Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt og noe enkelt

Hvordan å miste vekt raskt og noe enkelt


Alle er ute etter at rask og enkel måte å miste vekt. Det finnes enkle måter å gå ned i vekt, og det er raske måter å gå ned i vekt. Disse trinnene vil vise hvordan du kan gå ned i vekt på en måte som vil fungere for deg.

Hvordan å miste vekt raskt og noe enkelt

•  Ok, så du ønsker å gå ned i vekt raskt og enkelt. Vel, til en viss grad det er mulig. Men den uttalelsen, på en måte, er en selvmotsigelse. Før du setter i gang med å miste vekt, må du først bestemme hvilken som er mer viktig, hastighet eller letthet. For eksempel, hvis du er mer bestemt på å gå ned i vekt raskt, så ville du sette inn mer tid og krefter på å miste vekt. Hvis du ikke vil eller ikke kan legge frem mer tid og krefter, eller hvis letthet er målet ditt, så har du sannsynligvis ikke vil gå ned i vekt så raskt som noen som legger fram mer tid og krefter.

Deretter må du finne ut hva du er villig til å prøve for vekttap. Du bør vite hvis du er villig til kosthold og mosjon, eller hvis du vil bare utøve eller hvis kostholdet er alt du er villig til å gjøre. Resultatene vil øke når du parer bedre å spise (ikke nødvendigvis slanking) med trening. Men hvis du er som meg og mange andre mennesker jeg kjenner, slanking kan faktisk føre til at du sluttet vekttap innsats helt når du finner ut at en gang du ikke kan holde deg til din diett. Derfor foreslår jeg bare endre dine måltider i stedet for å kutte ut ting helt. Jeg vil komme til at i mer detalj i et etterfølgende trinn.

Når du har bestemt noe som er topp prioritet, tid eller krefter, og har besluttet hvis du vil endre kosthold og / eller trening, er det en god ide for deg å gå til din fastlege først å snakke over din planlagte metode for vekt tap. Noen mennesker (for eksempel folk med hjerteproblemer) bør ikke anstrenge seg for mye, så kommer med hastigheten metode for vekttap ville sannsynligvis ikke være den beste ideen.

Forutsatt legen din har ikke forbudt kosthold og mosjon, er du klar for neste trinn. Dette trinnet planlegger din vekttap. Skriv ut (i permanent markør for motivasjon) hva du har tenkt å gjøre eller er villig til å gjøre for å miste vekt. Hold denne siden som motivasjon, men ikke se på det som faste regler du må følge. Dette kan føre til at du bli frustrert hvis du rotet opp eller gå glipp av en dag og da at frustrasjon kan føre til at du slutte helt.

Nå, hvis du valgte brukervennlighet så din foretrukne type vekttap, bør du rett og slett øke nivået av ditt daglige aktivitet. Park lenger unna når du går til butikken eller arbeid, ta trappen i stedet for heisen, etc. For mer detaljert informasjon om den enkle metoden for vekttap, se min artikkel Hvordan å miste vekt før sommeren uten å prøve hardt på alle i Resources nedenfor. Selv om det er sommer allerede når du leser den, vil metodene fungerer på samme.

Hvis du valgte den raske metoden, så du må være villig til å sette i tid og krefter på å miste vekt raskt. For eksempel, i stedet for bare å øke din daglige aktivitet ved parkering lenger unna som folk fokusert på letthet, bør du prøve å også trene nesten hver dag. Jeg har funnet ut at en mandag, onsdag, synes Fredag ​​høy intensitet intervalltrening metode for å virkelig øke hastigheten på vekttap. På tirsdag og torsdag, vil jeg foreslå å ikke gjøre det høy intensitet intervalltrening, men i stedet gjør vektene / toning. Arbeider ut for en time en dag ville være den minste jeg ville foreslå for raskt vekttap. Å fremskynde vekttap enda mer, foreslår jeg at flere timer i dag, men de ekstra timer ville være best tjent å gjøre ting som hastighet gange eller pilates, ikke-intervall aerobic eller toning aktiviteter. Poenget er jo mer innsats og tid du legger i å miste vekt, jo raskere det skjer. Hvis du ikke tror meg, se på alle disse kjendiser (men ikke for å lenge de er dårlige eksempler;). Bare personer som jobb er å se bra ut får jobbe ut for en levende, tilbringer hele dagen hver dag med sine live-i personlige trenere. Dette er grunnen til at de har sine kropper tilbake i den formen det var før de har babyer eller enda bedre bare en måned etter fødsel.

Den siste tingen er slanking, eller som jeg liker å kalle det, spise sunnere. Jeg tror ikke på slanking nødvendigvis fordi for mange dietter er enten kjepphest dietter som ikke virker eller gjør deg usunn eller de begrenser deg for mye i så fall blir du bare sette deg opp for svikt. Jeg foreslår at du fortsatt spise hva slags mat du liker bare finne måter å gjøre dem sunnere. For eksempel, i stedet for stekt kylling, prøv en bakt kylling med et korn fnugg skorpe. Det er mye mer sunt, men kan fortsatt ha smak og knase akkurat som stekt kylling. Eller hvis du hyppige hurtigmatrestauranter, så bare glem å stor størrelse det, hoppe over brus og be om te eller vann i stedet, og i stedet for at dobbel quarter pounder, kan du prøve bare vanlig quarter pounder denne gangen. Hvem vet, kanskje neste gang du kan jobbe deg ned til den vanlige cheeseburger og siden salat. Det kan ikke virke som mye, men noen ganger det er alt som trengs, de få kalorier når avskåret av hvert måltid virkelig legge opp. Tenk deg hvis du kutter bare 120 kalorier (som er som en kan av pop) ut av frokost, lunsj og middag hver dag, i 10 dager vil du ha mistet en halvkilo og som ikke er inkludert trener. Og når kroppen får de næringsstoffene den trenger ved å spise sunnere, er det faktisk brenner fett mer effektivt å hjelpe i vekttap prosessen. For mer informasjon om å spise sunnere, sjekk ut mine andre artikler.

Hint

  • Sørg for å spise. Sultne selv ikke hjelpe deg å miste vekt og selv om det gjorde det, ville det ikke vare - stol på meg - jeg har prøvd det. Spiser bare ett måltid om dagen kan faktisk gjøre deg fetere fordi kroppen din mener det er behov for å lagre alt fettet.
  • Sjekk ut andre steder på nettet for flere gode tips, noen steder faktisk vil sende deg gratis e-post tips om hvordan du kan gå ned i vekt.
  • Ikke slå deg opp hvis du rotet opp, bare starte opp igjen. Straffe deg selv for ikke å holde seg til en diett eller trening plan vil bare gjøre deg slutte helt.
  • Føler ikke at du trenger å delta i et treningsstudio eller bruke mye penger for å gå ned i vekt, kan alt i huset ditt være en vekt - selv barna ha-ha.