonelle risotto oppskrifter også ringe for tillegg av 1/4 kopp terninger, sautert løk, hvis du foretrekker det.

Pisk opp noen vill ris med sopp, å kompliment din beste fransk eller amerikansk mat. Begynn med din favoritt-merke vill ris. Brun ris og stek sopp, sammen, i en bit av olivenolje, ved hjelp av en stor stekepanne. Substitute lavt natrium oksekjøtt, kylling eller vegetabilsk buljong for mengden av vann rettet på pakken av ris. Kok uten omrøring inntil væsken er absorbert. Smak til med hakket løk, persille og sort pepper.

Spice opp din Southern stil middag med en smak av Cajun røde bønner og ris. Suge tørkede røde kidneybønner over natten, deretter avløp og lage mat i flere timer, til de blir møre. Du kan også velge å bruke hermetiske kidneybønner for enklere tilberedningstips. Surr 1 løk, 1 paprika, og noen stilker av selleri i litt olivenolje. Legg 1 til 2 fedd hakket hvitløk og fortsette å stek til grønnsakene blir møre. Legg grønnsakene til de kokte bønner og smak til med en teskje av timian. Tradisjonelle røde bønner og ris har også en sjenerøs mengde varm saus, og tillegg av rødt og svart, nykvernet pepper. Serve bønne blandingen over varmt, kokt hvit ris.

Fry opp ris, for en orientalsk bluss. Brun langkornet hvit ris i en tung stekepanne før du legger matlaging væske. Koke ris i lav natrium biff eller kylling kjøttkraft til de er møre. Fjern ris fra skillet og sett til side. Til skillet legge 1/4 kopp peanut olje. Surr hakket løk, selleri, gulrot, og en liten fedd hakket hvitløk i olje, og legger ris én kopp om gangen, og matlaging med grønnsakene til de er brune.

Hint

  • La risen stå i noen minutter etter koking hjelper det blitt "mykere".
  • Ulike typer ris krever ulike koketider, og forskjellige mengder væske for å lage mat riktig. Les alltid produsentens instruksjoner for variasjonen av ris du har tenkt å bruke.
  • Aldri røre ris mens det er matlaging.

Sunn Low-Fat Foods for Kids

Sunn Low-Fat Foods for Kids


Opprette sunne fettfattig mat for barna kan være morsomt for både foreldre og barn. Inkludert barna i matlaging kan du lære porsjonsstørrelser, ernæring informasjon og grunnleggende matlaging ferdigheter, som vil gi dem kunnskap de kan bruke i en mannsalder å brødfø seg selv og sin fremtidige familie.

Frukt

Barn er mer sannsynlig å prøve nye sunne, fettfattig mat hvis du presenterer dem på en morsom måte. Enhver type frisk frukt er en stor lav-fett mat for barna å spise og er lastet med næringsstoffer og vitaminer. Prøv å kutte fersk frukt i ulike former, for eksempel kiwi medaljonger eller melon baller. The Cleveland Clinic foreslår å lage smoothies ved å blande fettfattig yoghurt med en banan, juice og is (Referanser 2). Prøv å tilby dine barn frukt lær laget av tørket frukt som er presset inn i praktiske strimler. Frukt lær også er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk og kommer i smaker som fersken, eple, jordbær og blåbær.

Grønnsaker

Grønnsaker er en annen stor lav-fett mat alternativet for barna som gir viktige vitaminer og næringsstoffer for å vokse og utvikling. Ifølge American Dietetic Association, kan du prøve å skjære gulrøtter og selleri i pinner som er lette til toppen med redusert fett peanøttsmør eller kremost og topp med rosiner for å skape "maur-on-a-log" treat (Referanser 1). Grønnsaker er også stor for å dyppe i sauser som lav-fett ranch dressing. Prøv å lage en snack tallerken med brokkoli, blomkål, skiver agurk og baby gulrøtter med en liten bolle med ranch dressing eller gjøre skiver friske tomater, overstrødd med salt og pepper med en side av lav-fett cottage cheese for en ettermiddag snack.

