Digidexo.com

Bananer for Breakfast Diet

Fad dietter ofte ta verden med storm ved å hevde å redusere pounds ved å følge en strategisk plan. Den nyeste dietten til overflaten er banan frokost kosthold. Også referert til som den morgenen banan kosthold, kombinerer det friske bananer og en rekke alternativer for mat for å oppnå vekttap.

Grunnleggende

Banan diett er basert rundt en diett som startet i Japan. Som det har gjort sin vei til amerikansk kultur, har det vunnet popularitet. Grunnlaget for kostholdet er sentrert rundt ideen om at sunne matvaner kombinert med inntak av bananer vil likestille til vekttap. Det foreslår også at bananer er spist hver morgen til frokost.

Frokost

Banan diett har flere regler som må følges. Til frokost kan du spise rå bananer. Mengden av bananer man velger å spise, men er ubegrenset. Hvis du velger å ikke spise bananer som din frokost måltid du har lov til noen annen frukt eller en lav kalori frokost, for eksempel frukt med havregryn.

Lunsj og middag

Banan diett tillater deg å spise regelmessige måltider i løpet av lunsj og middag. Den eneste begrensningen er at du ikke bør spise siste åtte o 'klokke i kveld, og at dessert må ikke være en del av måltidet. Ellers blir de typer og deler av mat som du velger å spise bestemmes av dine egne preferanser. Det er også foreslått at i løpet av dagen er den eneste drikken inntas bør være vann.

Forslag

Det finnes flere andre foreslåtte fremgangsmåter er forbundet med denne dietten. Dette omfatter å trene mens på banan diett, selv om det er valgfritt. Det er også foreslått å holde en matdagbok eller journal til å overvåke mat som er spist og for å sikre at du får en god natts søvn. Det bør bemerkes at noen kritikere av dietten ønsker å gjøre et poeng at innrømmelse av mat i løpet av dagen ikke kan bidra til vekttap hvis et sunt kosthold ikke er opprettholdt.