Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre naturlig å senke blodtrykket?

Høyt blodtrykk dreper hundretusener av mennesker hvert år. Det er spesielt dødelig for de med andre underliggende helsemessige forhold, som for eksempel nyresykdom, og diabetes. Ideelt sett bør blodtrykksavlesninger være lavere enn 140/90, eller en topp på 140 på det systoliske nivå, som måler topp arterielt trykk, og et maksimum på 90 at det diastoliske plan, et mål for minimal arterietrykk. Mange reseptbelagte medisiner kan senke blodtrykket, men som alle slike stoffer de kan ha uønskede bivirkninger. Men det er naturlige tiltak du kan bruke som vil senke blodtrykket også.

Senk Risikofaktorer

Hvis familien din lege har fortalt deg at du lider av høyt blodtrykk, eller hypertensjon som det er allment kjent blant leger, ikke la det få deg ned. Det er mange skritt du kan ta for å få disse tallene ned før du må ty til å ta reseptbelagte medisiner. Et godt sted å begynne er ved å ta en opptelling av dine personlige atferdsmønstre, hvorav noen kan være i stor grad ansvarlig for en forhøyet blodtrykk lesing.

Viktige risikofaktorer, i henhold til nasjonale hjerte, lunge og blod Institute, en gren av National Institutes of Health, er røyking, overdrevent inntak av alkoholholdige drikkevarer, en stillesittende eller inaktiv livsstil, høyt inntak av natrium, et usunt kosthold, og overvekt eller, enda verre, overvektige. Selv om det kan ta mye av besluttsomhet og offer, kan hver av disse risikofaktorene bli eliminert fra livet ditt. Du kan stole på legen din for å gi hver bit av hjelp du trenger for å få jobben gjort, men er ikke i tvil, kan det gjøres.

Quit Smoking, fokus på kosthold, og bli aktiv

Selv eliminere alle risikofaktorer fra livet ditt er sannsynligvis det beste løpet av handlingen, er det forståelig at du kanskje ikke ønsker å takle dem alle på en gang. Kanskje den viktigste enkelt trinn som du kan ta er å slutte å røyke hvis du fortsatt gjøre det. Ditt andre prioritet er å begynne å spise så sunt et kosthold som mulig. Det betyr å redusere inntaket av fett, raffinert sukker og rødt kjøtt. Nøkkelordet her er å redusere. Du trenger ikke å eliminere disse matvarer fra kostholdet ditt, men du må ta positive skritt for å kutte ned på forbruket av dem.

Komme aktiv betyr ikke at du trenger å gå over, registrere deg for en øvelse klubb, og begynne å løfte vekter. Faktisk kunne et slikt kurs av handlingen være farlig hvis du har vært inaktiv til nå. Men du kan komme i gang ved å ta en rask spasertur hver dag eller annenhver dag, noe som gjør det til en vane å gå opp og ned trapper i stedet for å ta heisen / rulletrapp og bruke mindre tid på sofaen å se på TV.

Uansett hvilke skritt du velger å ta, bør du først ta kontakt med legen din, som han kan ha noen nyttige forslag eller kunne tilby retningslinjer som er kompatible med noen underliggende helsemessige forhold du måtte ha.