Morsomme Low-Fat Smørbrød

Smørbrød er en lav-fett mat alternativet for barn som kan serveres i en rekke former og størrelser. Bruk cookie cutters å kutte på ulike former i smørbrød som stjerner, ruter, hjerter eller firkanter. Lage mini-smørbrød på en redusert fett middag roll for en lav-fett, bite-sized snack eller et måltid. Du er sikker på å få et smil ut av barna dine ved å servere og "inside-out" sandwich ved å pakke lav-fett deli kjøtt og skivet ost rundt en sesamfrø brød pinne.

Fast Low-Fat Snacks

Tid er alltid nøkkelen i å forberede snacks og måltider for barn. The American Dietetic Association fremmer raske, lav-fett snacks alternativer inkluderer varmer en kopp tomat eller grønnsakssuppe og serverer med hel-korn crackere eller mikrobølgeovnen en liten bakt potet og topping den med salsa og lav-fett cheddar cheese (Referanser 1). The Cleveland Clinic antyder lage mini-pizza i en Jiff ved å sprute en lav-fett engelsk muffin med pizza saus, dryss den med fettfattig ost og mikrobølgeovnen før osten smelter (Referanser 2).

Lys Sweets

Søte godbiter trenger ikke å være forbudt med lavt fetterstatninger som en iskrem smørbrød alternativ laget ved hjelp av lav-fett frossen yoghurt spredt på to Graham sprakk. Legg skiver bananer før du setter de to Graham sprakk sammen for ekstra smak. Skrell en banan og dukkert i lav-fett yoghurt og rull den i knust frokostblanding. Sett i fryseren og tjene som en flavorful alternativ til popsicles. Samle hele familien for alternative banan deler laget av bananer toppet med forskjellige smaker av fettfattig yoghurt og drysset med granola eller knust, hel-korn frokostblanding.

Gummy Vitaminer for Kids

Gummy Vitaminer for Kids


Er det ikke vanskelig nok å få barnet til å spise sin mat, enn si få ham til å ta sin multi-vitamin hver dag? Men vitaminer for barn har utvidet forbi den gamle svalen-en-pille æra inn i en ny generasjon der du tar et supplement er som å spise et stykke chewy godteri. Gummy vitaminer for barn kommer i en rekke varianter og selv ta spesielle kosttilskudd som omega-3 og kalsium.

L'il Critters

L'il Critters gummy bjørn vitaminer, By Northwest Natural Products, finnes i de fleste dagligvarebutikker og narkotika butikker. Disse geléaktige barns vitaminer variere fra den vanlige multi-vitamin L'il Critter Gummy Vites til spesielle kosttilskudd, inkludert omega-3-tilført gummy fisk. L'il Critters 'Kalsium Gummy Bears inkludere så mye kalsium som en 5 oz. servering av melk, ifølge selskapets hjemmeside. L'il Critters gummies inkluderer også frukt og Veggie kosttilskudd, vitamin D og vitamin C gummies.

Rhino Gummy bjørn Vitaminer

Rhino Gummy Bears produktet ble tildelt i 2010 American Culinary ChefsBest prisen for beste smak, ifølge Naturalproductsmarketplace.com. Det er niende gang de Rhino produkter ble preget med denne prisen. Rhino gummies er laget med naturlige farger og smaker som jordbær, appelsin, kirsebær og sitron. Rhino Gummy Bears kommer også i en rekke kosttilskudd, inkludert kalsium, vitamin D, omega-3, veggie-frukt og vitamin C. Rhino Gummy Bears er laget av ernæring nå.

Yummi Bears

Laget av Hero Nutritionals, Yummi Bears er allergen, gluten- og kasein-fri og er laget med naturlige smaker og farger. Yummi Bears kommer i et 10 varianter, inkludert hel mat med frukt og grønnsaker, vitamin C, kalsium pluss vitamin D og "Child Bright" AM og PM Yummi Bears tilbyr også økologiske gummies som er vegetarianer-godkjent og gelatin-fri, i henhold til selskapets hjemmeside.

