Digidexo.com

Hauger Treatment

Peler blir dannet fra forstørrede blodkar i nærheten av åpningen av anus som begynner å blø. De sjelden bli eller indikere alvorlige problemer, men kan være ubehagelig og vanskelig å håndtere. Heldigvis er deres årsaker lett identifiseres og deres behandling rimelig.

Årsaker

Hauger utvikles over lang tid og stammer fra to vanlige årsaker: dårlig kosthold og livsstilsvalg. Kullsyreholdige drikker, overdreven te og kaffe, junk food og mangel på grønnsaker, frukt og andre former for fiber spille en betydelig rolle i opprivende vanlige tarm prosesser. Den ekstra stresset setter vi oss selv gjennom og mer stillesittende aktiviteter som tar opp vår tid også forverre våre tarmer. På grunn av stress og tidspress, mange mennesker har en tendens til å stamme når du bruker badet å skynde prosessen. Overdreven presser tilfører trykk til blodstrømmen i det området som oppfordrer pelen utvikling. Andre forhold som alder, graviditet, vekt, kroniske tarmproblemer og arvelighet kan manifestere hauger.

Karakterer

Hauger er vurdert avhengig av alvorlighetsgrad og kan være enten internt eller eksternt. Grad 1 er små hevelser på innsiden av anus som ikke kan ses eller føles. Grad 2 hauger er skjøvet ut i løpet av avføring, men raskt tilbake inne i kroppen når avføring er avsluttet. Når hauger henge utenfor anus for en lengre periode etter bruk av badet, men kan bli skjøvet tilbake i, har de nådd klasse 3. Grad 4 bunker er permanent utenfor kroppen og kan vokse marmor størrelse hvis ikke tatt vare på.

Andre saker

Blødning er en felles faktor med de fleste varianter av peler. Fordi blodårene er hoven, er den tynne membran og utsatt for brudd. Blod kan være til stede på krakk eller på toalettpapir, og selv om mengden varierer, er det sjelden stor nok til å rettferdig krisetiltak. Kronisk blødning må rapporteres til en lege. Sårhet og kløe er også å forvente. Når hauger har nådd grad 3 og 4, er det ofte følelsen av noe som sitter ved inngangen til anus, og avføring tendens til å føle ufullstendig på grunn av de svulmende fartøy holde anus litt åpen.

Løsninger

De fleste årsakene til hauger kan rettes opp ved noen enkle livsstilsvaner, som alle dreier seg om å holde avføringen myk og lett, regelmessig passert. Legg high-fiber grønnsaker og frukt, hele korn matvarer og masse vann til kosthold og samtidig unngå krydret mat og overdreven kjøtt. Væskene og komplekse fibre hindre forstoppelse og sikkerhetskopier i tarmen. Ta deg tid til å trene. Riktig blodstrøm og muskelbruk oppfordrer alle dine kroppslige systemer for å opprettholde regularitet. Unngå å sitte på toalettet i lengre perioder. Hvis disse ikke redusere hauger, eller hvis de fortsetter å utvikle seg, eller har vært på en grad 4 i lang tid, er medisinsk hjelp tilgjengelig. De tilgjengelige behandlinger vil variere fra lege, men noen populære de er relativt smertefritt. Gummibånd ligering kutter blodstrøm inntil pelen faller av, er det injeksjoner for å krympe venene og infrarødt lys for å koagulere fartøyet.