Digidexo.com

Første tegn på Kvinne Menopause

Kvinne menopause er betingelsen at alle kvinner (vanligvis mellom 45 og 55) må tåle. En kvinnes kropp vil gjennomgå mange forandringer i overgangsalderen, og som resultat blir plagsomme symptomene ofte opplevd. Alvorlighetsgraden av slike symptomer varierer fra kvinne til kvinne, men for de med intense endringer, kan medisiner være foreskrevet for å hjelpe til med de ubehagelige symptomer som hetetokter, at mange kvinner opplever.

Hetetokter

En av de første tegn på kvinnelig overgangsalder er ofte hetetokter. Dette symptomet kan skje to år før utbruddet av full overgangsalderen, og indikerer at en kvinne har inngått en pre-menopausal tilstand som kalles perimenopause. Effektene omfatter en økning i kroppstemperatur som kan føre til ubehag og transpirasjon. Hetetokter kan også bli gjort før eller etter frysninger. Disse endringene kan oppstå plutselig, og kan vedvare (midlertidig) i mange år.

Menstrual Flow

Endringer i en kvinnes menstruasjonsblødning forekommer i overgangsalderen. Den tidligere mønstre kan endres ved enten å bli mer eller mindre hyppig. Vanligvis lysere menstruasjonsblødning og reduseres til den ikke lenger er til stede, selv om noen kvinner oppmerksom på en bråstopp i menstruasjon.

Mood Endringer

Kvinne overgangsalder fører hormoner å svinge og avta. Østrogen og progesteron ofte slippe, noe som resulterer i humørsvingninger og depresjon. Andre humørsvingninger kan inkludere økt sinne, irritabilitet eller angst.

Søvnløshet

Kvinne menopause kan føre til søvnløshet i noen kvinner. Noen kvinner synes det er vanskeligere å sovne, mens andre våkner lettere. Hvis søvnløshet vedvarer, er medisiner som sovemidler eller angst medisiner noen ganger foreskrevet. Noen kvinner synes det er nyttig å øve bevisste vaner for å slappe av før sengetid, for eksempel myke musikk eller boble bad.

Vaginal Endringer

Kvinne menopause kan føre til endringer i en kvinnes vaginal helse. Økte infeksjoner, for eksempel urinveisinfeksjoner og gjær infeksjoner er vanlige. En urinveisinfeksjon (UVI) er en bakteriell infeksjon som kan føre til at det haster og smertefull vannlating. En gjær infeksjon oppstår når Candida albicans øke og føre til en ubalanse i skjeden. Preget gjær infeksjoner er vanligvis av kløe, utflod og lukt. Begge infeksjoner behandles med antibiotika, men over disk kremer er også brukt til å behandle hyppige gjær infeksjoner. En tørr skjede plager mange kvinner i overgangsalderen --- denne tilstanden kan bli hjulpet gjennom bruk av smøre kremer.