Digidexo.com

Hvordan redusere potensialet for Drug Abuse

The Office of National Drug kontroll politikk indikerer at undervisning forebygging narkotikamisbruk er et avgjørende skritt i å veilede barna til å være rusfrie voksne. Mer enn 255 millioner amerikanere er rusfritt; 61 millioner narkotika rusfrie mennesker har brukt ulovlige stoffer i det siste. Vanlige effekter av narkotikabruk på en persons liv inkluderer dårlige relasjoner, økonomisk nød, en høyere risiko for potensielt farlige ulykker og sysselsetting problemer. Etter disse forslagene for å utdanne deg selv og unge om den negative virkningen av narkotikamisbruk er et flott springbrett til en lykkelig, sunn fremtid.

Hvordan redusere potensialet for Drug Abuse

Forebygging Drug Abuse

•  Utdanne tenårene. Tenåringer er notoriske risikovillige, og ofte opprørsk og trassig. Du tror kanskje at advarsler om farene ved narkotikamisbruk gå inn det ene øret og ut det andre. Men sannheten er at ungdommer gjør internal denne informasjonen. De vil tenke to ganger om å røyke pot før kjøring. Above The Influence (se Resources) er en kampanje som er rettet mot barn og tilbyr fakta, statistikk, underholdende videoer om narkotikabruk og mye mer.

Se på TV. Mange filmer og TV-programmer glamorisere narkotikabruk, men det er filmer og tv-programmer som viser en mer realistisk portrett av narkotikaavhengighet. A & E TV-serien "Intervention" kan være for grafisk for små barn, men hvis du mistenker at din tenåring tenker å eksperimentere med kjemikalier, kan det være nyttig å se på en episode sammen og snakke om muligheten for dem også, får utilsiktet hekta.

Bli med i en klubb. Det er ikke bare barn som er i risiko for å utvikle et rusproblem. Mange voksne finner seg avhengige av en rekke stoffer i 30-årene og 40-årene, spesielt mennesker som går gjennom en tøff tid som skilsmisse, tap av jobb, eller tap av en kjær. Hvis du finner deg selv i en særlig sårbar situasjon, prøv å bli en sport liga eller ta en kunst klasse. Det er en flott mulighet til å distrahere deg selv med en sunn aktivitet og være sosial samtidig.

Volunteer på en lokal ly. Å se virkningene av narkotikamisbruk førstehånds er trolig den beste metoden for å forebygge narkotikamisbruk. Ring din lokale Røde Kors eller andre frivillige organisasjoner i nærheten. Fortell dem at du er interessert i å jobbe med rusavhengige i tilfriskning. Du kan gjøre dette alene eller sammen med din ungdoms, eller ungdoms nieser og nevøer.

Gå til en Alkoholikere eller Anonyme Narkomane møtet. Du trenger ikke å være avhengige av narkotika for å delta på et møte. Lytt til fortellinger av faktiske utvinne folk. Husk å identifisere seg med sin historie i stedet for å sammenligne deg selv. Og husk at disse møtene er anonyme. Aldri avsløre navnene på alle du ser på et møte.

Hint

  • Husk at tenåringer alltid utfordre grenser. Hvis du nærmer deg dem med respekt, heller enn sinne, er sjansene for dem å komme til deg med spørsmål og problemer vil øke.
  • Tegnene på narkotikamisbruk opptrer sløvhet, ikke nyter aktiviteter som personen en gang likte, blodskutte og rennende øyne, og glemsel.