Hvordan øke vekten på en ett år gammel baby

Hvordan øke vekten på en ett år gammel baby


Spedbarn trenger å være en viss vekt for å oppnå riktig vekst. En ett år gamle barn som er undervektig er i faresonen for alle typer helseproblemer, inkludert uriktig hjernens utvikling og unnlatelse av å utvikle muskel tone. Heldigvis med noen enkle grep kan du hjelpe barnet å få vekt.

Hvordan øke vekten på en ett år gammel baby

En amme ofte. En baby som har problemer med å spise kan finne morsmelk lettere å fordøye enn tilsvarende matvarer. Du kan bidra til å øke tilgangen på melk ved å drikke mer vann og mate babyen oftere. Unngå matvarer som kan gi barnet gass som brokkoli og andre cruciferous grønnsaker.

Start på korn. Babyer så unge som ett år gammel kan bidra til å øke sin fødselsvekt med tillegg av korn til sine dietter. Et godt valg er korn som er lett å fordøye. Begynn med ris korn minst en gang i uken for å se hvor godt barnet liker å spise den. Prøv annet korn med jevne mellomrom.

Prøv å fôre mindre måltider oftere. I stedet for å mate babyen tre ganger om dagen prøve å mate den ett år gamle barn en gang i timen når barnet er våken. Gi små matvarer som barnet kan spise med fingrene slik som kuttet opp gulrøtter og potets erter. Eksperimenter med ulike smaker for å se hva barnet liker.

Bruk helmelk. Helmelk er helt akseptabelt for barn og babyer under to år. Mange babyer kan lett fordøye faste stoffer i helmelk. Helmelk er fylt med kalorier, samt nødvendige vitaminer og mineraler. Serveres det sammen med annen mat minst to ganger om dagen.

Hint

  • Ikke gi for mye juice. Juice er for det meste vann og sukker. Bruk frukt i stedet.

Fish Oil Vekttap Dosering

Fiskeolje gir mange helsemessige fordeler, med en bonus kobling til vekttap. Tar en høykvalitets fiskeolje er viktig for å hindre fra å konsumere harsk olje eller kvikksølv-Laden fiskeolje. Tar den anbefalte doseringen som et supplement vil hjelpe til med vekttap.

Fordelene av fiskeolje

Fiskeolje er en Omega-3 olje anbefales for hjertet helse for å forebygge mot hjerte-og karsykdommer og senke kolesterolet. Fiskeolje inneholder fettsyrer er essensielle for utvikling av hjernen og hindre depresjon. Fiskeolje øker immunforsvaret, hjelpemidler i riktig funksjon av nervesystemet og hjelper mot tørre øyne. De omega-3 fettsyrer i fiskeoljen reduserer risikoen for utvikling av artritt. Fiskeolje er også stor for å opprettholde sunn, akne-fri hud og skinnende hår.

Dosering for Weight Loss

Den anbefalte dosering for vekttap er 6g om dagen. De fleste kapsler kommer i 1000 mg dose, så du vil trenge for å konsumere seks kapsler om dagen.

Bivirkninger av fiskeolje

Mens fiskeolje har mange store fordeler, er det noen ting å merke mens forbruker dette tillegget. Som fiskeolje reduserer blodpropp, er det ikke anbefales å ta fiskeolje kosttilskudd før under operasjonen.

Andre mindre bivirkninger inkluderer urolig mage eller magesmerter, diaré, økt gass, sure oppstøt / halsbrann / dårlig fordøyelse og en fishy ettersmak når raping. Du minimere gastrointestinale bivirkninger ved å ta fiskeolje supplement med mat og gradvis øke dosen inntak. Det er fiskeolje kosttilskudd med sitron smak å eliminere den fishy ettersmak når raping.

Tips for Herbalife Shake Weight Loss

Herbalife er selskap som produserer en rekke kosttilskudd produkter som er spesielt formulert for å hjelpe indusere vekttap. En av de mest effektive og populære Herbalife produkter på markedet er Herbalife ernærings shake. Utformet som et måltid erstatning for balansert ernæring, inneholder Herbalife shake 19 viktige vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Riste er tilgjengelig er 15 forskjellige smaker, og tilbyr en sunn dose av protein og løselig fiber.

