Digidexo.com

Holistisk Remedy for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en vanskelig sykdom som mange amerikanere sliter med. Mange mennesker søker etter alternative behandlingsmetoder for å lindre Parkinsons sykdom symptomer. Det er flere hjem rettsmidler enn folk flest innser med alt fra juice terapi til naturmidler. Trikset er å finne den rette som fungerer best for deg individuelt.

Juice Therapy

Juice terapi er et interessant konsept som en helhetlig løsning for Parkinsons sykdom. Ett middel er å drikke gulrotjuice og spinat juice hele dagen hver dag. Gulrøtter, rødbeter, reddiker, hvitløk og agurk er også ment for å lette symptomer assosiert med Parkinsons sykdom. Saften av disse grønnsakene kan være vanskelig å finne. Gulrot juice er mer vanlig og hvitløk juice kan tas fra en krukke med hakket hvitløk. Andre juice kan være hjemmelaget ved hjelp av en juicer. Med juice terapi, lider av Parkinsons sykdom også spise sesongens frukt og grønnsaker.

Bach Blomstermedisin

Flere Bach blomsterremedier brukes til å behandle Parkinsons sykdom. Personer som er interessert i å bruke Bach blomst rettsmidler er ment til å velge den rette som best passer deres emosjonelle tendenser og behov. De skal deretter følge instruksjonene på etiketten for å bruke Bachs blomstermedisin.

Bøk er et middel som brukes til å roe utålmodighet og intoleranse. Folk som pleier å være perfeksjonister, som liker å holde et ryddig liv, kan bruke Bøk.

Holly er nyttig med å hjelpe folk håndtere sinne. Hvis noen er utsatt for sinne anfall, kan bli sjalu og har følelser av usikkerhet, er Holly riktig valg for Parkinsons sykdom.

Impatiens brukes til å bidra til å lette nervøs spenning og energi. Det hjelper også med følelser av utålmodighet og irritabilitet. Det er spesielt nyttig for personer som har en tendens til å fidget mye.

Hvitt kastanje blir brukt til å motvirke obsessive tendenser. Det kan også hjelpe med vedvarende og uønskede tanker. Det er også nyttig for folk som bekymrer seg mye eller som har problemer med å sove.

Herbal rettsmidler

Mange forskjellige urtemedisiner brukes til å behandle Parkinsons sykdom. Ta 20 av Larkspur i fire kopper kokende vann, men ikke drikke mer enn tre kopper Larkspur te om dagen.

Tiril blir ofte brukt til å behandle rystelser. Det kan også være nyttig i å rydde opp depresjon. Ta 3 til 9 g av urten eller 10 til 30 dråper. For tiril å være mer effektive, ta tre til fire ganger per dag.

Ginkgo Biloba hjelper med frie radikaler, som er bra for å reversere tegn på aldring, kreft og alle slags sykdommer og sykdom. Det hjelper også med sirkulasjon i hjernen. Uansett hva produktet brukes til å få Ginkgo Biloba bør ha minst 24 prosent ginkgo heterosides. Disse er noen ganger referert til som flavoglycosides. Ta 40 mg tre ganger om dagen. Dosen kan økes gradvis til 80 mg tre ganger daglig hvis den første doserings fungerer godt.