Digidexo.com

Low-Fat Høy Fiber Detox Diet

Alle vet å spise sine frukt og grønnsaker, men få av oss faktisk gjør det. I en stadig mer usunn verden, det er ting vi kan gjøre for å styrke immunforsvaret, forbedre vår livskvalitet, og øke vår levetid. Spise en diett lav på fett, høy i fiber, og designet for å avgifte kroppen gjør alt dette.

Hva er en Detox Diet?

Ofte referert til som en detox diett, en diett konstruert for å avgifte kroppen fjerner giftstoffer gjennom metoder for innføring eller reduksjon. Spekteret for DETOX dietter er bred, men generelt disse dietter søker å fjerne frie radikaler og forurensninger som akkumuleres over tid i kroppen. Med en detox diett, giftstoffer er i stand til å forlate kroppen gjennom eliminering og svette raskere. Dette gjøres universelt gjennom økt vanninntak, redusert fett og saltinntak, økt fiberinntak, og selektiv protein inntak. Mange ganger kan en detox diett være strukturert med visse matvaregrupper fraværende. For eksempel kan en diett krever den fullstendige eliminering av meieriprodukter eller kjøtt. Noen går så langt som å insistere bare frukt, grønnsaker og te eller vann kan bli fortært. Slike dietter er vanligvis begrenset til en kort periode, og kan være farlig hvis det gjøres feil. Den sikreste og mest effektive detox diett er en som er lav i fett og høy i fiber.

Fordeler med en lav-fett, høyt fiber Detox Diet

Vår verden er stadig mer avhengige av syntetisk og unaturlig, og våre kropper er stadig bombardert med giftstoffer. Disse giftstoffene ikke bare forringe livskvaliteten, men også redusere levetiden. For å forbedre livskvaliteten, er det viktig å avgifte fra tid til annen for å sikre optimal drift. Noen få umiddelbare resultater av avtagende frie radikaler er økt energi, bedre humør, fordøyelses regularitet, redusert appetitt og styrket immunforsvar. Mer langsiktige resultater inkluderer en redusert risiko for kreft og hjertesykdom og lengre levealder. Som tidligere nevnt, en lav-fett, høyt fiber detox diett en av de mest sikre og effektive detox dietter. Store mengder fiber bidrar til å rense tykktarmen, hvor toksinet bygge opp er mest vanlig, uten de farlige bivirkningene av kolon rens behandlinger eller kosttilskudd. Dette er fordi fibrøse matvarer er plasskrevende, og idet de passerer gjennom tarmen de "skrubbe" av giftstoffer. Frie radikaler og forurensing feste seg til fibrøs mat, slik at de er utvist fra kroppen. Ikke bare for å fibrøs mat tar opp mer plass i magen, noe som gjør at du føler deg mer full selv etter inntak av færre kalorier, men avføring skjer oftere, hjelpe til vekttap. Fett buildup vil nesten alltid bremse utslipp av giftstoffer fra kroppen, så reduserer fettinntaket vil i stor grad hjelpe til toksin fjerning. Heldigvis, fiberrik mat har også en tendens til å ha svært lite eller ingen fett i dem.

Komme i gang

Vanligvis vil en høy-fiber, lav-fett detox diett vare alt fra tre dager til tre uker. Dette varierer basert på personlig vurdering; jo høyere toksisitet av kroppen, bør jo lengre DETOX være. Hvis det gjøres en gang i måneden, bør detoxing forlenge ikke lenger enn tre dager, men hvis dette er første gang detoxing har vært forsøkt, bør minst to uker foretas. Sørg for å diskutere planer med legen din hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold. Først fokuserer på fiberen. Selv om det er mulig å kjøpe fiber kosttilskudd som kan tilsettes til drikkevarer eller andre mat stoffer på nesten enhver matbutikk, er menneskekroppen mye mer lydhør overfor matvarer som naturlig inneholder høye mengder fiber. Det er best å holde seg så naturlig som mulig når detoxing. Velg matvarer med færrest ingredienser mulig som har vært dyrket eller hevet med plantevernmidler, antibiotika eller tilsetningsstoffer. Hele frukter og grønnsaker er den beste kombinasjonen av vitaminer, naturlig sukker, antioksidanter og fiber. For protein, holde seg borte fra kjøtt så mye som mulig for varigheten av programmet. (Hvis du bare må ha kjøtt, spis med måte og kjøpe gress-matet eller frittgående variasjon). Velger i stedet for nøtter og belgfrukter. Viktigst, drikke minst seks porsjoner vann hver dag. Te kan også bli inntatt, og te med høyest antioksidant teller er svart eller grønn te. Hvis søtet, bruker bare honning. Også prøve å innlemme lav-effekt trening for å fremskynde toksin utvisning.