Hold deg til Måltider

Herbalife tilbyr en rekke måltid planer som passer dine personlige behov. Nøkkelen er å finne det som fungerer best for deg. For eksempel, hvis du liker å nyte en sen kveld snack, Herbalife tilbyr et måltid plan som vil bidra til å dempe dine snack cravings. Ta deg tid til å finne ut hva dine personlige matvaner er før du velger et måltid plan. Når du bestemmer deg for hvilke måltid plan er best for deg, hold deg til den. Måltidet Planen ble utviklet for å hjelpe deg å miste vekt. Hvis du avviker fra måltidet plan, vil du bare være sabotere deg selv. Gjør et bevisst valg om å følge måltidet plan som best du kan. Når du begynner å se resultater på skalaen, vil du være glad for at du gjorde.

Legg litt variasjon

Drikking vekttap vibrering to ganger om dagen kan bli litt kjedelig. Heldigvis har Herbalife utviklet mer enn én smaken. Hvis du er lei av å drikke den samme shake, så er det på tide å bytte smaker. Ikke slutte å drikke rister på grunn av kjedsomhet. Dette vil bare hindre din fremgang. Prøv hver smak som Herbalife har å tilby. Velg mellom vanilje, sjokolade, tropisk frukt, café latte og mer. Med 15 smaker å velge mellom, kan du sikkert kaste litt variasjon inn i blandingen.

For enda mer variasjon, prøve å legge litt frukt til din riste og slå den inn i et vekttap smoothie. Besøk Herbalife nettside for moro smoothie oppskrifter eller være kreativ selv. Bananer, jordbær, kiwi, blåbær og bringebær er alle gode valg for å legge til litt spenning i det daglige riste. Ikke la shake kjedsomhet holde deg fra å nå dine vekttap mål.

Finn Support

Gjøre en enkel online søk og du vil finne mange nettsteder som tilbyr Herbalife støttegrupper. Delta i en gruppe og legge inn spørsmål i forumet. Støttegrupper er en fantastisk kilde til positiv forsterkning, og kunnskapen og støtten du får fra andre kan være svært nyttig. Samhandle med en støttegruppe så ofte som mulig, og du vil finne at det kan tjene som en viktig ressurs når du navigerer din egen vekttap reisen.

Frukt Fiber Diet

Fiber hjelpemidler diabetes forebygging, fettopptaket, hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, hjerneslag, fedme, visse kreftformer, og det fremmer samlede generelle helse. Frukt er spesielt høy i fiber. For eksempel inneholder en 5 unse eple ca 4 gram kostfiber. Frukt fiber dietter er sunne fordi de gir kroppen med sunne mengder kostfiber med få kalorier.

Fiber Fruit Smoothies

Frukt smoothies er en ypperlig måte å legge fiber til kosthold samtidig som du får kreativ med din smak og smaker. Jordbær smoothies kan gi deg 6 gram fiber for to porsjoner. Hvis du ønsker mer fiber med færre kalorier, prøve å legge mer frukt og mindre sukker til fiber smoothie. For en morgen boost av fiber, kan du prøve å starte dagen med en frukt smoothie.

Frukt Fiber Yoghurt

Forbruker store mengder rå frukt for å få fiber kan bli kjedelig. Mange typer frukt yoghurt er gode alternativer til rå frukt. En servering av jordbær yoghurt kan gir 5 gram fiber med bare 50 kalorier. Frukt yoghurt er en god matbit for arbeid eller når som helst du ønsker en mellom måltid godbit.

Høy Fiber Frukt

Det finnes flere forskjellige frukter som har spesielt høye mengder fiber. En middels stor pære er en annen høy-fiber frukt med 4 gram fiber, og har bare 88 kalorier. Et eple inneholder 3 til 5 gram fiber. Avokado, bananer og bær har også høye nivåer av fiber.

