Digidexo.com

Hva er farene ved Licking Konvolutter?

Hva er farene ved Licking Konvolutter?


Mens moderne sikkerhetsprotokoller sikre at farlige kjemikalier holde ut av produksjon av konvolutten lim, har bekymringer om helserisiko ved slikker konvolutter montert de siste årene. Trusselen om terror forurensning, mangel på statlige tilsyn og bekymringer om offentlig hygiene har alle bidratt til en generell forvirring over akkurat hva farene ved slikking konvolutter er.

Lateksallergi

En lateksallergi påvirker ca 1 til 6 prosent av USA borgere og resultat i alt fra en rød hud, blemmer, eller kvalme, til rask puls, elveblest og pustevansker. Latex finnes i mange konvolutt lim og som et resultat kan utgjøre en trussel for mennesker med allergi. Mens trusselen er vanligvis ubetydelig med slikking av én konvolutt, ville folk som sender masse reklame, administrative fagfolk og andre som arbeider med et stort antall usendte korrespondanse dra nytte av en svamp applikator.

Infestation

Mens sjelden, er det mulig for små skadedyr å legge egg eller andre larver på den klebende del av en konvolutt. Dette skjer som et resultat dårlige lagringsforhold og noen ganger som følge av uaktsomhet under produksjon. Mens urbane legender som kakerlakk gelé vises i konvolutt lim har aldri blitt bekreftet, kan skadedyr inkludert støvmidd noen ganger mate på lim og legge egg der.

Forurensning

Trusselen om forurensning kan komme som et resultat av terrorplotting, men er langt mer sannsynlig å komme fra uformell indiskresjon. Ifølge American Society for Microbiology, gjør 20 prosent av den amerikanske offentlighet vasker jo ikke hendene etter bruk av toalettet, håndtering et kjæledyr eller bruker en offentlig enhet. Hvis konvoluttene er snakk om er i en offentlig setting, er sjansene for forurensning gjennom håndtering er høye.

Paper Cuts

Farene ved slikking konvolutt lim har blitt blåst ut av proporsjoner, med en rekke urbane legender og bål historier; mens relativt lite oppmerksomhet rettes mot papiret. Papiret på "slikker edge" av en konvolutt har vært semi-avstumpet og buet for å gjøre papir kutt vanskelig å skaffe. Likevel eksisterer faren for papir snitt og kan, i forbindelse med forurensning, føre til infeksjon og problemer med å spise.

Industrial Malpractice

Malpractice er en mulighet, selv når det går ubemerket av allmennheten. Rapporter om å bruke mopp vann for å tynne limet ennå ikke har ubekreftet, men muligheten for uaktsomhet av produsenten er alltid en fare. Malpractice åpner dørene til mange andre farer inkludert angrep og forurensning.