Digidexo.com

Hva er behandlingen for Kvinne skallethet?

Hva er behandlingen for Kvinne skallethet?


Noen legemidler som brukes til andre formål enn hår-tap forebygging formål uhell har blitt funnet å gagne de opplever håravfall. Når et medikament som brukes til andre formål enn det den er ment til formålet, det heter "off-label" bruk. For eksempel tar en person et medikament for en grunn og deretter innser at håret hans er blitt rikere og raskere voksende enn noensinne. Dette er hvordan medisinske og narkotika funn blir ofte gjort.

Propecia og Minoxidil

Finasteride eller Propecia, er et stoff som brukes av menn til å behandle prostatakjertel. Men finasterid og minoxidil (Rogaine) har begge blitt godkjent som hår-tap behandlinger av US Food and Drug Administration. Propecia stopper hann-mønster baldness, og kan også resultere i Veksten. Dette stoffet hindrer kroppen fra å gjøre dihydrotestosteron, eller DHT, som er en androgen (testosteron) som forårsaker balding hos både menn og kvinner. Kvinner kan også bruke minoxidil, men bør bruke konsentrasjon 2% konsentrasjon i stedet for 5%, i henhold til www.Americanhairloss.org. Minoxidil ble opprinnelig ment for behandling av høyt blodtrykk. Imidlertid, ble det lagt merke til at de tar det oppleves hypertrikose, som er overdreven hårvekst. Bruk av en oppløsning av minoksidil til hodebunnen stimulerer hårvekst. Minoxidil synes å være enda mer effektiv hos kvinner enn hos menn for behandling av hår-tap forhold som diffuse androgenetic alopecia, ifølge www.Americanhairloss.org.

Kvinnelige hormoner, Tagamet, og Aldactone

Kvinnelige hormoner som østrogen og progesteron er gitt i hormonbehandling og er ansett som den vanligste behandlingen for androgenetic alopecia i kvinner. En annen behandling, p-piller, også inneholde kvinnelige hormoner. Imidlertid bør bare lav-androgen- (mannlig hormon) indeks p-piller brukes til å behandle hårtap fordi de høye-androgen p-piller vil føre til hårtap. Cimetidin, eller Tagamet, som brukes til behandling av magesår og er en histamin blokker, har også en anti-androgen effekt og blokkerer DHT. Det viser løfte som et hår-tap behandling for kvinner. En vann pille (vanndrivende) kalt spironolakton (Aldactone), brukes til å redusere overflødig væske uten at det resulterer i kalium tap, blokker DHT og bremser også produksjonen av androgener, som hindrer hårtap.

Cyproteronacetat

En annen hår-tap behandling innebærer å ta cyproteronacetat, som er gitt til menn som har ekstremt høye sex stasjoner eller seksuell aggresjon for å svekker deres libido. Dette stoffet blokkerer binding av DHT, det mannlige hormonet, til sine reseptorer. Imidlertid er cyproteronacetat ikke tilgjengelig i USA fordi det kan være giftig og har langsiktige bivirkninger.