Fruktsalater

Fruktsalater kan gi deg 5 til 10 gram fiber avhengig av hvilken frukt du inkluderer i din salat. Epler og pærer er ekstremt høy i fiber og er et perfekt tillegg til ethvert fruktsalat.

Fiber Hjelper leddgikt

Spise frukt som inneholder mye fiber resulterer i lavere C-reaktivt protein nivåer (CRP) som signal generell betennelse. En frukt-fiber diett ville være perfekt for alle som lider av leddgikt.

Hvor mye Fiber

En sunn voksen trenger å konsumere 32 gram fiber per dag. Fem til syv porsjoner frukt per dag er ideelt.

Diet Plan på et budsjett

Diet Plan på et budsjett


Spise sunt kan være dyrt, spesielt hvis du følger populære kjepphest dietter; mesteparten av tiden, er det bare å følge United States Department of Agriculture (USDA) næringspyramiden vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men du spare penger i tillegg. Men det finnes måter å diett på en sunn måte mens du er på et stramt budsjett ved å dra nytte av sesongbaserte råvarer, kjøp og matlaging i bulk, oppdage magre kilder til billig protein og vite når og hvor du kan kjøpe de overbærende once-in-a-while snacks.

Fresh Produce

Frukt og grønnsaker er viktig for enhver diett, og de er lett å få, enten du dyrke din egen råvarer, handle på matbutikken, hyppig et bondens marked eller stole på en nabo med grønne fingre. Hold deg til friske grønnsaker i sesongen, spesielt fra lokale dyrkere; de er billigere og de smaker bedre. Noen elementer kan kjøpes i store mengder og hermetisert eller frosne; blåbær og korroderte kirsebær fryse godt. For andre elementer som spinat, bruke den opp ved å tilberede en stor, midje-vennlig gryte, deretter pose og fryse individuelle deler for senere bruk. Når friske grønnsaker gå ut av sesongen, kjøpe dem fra fryseren delen av butikken, fordi frosne grønnsaker som regel beholde flere næringsstoffer enn hermetisk, og ut-av-sesongen produsere er dyrere. Aksje opp når butikken går en uimotståelig salg, fordi de frosne poser med brokkoli kan holde deg frisk gjennom vinteren.

Protein og fiber

Mens høy-fiber karbohydrater som brun ris og syv-korn brød kan være litt dyrere i butikken, kan du strekke dollar ved å kjøpe disse produktene mens de er på salg, og lagre dem i fryseren. Havremel, men er en god verdi til enhver tid; legge til noen mandler og frosne blåbær, og du har en rask frokost med protein, smak og fiber for å få deg til å føle deg mett. Mens kyllingbryst og kalkun er gode protein valg, supplere dem med andre, billigere kilder i måltider i løpet av uken: egg, bønner og linser er et røverkjøp, og kan festes på en rekke sunne måter, fra spinat og sjampinjong frittata til vegetarianer chili. Ikke glem billig diett stift av bønner og ris, fikset opp med din favoritt paprika og krydder. Unngå protein kilder som hermetisk skinke og vanlige pølser; de kan være billig, men fett og natrium innhold kan spore din diett.

Treats

Soda, chips og desserter bør være spesielle godbiter, ikke hverdagslige elementer i kostholdet ditt. Også disse elementene spiser opp verdifulle dollar i budsjettet uten å gi tilbake noe ernæring. Men hvis du ønsker å behandle deg selv og holde deg på sporet, besøk rabatt Stock butikker som Big Lots eller Dollar Tree. Ofte vil disse butikkene har sukkerfrie og lav-fett lettere mat til en utrolig pris; du vil ikke føle deg skyldig rundt midjen eller i lommeboka etter en splurge.

Acai Berry Diet Drinks

Acai Berry Diet Drinks


Acai bær - mørke bær primært dyrket i Amazonas - er lastet med næringsstoffer og antioksidanter som har gjort dem en viktig del av de innfødte "dietter for år. Rave av acai bær sprer som folk oppdager måter å innlemme denne kraften bær i dietter for appetitt kontroll, vekttap og ernæring kosttilskudd. Acai diett drikker gjør det enkelt for folk å ta dette sunn bær med dem på farten.

