Digidexo.com

Hva er lav-fett oster i South Beach Diet?

The South Beach Diet er en populær diett plan som er designet av en kardiolog i Miami, Florida. Dietten balanserer gode fettstoffer og karbohydrater. Det inkluderer magert kjøtt, fjærkre, fisk, skalldyr, egg og lav-fett eller fett-fri meieriprodukter. Det finnes mange ulike typer ost tillatt på South Beach Diet.

Oster tillatt

Når du bestemmer hva ost å spise, husk at osten bør ikke ha mer enn 6 g fett per unse. Det finnes noen unntak som vil bli diskutert i avsnittet nedenfor. Noen av oster tillatt på South Beach dietten inkluderer: Amerikansk, cheddar, cottage cheese (2 prosent eller mindre), kremost, feta, sveitsisk, streng ost, mozzarella og ricotta (del skummet). Alle disse varianter må være av lav-fett eller fettfritt type.

Oster ikke tillatt

Oster å unngå ville være noen ost som inneholder full fett som full-fett kremost, mascarpone, brie eller camembert.

Unntak fra regelen

Det er noen oster som er veldig full-flavored som inneholder høye nivåer av fett, men hvis det brukes i små mengder er akseptabelt på South Beach Diet. De omfatter: parmesan, Asiago og blå oster. Disse bør bare brukes i unntakstilfeller og sparsomt å legge smak til en salat, kylling hovedrett, etc.

Tre faser

The South Beach Diet har tre faser. I den første fasen, er den gjennomsnittlige personen sies å miste alt fra 8 til 13 kg. i de to første ukene. Ingen karbohydrater er tillatt i denne fasen. I fase to, er low-carb matvarer som frukt og fullkornsbrød innføres. I fase tre er alle typer mat som er tillatt, og dette er den fasen at folk bør prøve å holde seg til som et sunt kosthold som er nå integrert inn i deres liv. Cheese er tillatt under alle tre faser av South Beach Diet. For en full liste over alle matvarer tillatt, se ressursen nedenfor.

Cheesy Retter

Det finnes mange oppskrifter du kan prøve på South Beach Diet som inkluderer lav-fett eller fettfri ost. Noen populære de er spinat-OST fylt kylling, kjernekraft ostekake, salsa omelett, gresk salat og mye mer.

Hvor mye ost er nok?

Ernærings antyder at ost være begrenset til én porsjon per dag. En porsjon er 1 oz. av hard ost, eller en halv kopp med myk ost som ricotta eller cottage cheese.