Digidexo.com

Hvordan å gjenkjenne tegn på hormonell ubalanse i Boys

En hormonell ubalanse oppstår hos gutter før og under puberteten og kan føre til mange følelsesmessige problemer og stress under sin ungdom liv. Ubalansen går som regel bort i løpet av 3 til 6 måneder, men hvis problemet vedvarer, kan det behandles med medisiner. Hvis det oppdages tidlig, kan du redusere mengden av forlegenhet barnet vil oppleve ved å behandle ham så snart som mulig.

Hvordan å gjenkjenne tegn på hormonell ubalanse i Boys

Se for forsinket pubertet. Mellom 9 til 13, gutter går gjennom puberteten, noe som fører til at håret til å vokse under armene, på brystet og i kjønnshår området. Hvis disse fysiske endringene ikke forekomme i løpet av denne tidsperioden, er muligheten for forsinket pubertet høy. Den forsinket pubertet kan også være forårsaket av et helseproblem som diabetes eller underernæring.

Se etter depresjon. Tegn på depresjon inkluderer irritabilitet, smerter og smerter og en tilbaketrekning fra sosiale aktiviteter. Selv om mange tenåringer opplever depresjon i ungdomsårene, depresjon er intensivert i løpet av en hormonell ubalanse. Andre tegn på depresjon inkluderer hyppig gråt, endringer i spisevaner og tretthet.

•  Under denne pubertet, kalt en ubalanse gynekomasti kan forekomme. Gynecomastia er en tilstand som fører til at melkekjertlene til å utvikle seg i gutter som ligner kvinnelige bryster. Denne utviklingen kan føre til alvorlig forlegenhet og emosjonelle plager, men vanligvis går bort i løpet av 3 til 6 måneder på grunn av kontinuerlig hormonelle endringer.

overactive skjoldbruskkjertelen kan føre til gutter å få vekt i en akselererende hastighet, noe som fører til fedme. En gutts kropp vil gå gjennom mange endringer, men hvis vektøkning fortsetter å øke, er det nødvendig å ta tenåringen til legen for å sjekke for eventuelle helsemessige unormalt.