Acai Pulver

Acai pulver består av alle de næringsrike vitaminer, omega 3 og antioksidanter som finnes i rene former av acai bær. Et pulver drikke krever at du blande innholdet i pakken i et glass med vann og rør. Pulveret løses opp i væske, slik at du med en acai Berry diett drink. Sjekk ingrediens etiketten på emballasjen for å sørge for at en produsent som gjør acai pulver blander seg ikke inn ekstra sukker, kunstige søtningsmidler eller andre tilsetningsstoffer som er unaturlig og ufordelaktig til kosthold. Hvis du prøver å gå ned i vekt med diett drikke, vil en pulverblanding med høyt sukkerinnhold jobbe mot din sak.

Acai juice blander

Acai juice blander er acai bær blandet med andre typer fruktjuice. Mange bedrifter gjør juice blander med acai berry for å skape et søtere alternativ for folk som kanskje ikke ønsker den sterke acai berry smak. En juice blanding temmer smaken ved å blande det med andre smaker, for eksempel druer, pære, eple og blåbær. Hvis du bruker acai berry diett for å gå ned i vekt og holde seg frisk, vil du være å drikke acai berry juice hele dagen. Følgelig, sjekk ingrediensene i en acai juice blanding for sukkerinnhold og kunstige smakstilsetninger.

Acai grønn te

Acai bær er naturlig rik på antioksidanter, og så er grønn te. Følgelig er acai grønn te en utmerket kilde til antioksidanter og andre næringsstoffer. Acai grønn te hjelper skylle ut uønskede giftstoffer fra kroppen, slik at denne drinken fusjon er ofte brukt for kosthold og avgiftning formål. Folk også drikke det for smaken og energi. Siden grønn te er naturlig koffeinholdige drikker acai grønn te er en gunstig for å øke energinivået. Mange acai drikke Kosten erstatte andre kilder til koffein, som kaffe, med acai grønn te for å få den fulle helseeffekter og å gifte.

Acai Smoothies

Acai smoothies er en effektiv og deilig måte å få næringsstoffer fra acai berry. For å gjøre en acai smoothie, bruker acai juice eller pulver for å blande inn en juice som base. Legg en banan og andre frukter - for eksempel blåbær, bringebær og bjørnebær - for å gjøre din smoothie smaker enda fruitier. For rikere og creamier smoothies, legg vanlig gresk yoghurt å tykne din smoothie.

Enkle Foods som hjelper Burn Fat raskt

Enkle Foods som hjelper Burn Fat raskt


Mens ingen mirakel mat vil oppløse kroppsfett bare ved å spise det, vil en rekke matvarer arbeide sammen med en normal treningsøkt regiment å gi kroppen din en etappe opp på vekttap. Å gjøre de rette valgene på måltidene kan holde deg full hele dagen, få fart på stoffskiftet og forhindre tilsatt fett etableringen innsiden av kroppen din.

Snacks

Mål ut 24 usaltet mandler per dag. Spis disse mellom måltidene til du føler deg full. Mandler er treg til å fordøye, slik at magen full hele dagen. Drikk fettfri melk eller kaffe: kalsium bidrar til å bryte ned fett i kroppen din og kaffe øker stoffskiftet. Unngå de fleste tilsetningsstoffer i din kaffe eller bruke fettfri melk i deres sted.

Frokost

Vanlig havregryn er treg til å fordøye, noe som gjør det til en perfekt frokost måltid. Det vil holde seg i magen i timevis og hjelpe deg å unngå tidlig binging. Hvis du foretrekker en frokost med mer smak, kan du prøve å lage dine egne smoothies fra frukt, fettfri yoghurt og et par teskjeer av protein pulver. De fungerer spesielt godt når det kombineres med en fettforbrennende treningsprogram. Egg foreta en ny vital frokost komponent og inneholder B12 som hjelper kroppen din å forbrenne fett i løpet av dagen.

