Digidexo.com

Fordeler med Demontering behandlingsstrategi

Demontering behandlingsstrategi er en bestemt metode for å studere de ulike delene av noen behandling pakken. I kreftbehandling, for eksempel kan man ha en pakke med kjemoterapi, diettrestriksjoner og stråling. En demontering strategi kan være brukbare for å finne ut hvilke av de tre delene av pakken gjør mest skade på malignitet. Anvendelser av denne tilnærmingen er uendelige.

Eliminer unødvendig behandling

Den primære fordelen med en demontering strategi er evnen til å eliminere unødvendige behandlinger eller medikamenter. Hvis klinisk forskning studier (som er den eneste måten å gjøre en demontering strategi) viser at medisinering "x" gjør alt arbeidet mens medisinering "y" er bare en støtte medisinering, deretter "x" vil i fremtiden være foreskrevet først.

Psykologiske fordeler

I psykologi, fordelene er klart. Hvis en pasient er på en antidepressiva og er også i ukentlig terapi, kan en demontering strategi brukes til å finne ut hvilke av disse to tilnærmingene er å hjelpe pasienten gjøre fremskritt. Et forskningsprogram kan tenkes som har folk med lignende depressive symptomer som tar en slik en antidepressant, mens en annen gruppe bare går til ukentlig terapi. Dersom bevis viser at medikamentet gjør alt arbeidet, da terapi kan bli stresset mindre i fremtiden, eller brukes i forbindelse med antidepressiv bare i alvorlige tilfeller.

Spare penger

Denne tilnærmingen sparer penger og ressurser. Hvis, for å bruke et annet eksempel, er vist stråling, av seg selv, for å være et dårlig behandling av visse typer kreft, da bare kjemoterapi vil bli benyttet i fremtiden på slike kreftformer. Ved hjelp av denne hypotetisk eksempel, ville de fremtidige behandlinger av visse typer kreft da kun basert på cellegift, sparer pasienten smerte og bekostning av stråling.

Sikre Bare det som er nødvendig

Pasientene får den største fordelen med demontering strategi, fordi de vil kun forskrives de behandlinger som har vist seg å fungere. For eksempel, i bipolar mental sykdom, er det ofte vanlig å foreskrive et antidepressivum, for eksempel Prozac, sammen med et antipsykotisk, slik som quetiapin. Demontering strategi søker å finne ut hvilken av disse to medikamentene gjør arbeidet med healing pasienter. Det kan være at antidepressiva gjør ingenting i bipolare tilfeller, mens den antipsykotiske gjør alt arbeidet. Derfor pasientene i fremtiden ville bare gis et antipsykotisk, spare penger og de medisinske problemene som følger av for mye medisiner.

Leger

Til syvende og sist pasientene får fordelen av demontering strategier ved å få det minimum av medisiner og behandling er nødvendig for utvinning. Det kan være at leger, fryktet søksmål, kan foreskrive for mye medisiner for å få det samme resultatet som en enkelt medisinering. Bare demontering strategier kan skille ut medisiner og behandlingsformer for å se hvilke gjør arbeidet til healing, som er kun for støtte, og selv, som er helt inert.