Digidexo.com

Liste over matvarer som hjelpe miste Tummy Fat

Liste over matvarer som hjelpe miste Tummy Fat


Regelmessig mosjon, inkludert kardio og styrketrening, bør være en del av noe vekttap-plan. Men å miste vekt krever riktig ernæring. En godt balansert kosthold inneholder komplekse karbohydrater, fiber, sunt fett og protein. Kritisk for å bygge muskler, hjelper protein kroppen forbrenne kalorier naturlig. Drikk vann i overflod ved å forbruke åtte 8-unse glass hver dag for å kontrollere sult og øke stoffskiftet.

Nøtter og frø

Mandler og peanøtter bidra til å holde magen mett. Høy i umettet fett og rik på essensielle fettsyrer, hjelper de spille en rolle i vekttap. Unngå saltede nøtter på grunn av natrium-innhold, som kan forårsake oppblåsthet fra vann oppbevaring. Frø som solsikke, gresskar eller lin gir fiber-rik innhold, protein og vitaminer. Disse smakfulle frø kan spises alene eller lagt til supplere mange forskjellige oppskrifter.

Egg

Egg bidrar til å forbrenne fett på grunn av vitamin B12, et supplement for å bryte ned fettceller. Rik på næringsstoffer, aminosyrer og høykvalitets protein, egg bidra til å holde deg mett lenger. På grunn av den store mengden av protein i egg, spise en eller to til frokost bistår i å dempe appetitten og hamlet opp sult lenger.

Havregryn

Havregryn gir en stor dose av løselig fiber for å holde magen mett, og hjelpe til hamlet opp følelsen av sult. Det er best å spise usøtet og unflavored havregryn, og legge til smaken med en liten mengde honning eller tørket frukt.

Bær

Bær inneholder store mengder fiber, som hjelpemidler i metabolizing fett å bistå i å miste magen fett. I tillegg til høye fiberinnholdet, jordbær, blåbær og acai bær inneholder store mengder antioksidanter. Antioksidanter gi andre helsemessige fordeler som å bremse aldringsprosessen og redusere risikoen for mange sykdommer.

Kjøtt

Kylling, kalkun og magert kjøtt alle rangerer høyt på protein og lavt på umettet fett. Fisk som laks og tunfisk er full av omega-3 fettsyrer og mye protein, også gunstig for å forebygge stress kjemikalier som fremmer fett abs.

Meieriprodukter

Magre meieriprodukter som nonfat yoghurt, lettmelk eller fettfattig ost spille en rolle i å brenne kroppsfett. Den kalsium som finnes i meieriprodukter vil også hjelpe til å styrke bein.

Beans

Bønner inneholder heftig nivåer av fiber, protein, komplekse karbohydrater og jern. På grunn av sin høye fiberinnholdet, bønner bistå med toning og miste vekt. Mest populære valg inkluderer marineblå, hvit, nyre og lima bønner. Bønner for å unngå å inkludere refried bønner, på grunn av mettet fett, og bakte bønner som inneholder store mengder sukker.