Digidexo.com

DIY: Dragon Fruit Enzyme

DIY: Dragon Fruit Enzyme


Frukt enzymer er sagt å være fordelaktig til kroppen i en rekke forskjellige måter, inkludert å forsterke immunforsvaret, forbedrer blodsirkulasjonen, redusere frie radikaler som kan forårsake kreft, og til og med hjelpe fordøyelsen. Drage frukt antas å være spesielt gunstig og sin konsentrerte enzym er tilgjengelig for kjøp fra helse butikker. Innkjøp drage frukt enzym er dyrt, men ved å følge disse instruksjonene, kan du lage din egen drage frukt enzym hjemme med litt innsats og grunnleggende utstyr.

DIY: Dragon Fruit Enzyme

•  Vask jar grundig i varmt vann for å sterilisere, og tørk av med et rent håndkle. Uønskede bakterier kunne forårsake en reaksjon under gjæringsprosessen, og bør unngås.

Vask all frukt og la det lufttørke. Hvis mulig, bruk en unwaxed sitron for å få ut mer smak fra krydder. Hvis du bare kan få en vokset sitron, skrelle den og bare bruke kjøttet.

•  Skrell drage frukt og kuttet i ca 1-tommers biter. Drage frukt er tilgjengelig i hvitt og røde varianter. Bruke hvit alene kan resultere i en drink som samtidig deilig kan ha en flau utseende. Blanding røde og hvite frukter resultater i en hyggelig og appetittvekkende utseende.

Skjær sitron og appelsin i tynne skiver. Mens verken oransje eller sitron er avgjørende for gjæring, de legger smaken og, enda viktigere, den ekstra vitamin C gir de hjelper lette absorpsjon av kalsium i drage frukt.

Lag et lag av drage frukt i bunnen av glasset, etterfulgt av et lag av citrus fruit skiver og et lag av sukker eller honning. Gjenta dette trinnet til alle ingrediensene har blitt brukt, og endte med et lag med sukker eller honning.

Sett lokket tett på glasset og la stå i tre dager på et sted vekk fra direkte sollys. Hvis du er bekymret for at lokket ikke er tette skikkelig, bruke et stykke plast mat wrap til munningen av glasset før du setter på lokket.

Ved slutten av tre dager, riste glasset for å sikre at all frukten er belagt i sirup. Rist hver dag for de neste tre ukene.

Etter tre uker, vil enzymet være klar for tapping. Rengjør og steriliser en trakt og flaske og plasser trakten inn i flasken. Ved hjelp av sikten for å fange noe frukt, overføre væsken fra glasset til flasken. Enzymet bør holdes i kjøleskapet.