Digidexo.com

Best Brokk Treatment

Et brokk er en ruptur ofte funnet i magen eller lysken regionen. Det er ofte først lagt merke til som en klump som vises når en del av vev lining bukhulen pauser gjennom et svakt bukveggen. Dette kan være ubehagelig når brokk blir forstørret og kan være livstruende dersom en del av tarmen blir fanget inni. Den beste brokk behandling er kirurgi. Den type kirurgi er avhengig av plasseringen av brokk.

Lyske (lyske) Brokk

Lyskebrokk utvikle seg når vev fra tarmen bryter gjennom en tåre eller svakt område i nedre bukvegg. Bule at resultatene kan være smertefullt, spesielt når du løfter noe tungt eller når du hoster. En lyskebrokk i seg selv er ikke farlig, men det kan føre til farlige komplikasjoner. Kirurgisk reparasjon av brokk er vanligvis anbefales. Dette kan oppnås med en av to operasjoner.

Med en herniorrhaphy, gjør kirurgen et snitt i lysken og presser tarmen tilbake i magen. Han reparerer revet eller svekket muskel ved å sy det sammen.

Med en hernioplasty, setter kirurgen et stykke syntetisk mesh over hele lyskeområdet. Lappen er sikret med masker, stifter eller klipp. Hernioplasty er ofte utført med én lang innsnitt kuttet over brokk. Oftere det utføres laparoskopisk med et par små snitt i stedet for én stor en.

Umbilical (navlen) Brokk

En umbilical brokk oppstår når en del av tarmen stikker ut i et svakt område av abdominal-musklene. En vanlig navlebrokk er en baby utstående navlen. De finnes oftest hos spedbarn, men voksne kan utvikle dem også. Umbilical brokk gjerne i nærheten av seg selv etter den tid et spedbarn er 1 år gammel. Umbilical brokk som ikke har forsvunnet etter alder 4 eller voksen angrep navlebrokk, kan kreve kirurgi.

Med en navlestreng brokk, gjør kirurgen et lite innsnitt på undersiden av navlen. Den utstikkende vev blir satt tilbake i bukhulen og bukhuleveggen åpningen sutureres lukket.

Hiatal brokk

En hiatushernie utvikles ved åpning av mellomgulvet, hvor det slutter seg til spiserøret magen. En del av magesekken bryter gjennom åpningen. En liten hiatal brokk vanligvis ikke vil føre til problemer og kan ikke engang bli oppdaget. En større hiatal brokk kan tillate mat og syre til å skli tilbake opp i spiserøret, noe som kan føre til brystsmerter og halsbrann. Svært store brokk må kanskje repareres kirurgisk.

Med en hiatal brokk, gjør kirurgen et snitt i midten av abdominal delen. Han strammer esophageal hiatus med masker for å hindre prolaps. Han trekker deretter den øvre delen av magen i spiserøret bak og brytes den rundt den nedre delen av spiserøret for å skape en ventil som vil forhindre en hvilken som helst magesyre fra å være i stand til tilbakeløp i spiserøret.