Digidexo.com

Hvordan kan jeg bli kvitt Blackheads?

Hvordan kan jeg bli kvitt Blackheads?


Blackheads er gule eller svarte plugger under huden, som forårsaker porene i ansiktet eller andre deler av kroppen til å se ut som de er fylt med et svart stoff. Medisinsk, er hudormer kjent som "åpne comedos," versus "lukkede comedos", også kjent som whiteheads. Hudormer kan fjernes fra kroppen naturlig gjennom peeling, gjennom utvinning eller ved hjelp av en Komedoner oppløsende salisylsyre, som også forhindrer nye hudormer fra forming.

Utvinning

Hudormer kan hentes ut ved hjelp av bare hendene, men det er ikke anbefalt av hudleger for å fjerne dem på denne måten, fordi det kan føre til arrdannelse og kviser. Hvis du betaler for en ansiktsbehandling på en salong, som oftest den vil inneholde Komedoner utvinning. Området er vanligvis fremstilt ved skrubbing området med et antibakterielt rengjøringsmiddel, da en varm duk er plassert på forsiden for å løsne opp i porene og gi rom for en enklere ekstraksjon. Pakk fingrene i bløtvev å kvele fingrene som du gjør utvinning. Strekk området rundt Komedoner, og deretter opprette en haug av huden som du sakte ruller fingrene oppover. Utvinningen skal sprette ut uten problemer. Endelig sterilisere området ved hjelp av en hud toner eller snerpende.

Salisylsyre Behandlinger

Du kan oppløse hudormer uten å utvinne dem ved hjelp av en salisylsyre behandling. Produkter som inneholder salisylsyre kan kjøpes over-the-counter på ditt lokale apotek eller matbutikk, men prosentandelen av salisylsyre i produktet er mye mindre enn en resept produkt. Start med en over-the-counter oljefri cleanser, og hvis dette ikke fungerer, ta kontakt med hudlege for en sterkere styrke. Salisylsyre virker å oppløse hudormer og hindre nye fra forming under huden. Ideelt sett bør du gni forsiktig produktet på ansiktet i ett minutt, og skyll og gjenta for totalt to søknader per dag.

Eksfoliering

Du kan forebygge hudormer ved eksfolierende regelmessig. Selv om dine hudormer vil sannsynligvis ikke klare opp over natten med regelmessig peeling, det hjelper å kvitte porene av overflødig skitt og olje som kan bli fanget inne og forårsake en Komedoner under huden. Peeling behandlinger bør brukes minst to ganger i uken og masseres inn i huden i omtrent tre minutter før du skyller av med kaldt vann. Du kan kjøpe en eksfolierende behandling hos din lokale makeup butikken, som Sephora, eller ditt lokale apotek.