Digidexo.com

Alkohol og stoff Doctor Vs. Rådgiver

Alkohol og narkotika behandling, en vanskelig og stressende praksis, er avhengig av rådgivere og leger for å gi kundene med den ytterste forsiktighet. Rollene de spiller innen behandling sentre er avgjørende for at kundene er å fullføre programmet og leve livet i utvinningen.

Rollen som allmennlege

Leger, men viktig i behandling, vanligvis ikke spiller en stor rolle med dem. De gjør imidlertid, spille en avgjørende rolle i behandlingssentre som tilbyr stoffet Suboxone, som brukes til å behandle opioid avhengighet. (Se referanse 1.)

Rollen Psykiater

Psykiatere har også en rolle i behandling, spesielt i dobbeltdiagnose, der pasienter er psykisk syke og avhengige av narkotika eller alkohol. Mange pasienter får antidepressiva, som de hjelpe en pasient med agitasjon, søvnløshet og andre symptomer som bedringens vei skaper. (Se referanse 2.)

Rådgiver

Narkotika rådgivere samhandle med klienter på en daglig basis, og bidra til å lære dem å tenke annerledes om sine liv og til slutt, hjelpe dem i overgangen til en nøktern liv. (Se referanse 3.)

Forholdet

Rådgivere dokumentere all atferd og fremgang med kundens tillatelse og kan rådføre seg med en lege for å finne ut om medisinering er nødvendig.

Tips

Hvis du eller noen du kjenner er virkelig klar til å begynne skritt for å lede et edru liv, vil denne grupper av fagpersoner arbeider sammen for å hjelpe.