Digidexo.com

Har Medicare Cover Graviditet utgifter?

De fleste er klar over at Medicare er for personer 65 år og eldre. Siden dette er utenfor fertil år, er Medicare ikke vanligvis forbindes med svangerskapsomsorg. Imidlertid er Medicare tilgjengelig for funksjonshemmede og blinde voksne, uavhengig av alder. Derfor, hvis en gravid kvinne er på Medicare, hennes utgifter vil bli dekket hvis hun oppfyller dette kriteriet.

Prenatal og barselomsorg

Medicare Benefit Regler Manual, kapittel 1, § 80 heter det: ". Dyktige medisinsk behandling er hensiktsmessig gjennom hendelsene i svangerskapet, som begynner med diagnostisering av tilstanden, fortsetter gjennom levering, og slutter etter den nødvendige barselomsorg" Derfor dekker Medicare legebesøk, arbeidskraft og leveringskostnader og kontroller etter levering gjennom Part B. Omsorg for barnet ikke er dekket av Medicare. Co-betaler og egenandeler kan gjelde, avhengig av planen.

Sykehustjenester

Sykehus utgifter dekkes av Medicare Del A sykehus forsikring. Etter å ha samlet uføreutbetalinger i to år, registrerer Social Security automatisk du i del A. De fleste mennesker ikke betale en del A premie. I noen tilfeller kan en premie eller egenandel belastes for alle sykehus eller døgnbehandling.

Relaterte tjenester

Medicare vil dekke kostnadene knyttet til behandling for en spontanabort. Hvis svangerskapet er et resultat av incest eller voldtekt eller truer kvinnens liv, vil en abort også bli dekket. Provoserte aborter er ikke dekket hvis du velger å avslutte svangerskapet.

Medicaid

Lav inntekt gravide kvinner kan kvalifisere for statlig finansiert statlig helseprogram, Medicaid. Kvinner kan bruke Medicaid å supplere Medicare. Medicaid kan også brukes til å dekke sykehusegenandeler og co-betaler. Dersom kravene inntekt er oppfylt, kan det nyfødte barnet være kvalifisert for et år av Medicaid dekning.