Digidexo.com

Colonic vanning Utstyr for medisinske prosedyrer

Colonic vanning utstyr brukes hovedsakelig av alternativ-medisin utøvere (dvs. kolon hydrotherapists) eller naturopathic leger. Det finnes en rekke elementer som utgjør en colonic vanning enhet. Det meste av utstyret er ganske standard. De vannfiltreringsenheter er en av de største betraktninger. Det finnes også forskjellige typer av temperaturkontroll. Hver enhet og de perifere delene kan koste tusenvis av dollar.

Historie

Colonic vanning utstyr ble først brukt av egypterne for medisinske formål ca 1500 f.Kr. Det er poster oppført i Ebers Papyrus, et dokument av medisinsk praksis i denne tidsperioden. Assyrerne, babylonerne og hinduer også har spilt inn dokumenter av praksis. Dr. Kellogg of Battle Creek, Michigan, brukte prosedyren for herding pasienter med gastrointestinale sykdommer. Utstyr og sanitær praksis har utviklet seg over tid i state-of-the art teknologi.

Typer av colonic vanning Utstyr

Ozonator maskiner kan være en av de første hensyn når du kjøper colonic vanning utstyr for medisinske prosedyrer. Disse enhetene er generatorer som tilfører ozon til vannet. Ozon, sammen med hydrogenperoksyd, er en dødelig kombinasjon for tarmparasitter. Killing parasitter er en av de viktigste medisinske bruksområder for colonic vanning. Dermed velge riktig ozonatoren er ekstremt viktig.

Laboratorie generatorer kan håndtere et høyere volum av bruk og er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Den PZV ozonatoren har en mini luftkompressor. Noen enheter har en LED-skjerm.

Tubing kan også være laget av forskjellige metaller. Temperatur kontroller og skjermer kan også variere. En potensiell kjøper kan sjekke listene ozon kalibrerings for å bestemme en ozonator effektivitet.

Andre typer utstyr

Det finnes forskjellige bord enheter og bassenger tilgjengelig for kommersiell bruk. Vanntanker kommer i en rekke størrelser som gjennomsnittet behandling kan bruke over 25 liter vann. Klart tubing er normalt plassert langs veggen sammen med fluoriserende lys for visning innholdet. Og siden vanntankene er forhøyet, kan kabinett enheter brukes til både praktiske og estetiske grunner. En annen del er spekulum, slangen som føres inn i pasientens rektum. Disse brikkene kan variere så vanntrykk kan jar dem løs under en pasients økt.

Fordeler

Colonic vanning utstyr brukes til å behandle mennesker med autoimmune sykdommer, HIV og kreft. Det lønner seg å ha den mest oppdaterte og holdbart utstyr som pasienter avhengig av alternativ medisinsk utøverens tjenester. En vanntemperaturkontroll med en LED-skjerm gjør at en pasient å jobbe dem uten hjelp. Riktig rør kan gi mer komfort og brukervennlighet.

Misforståelse

De fleste av de i den ordinære medisinske verden verken advokat eller tror på fordelene med colonic vanning. De hevder at en person kan vaske bort gunstige bakterier i tykktarmen hans med denne metoden. De har også advare folk at de speculums kunne rive den nedre delen av synkende tykktarmen. Alternative leger fantasere om fordelene med dette utstyret og noen indikerer har pasienter som har gjort merket forbedringer med sine behandlinger. Likevel, colonic vanning har aldri blitt offisielt godkjent som en gyldig praksis av FDA.