Digidexo.com

Diet Recipes for Teens

Hvis du er en tenåring og du er interessert i matlaging, er det mange alternativer for mat for å møte din livsstil. Plukk en lat søndag, laste opp på de nødvendige ingrediensene og har selv en matlaging økt. Deretter pakke disse matvarene og nyte dem i løpet av uken. Ikke bare vil du spare penger, vil du sannsynligvis felle noen pounds. . . akkurat i tide for skoleball.

Frokost

Først, ikke hopp over frokosten. Du er opptatt med morgen klasser, aktiviteter etter skoletid og henger ut med venner, og du trenger drivstoff. En god strategi for å lage frokost er å skyte etter noe på farten, og en av de beste en-the-go mat er frokost elendige. Start med å laste opp på forsyninger, som vil omfatte tortillas, egg, kjøtt (bakken pølse eller bacon) og ost. Hvis du prøver å holde det sunt, velger en lav-carb tortilla, eggehviter, kalkun bacon og ost laget av 2 prosent melk. Forbered hvert av produktene separat, i henhold til produkt retninger. Så, på et flatt 6 x 6-tommers ark med folie, legge ned en tortilla, og fyll den med en spiseskje hver av egg, kjøtt og ost. Rull sammen tortilla og rull tortilla i folie. Gjenta disse trinnene til du går tom for forsyninger og har en full batch av frokost elendige. Oppbevar dem i fryseren til du trenger dem. For å forberede, pakke tortilla, pakk inn i et papirhåndkle og mikrobølgeovn i 30 sekunder til ett minutt, avhengig av din mikrobølgeovn. Fortsett microwaving i intervaller på 15 sekunder før du varme taco opp til dine preferanser.

Lunsj eller middag

Pasta kan være et raskt måltid å lage mat, og du kan være kreativ. Velg din favoritt form av pasta. Med mindre du er allergisk, bruker hele hvete pasta. Så velg din favoritt pasta saus. Prøv en med grønnsaker inkludert. Legg noen ingredienser. Hva med hermetisert eller fersk sopp, oliven, rød eller grønn paprika, løk, bakken ytrefilet eller kylling? Ikke glem noen redusert fett ost. Koker ingrediensene i henhold til hver produkt anvisninger. Cook proteinet først, avløp og deretter legge grønnsakene. Koke pasta separat. Bruk sunne oljer, som olivenolje eller raps. Når alt er satt opp, kan du kombinere det i en stor gryte. Varme gjennom og rør godt. Fordel i kompakt, lett å bære plast lagercontainere.

Dessert

Liker du Snickers candy barer, men du er lei av å bli mast på om søtsaker? Prøv dette lite sukker, lite fett oppskrift. Snickers Surprise smaker som sukkertøy. Aksje opp på sukkerfri sjokolade pudding, peanøttsmør (crunchy eller glatt) og pisket krem. I en bolle, kombinere 2 ss. av hver ingrediens og rør. Topp med pisket krem, og du har en dessert som smaker nesten som the real thing.