Digidexo.com

Vekttap planer for studenter

Vekttap planer for studenter


Studenter møter noen unike vekttap utfordringer. College er vanligvis en travel og stressende tid når en skal studere og sosialt samvær går foran trening. Og mange studenter grip fast food, godteri barer og andre usunn mat valg på grunn av sin bekvemmelighet. Heldigvis kan studenter sette sammen fornuftige og effektive vekttap planer tilpasset deres egen situasjon. Et godt program vil bidra til å kle av ekstra pounds og holde dem fra å vende tilbake.

Trening

Ifølge TeensHealth hjemmeside, studenter tilbringer mye stillesittende tid i klasser, bibliotek og datarom og ikke får mye mosjon. Men en Tuft University studie viste at studenter som trener minst tre dager i uken er lykkeligere og mer fysisk helse enn de som ikke gjør det. Turgåing, jogging, svømming, sykling eller gjør enda en halv time til en time med fysisk trening hver dag kan brenne kalorier og redusere stress. Mindre stress betyr at det vil være lettere å fokusere på å studere og skolearbeid. Hvis daglig mosjon ikke er mulig, skal elevene prøve å gjøre en time med fysisk aktivitet så mange dager hver uke som de kan.

Matvaner

Vekttap krever ikke en streng diett. Ifølge Middlebury College i Vermont, elevene trenger for å lage sunn mat valg som spises i et avslappet miljø. Prøver å svelge ned et raskt måltid er en oppskrift for vektøkning. I stedet bryte ned din å spise i 3-5 små måltider gjennom dagen, tar deg tid til å sitte ned og spise dem sakte. Dette gir deg mer tid til å føle mer full.

Følelser

Ifølge en studie i "familieforhold," college kan utløse følelser av ensomhet, angst, stress og andre negative følelser som kan føre til overspising. Dette gjelder spesielt for førsteårsstudenter som fortsatt justere til det nye miljøet, som vist av en studie ved Washington University. Forskerne fant at 70 prosent av studentene får en betydelig mengde vekt ved slutten av sitt andre år. Lag en plan for å bekjempe følelsesmessig utløst spising. I stedet for bare å snu til en candy bar, spise en sunn snack. TeensHealth anbefaler popcorn, yoghurt med müsli, et eple spres med peanøttsmør eller en tortilla med ost og salsa. Du kan også velge å trene i stedet for å spise for å lette dine følelser. Gå en tur for å gjøre noen annen sunn aktivitet som støtter vekttap innsats i stedet for å sabotere dem.

Tålmodighet

Middlebury College advarer om at mange elever utvikler vekttap mål, og deretter bli frustrert når de ikke slippe sine overskytende pounds raskt nok. Gi din vekttap plan litt tid til å jobbe. Ikke bruk langsom fremgang som en unnskyldning for å kaste ut planen. Middlebury sier at langsom vektreduksjon er faktisk det beste fordi det er mer sannsynlig å være permanent. Det råder studenter til å satse på ett til £ 2 tap per uke.