Lunsj

Bær gir en perfekt lunsj alternativet med et stort antall fibre for å hjelpe deg å holde full lenger. Kalkun eller fisk som tunfisk eller laks er mager og bidra til å redusere kjemikalier i kroppen som produserer fett. Når det kombineres med grovt brød, de blir en ideell lunsjtid sandwich-alternativet. Fullkorn, eller hele hvete, beholder brød mange næringsstoffer at noen hvete brød strippe bort. Drikk naturlig te med lunsj; den høye mengden av antioksidanter hjelper i vekttap samtidig som det gir mange andre positive helsefordeler.

Middag

Legg olivenolje til middag. Den har nok fett til å hjelpe deg å kontrollere dine krav, gir en behagelig smak og er sunnere enn ting som vegetabilsk olje. Begynn din middager med en salat, tung i romano eller arugula i stedet for isbergsalat. Dette gir en høy grad av fiber samtidig legge svært få kalorier. Avokado gjør en utmerket kilde til fiber og har en unik smak og tekstur som de legger til et måltid. Bytt til Parmigiano-Reggiano ost i stedet for høyere fete oster. Den høye kalsium og fiber kombinasjonen gjør det til en gunstig måte å avslutte dagen ved å holde deg full før sengetid og bryte ned fett i kroppen din.

Matvarer som redusere mage fett

Matvarer som redusere mage fett


En av de vanligste klagene folk har om sin egen kropp er overflødig mage fett. Ikke bare folk ikke liker utseendet på en slapp mage, men overflødig fett rundt midtpartiet kan også utgjøre helserisiko. Mens det er umulig å målrette en kroppsdel ​​gjennom kosten, er det noen matvarer som vil hjelpe deg å forbrenne fett raskere og lede deg nedover stien til en flat mage.

Egg

Egg er høy i protein, som er en nøkkel til fettforbrenning suksess. Fordi protein tar mer energi å fordøye enn fet mat kroppen din faktisk forbrenner kalorier bare ved å fordøye. Egg inneholder også rikelig med vitamin B12, som bidrar til å bryte ned fettceller. Egg inneholder kolesterol, men hvis det er et problem du kan kaste eggeplommene og bare spise det hvite.

Havregryn

Havregryn virkelig fyller deg opp, så det er en god mat å spise når du ønsker å dempe suget etter andre, mer fet mat. Havregryn er fullpakket med fiber og også vil bidra til å senke kolesterolet. Trikset for å supplere din diett med havregryn er å unngå varianter pakket med ekstra smak og sukker. Bare kjøpe gode gamle vanlig havregryn og legg en liten bit av frukt eller honning hvis du ønsker å blidgjøre den opp.

Nøtter

Nøtter er en annen protein-pakket mat. Som havregryn, de er et godt alternativ for å fylle deg opp og dempe appetitten for mindre sunn mat. Unngå saltede nøtter og velg rå mandler i stedet.

Beans

Bønner inneholder protein, fiber og jern, som gjør dem til et godt tillegg til en fettreduksjon kosthold. Velg tørkede bønner i stedet for hermetisk og koker dem riktig. Noen bønner kan være lurt å prøve er kidneybønner, Lima bønner, kikerter og edamame.

Bær

Bær ikke bare tilfredsstille dine krav for sukker, men de er også en god kilde til fiber og vitaminer. Mange bær inneholder også antioksidanter, som er bra for din generelle helse.

Dairy

Kalsium i meieriprodukter som cottage cheese, yoghurt og lettmelk kan bidra til å bryte ned fett. Nøkkelen er å holde seg til lav-fett og fettfrie alternativer. Som en bonus, vil melkeprodukter styrke dine bein.

Godt fett

Mens det kan virke bakvendt å forbruke fett å miste fett, såkalte "gode fettstoffer" kan holde kolesterolet lavt og faktisk hjelpe deg å forbrenne kroppsfett. Det beste alternativet er olivenolje, som er full av enumettet fett. En annen anbefalt fet mat er avocado, som også er en kilde til enumettet fett, så vel som fiber.