Digidexo.com

Hvordan å miste fem pounds og få en flat mage i en måned

Hvordan å miste fem pounds og få en flat mage i en måned


Å miste vekt og få en flat mage går hånd i hånd siden spot reduksjon av en bestemt del av kroppen er ikke mulig. Hvis du ønsker å få en flat mage i en måned, vil du måtte jobbe med å senke hele kroppen fett. Ved å redusere at fett lag på magen, vil du være i stand til å vise tonet og stramme magemuskler. Du blir nødt til å justere dine matvaner fordi flat mage svært avhengig av kostholdet ditt. I tillegg type trening påvirker også den hastigheten som vil du gå ned i vekt og få en flat mage.

Hvordan å miste fem pounds og få en flat mage i en måned

•  Reduser kaloriinntaket med ca 600-700 kalorier per dag, slik at du miste 5 kg. på en måned. Ifølge Family Doctor hjemmeside, £ 1 av fett har 3500 kalorier, så du vil miste litt over £ 1 per uke.

Monitor hva du spiser og hvor ofte du spiser. Spise hyppige, små porsjoner hver tredje time på dagen, slik at kroppen din hele tiden må jobbe for å forbrenne matvarer, noe som resulterer i optimal fett-brenning. Konsumere sunn kost som magert protein fra kylling og fisk, high-fiber matvarer som spinat, kål og havregryn og sunne "umettede" fett som finnes i avokado og rå nøtter.

Utfør intervalltrening, tre dager i uken, for å maksimere fettforbrenning. The Mayo Clinic nettside sier at intervalltrening forbrenner mer kalorier enn lang kardiovaskulær trening session gjøre og det holder deg utfordret og forhindrer kjedsomhet. Jogge eller gå raskt i et par minutter og øke til høy intensitet i noen minutter. Veksle frem og tilbake mellom intensitetene for å fullføre opp til 45 minutter. Utfordre deg selv ved å bytte til annen intervall trening som sykling og svømming som du blir sterkere over tid.

innlemme vekttrening inn i tre dager i uken for å bygge muskelvev. Muskel brenner fett, fordi det er behov for mer energi for å opprettholde seg selv, noe som resulterer i en metabolsk løft. Trene forskjellige muskler hver dag i uken som treningen. Hvile en dag etter å ha trent med vekter for å tillate musklene å gjenopprette seg selv.

Sculpt Mage med målrettede øvelser slik at når magen fett er redusert, vil din flat, tonet mage vise. Strikk de nedre magemuskler med leg heiser og reversere abdominal crunches; utføre vanlige crunches og sit-ups for de øvre magemusklene og trene obliques med albue-kne crunches og side bend.

Unngå oppblåsthet, fremme fettforbrenning, flush toksiner, transportere næringsstoffer og gir fuktighet til kroppen ved inntak av åtte, 8 oz. glass vann daglig.

De-stress deg selv ved å praktisere meditasjon og tar et par minutter å puste dypt. Ifølge University of New Mexico nettsted, høyt stressnivå utløse frigjøring av stresshormonet kortisol. Kortisol øker fett spesielt rundt magen området.

Unngå tyggegummi, drikker kullsyreholdige drikker, og forbruker mer enn 4 g salt daglig fordi ifølge Daily Mail nettsiden, de alle bidra til oppblåsthet av magen.