Digidexo.com

Hvordan gi deg selv en colonic

En colonic er en prosedyre som sørger for å fjerne tykktarmen av farlig avfall og utvise liket av en opphopning av giftstoffer og forurensing. Kolon rensing, også kalt hydroterapi, har vært assosiert med vekttap, herding helseproblemer knyttet til mineralmangel og økt muskeltonus i nedre del av magen. Mens en colonic er oftest utført i en alternativ medisin klinikk, på grunn av invasiv natur av prosedyren, mange enkeltpersoner foretrekker å utføre colonic i personvernet til sine egne hjem. Den hjemme prosedyren har blitt gjort enklere de siste årene på grunn av økt forståelse og tilgjengeligheten av riktig medisinsk utstyr.

Bruksanvisning

•  Gjør deg kjent med vanning utstyr. Øv fylle den med vann for å være sikker på at du forstår hvordan du skal bruke den. Dette vil også hjelpe deg å fylle opp den raskt under colonic økten. Innførings tips kommer i to stiler, en rett tube eller fakles-kant rør, enten som er greit for å utføre en colonic.

Gjør du vanning væske. Varmt vann er alt du egentlig trenger, men noen foretrekker kanskje å legge til vitaminer og mineraler til vannet også. The 'Salt til Salt' oppskrift er en enkel vanning vann oppskrift som krever en spiseskje med Epsom salt og en spiseskje på natron til hver liter vann. En annen populær oppskrift er kaffen colonic, som krever 2 ss pulverkaffe til hver liter vann. Hvis du er bekymret om å legge til dine egne ingredienser, kan du bare bruke varmt vann eller kjøpe en butikk kjøpte kolon cleanser. Se Ressurser for andre vanning vann oppskrifter.

Klargjør for colonic. Fast i 12 timer før du utfører prosedyren, være sikker på å holde deg hydrert med vann. Drikk bare vann. Prøv å gjøre sitt fornødne inne i fasteperioden, men ikke tving deg selv til å gå.

•  Finn en stilling som er behagelig for deg. Du må kanskje eksperimentere med dette trinnet. Det er tre stillinger som oftest brukes. Du kan knele med albuene plassert på gulvet foran deg. Du kan ligge på din venstre side, eller du kan hvile på ryggen med knærne bøyd og føttene plantet like under bunnen din. De sistnevnte tre posisjoner alle fungerer godt når du utfører en hjemme colonic.

Varme opp vann, hjemmelaget vanning vann oppskrift eller butikken kjøpte kolon cleanser slik at det er mellom 100 og 105 grader Fahrenheit. Fyll klyster bag med vannet og lukke flyten klemmen. Det gjør at vannet ikke kommer helle ut ennå.

Utfør colonic. Heng klyster pose over et dusjhode og komme i posisjon inne i badekar. Sett røret om to inches inni endetarmen din og åpne flyten klemmen på munnstykket. Prøv å rense før posen er tom, men lytt til kroppen din. Lett trykk er bra, men - hvis du føler smerte eller en følelse av at du kommer til å sprekke - du bør evakuere vann umiddelbart.

Evakuer vannet. Lukk flyt klemmen, fjerne røret fra rektum og sitte på toalettet til alt vannet har tømt fra tykktarmen. Ikke bli skremt av avfallet du ser i toalettet. Dette er svært vanlig.

Gjenta prosessen tre ganger i hver colonic økt. Du vil være i stand til å fylle tykktarmen med mer vann med hver prøve. Målet ditt er å være i stand til helt tom en 2 liter bag inn i tykktarmen før evakuering.

Tips og advarsler

  • Under fasteperiode, unngå brus, te og kaffe. Disse vil drepe bakteriene i tykktarmen. Når avføring før et kolon rens, heve føttene en halv fot over gulvet. Dette vil bidra til å romme kurven ved enden av tykktarmen. Det vil hjelpe deg mer vellykket kvitt kroppen av avfall.
  • Hvis du er gravid, bør du ikke utføre en colonic i løpet av de tre siste månedene av svangerskapet. Vann bør aldri være over 105 grader når du utfører en på-hjem colonic.