Digidexo.com

Varselsignaler på Juvenile Diabetes

Juvenile diabetes, ofte kalt type I diabetes, er en medisinsk tilstand der en persons kropp ikke nødvendigvis bruke maten han spiser som den skal. Når du spiser, kroppen bryter ned maten til glukose, som brukes til å ernære våre celler og gi oss energi. Men, er det noe som trengs for å faktisk legge til rette for denne overgangen. Det er et hormon kalles insulin. Hvis kroppen din er i stand til å produsere tilstrekkelig mengde insulin, vil glukose forblir i blodet ditt. Når dette skjer, vil kroppen begynne å gi visse faresignaler.

Endring i Urinering

Oftere enn ikke, produserer et barn som lider av juvenile diabetes mer urin enn normalt. Dette er på grunn av nyrene prøver å rense blod sukker, eller i det minste den overskytende mengde av den. Du kan også legge merke til at barnet ditt har begynt å sengevætere. I denne situasjonen, er virkemåten ikke er et resultat av noe annet enn kroppen reagerer på høyden i sukker.

Endring i Thirst

Som følger med denne økningen i urinmengde, vil du mest sannsynlig merke at barnet ditt har en uvanlig mengde tørst. Dette er i henhold til kroppen kvitte seg med overskuddsglukose.

Endring i Sult

Mange ganger, kan barnet ditt klager over sult, selv etter at hun har spist. Denne bestemte varselskilt skyldes at cellene ikke mottar næring de trenger som følge av kroppens produksjon av insulin. Når det er for lite (eller ingen), vil cellene bli fratatt mat, så å si, og kroppen vil fortelle barnet hun er sulten.

Uforklarlig vekttap

Du kan også legge merke til en endring i barnets vekt, selv om det ikke har vært en endring i kostholdet sitt. Igjen, dette har en mye å gjøre med den manglende evne av legemet for å endre glukose til drivstoff. Når berøvet for drivstoff, vil legemet vende til hvilken som helst fett eller muskel til å få næring, noe som resulterer i et tap av vekt.

Fatigue

Mye som alle andre typen diabetes, kan juvenile diabetes gjøre barnet ditt føle overveldende trett. Denne advarselen tegn deler samme årsak som sult og vekttap.

Sykdom

Foreldre ofte forvirre denne advarselen med influensa, fordi de begge presentere de samme grunnleggende symptomer. Men bare fordi barnet ser ut til å ha influensa betyr ikke at hun har juvenile diabetes. Vanligvis følger dette skiltet andre indikatorer.

Endring i Breath

Til tider av en høyde i blodsukkeret, kan barnets pust har en nesten fruktig lukt.