Digidexo.com

Hvordan vite om en baby har kolikk

Kontroll en baby for kolikk og få ham den hjelpen han trenger er ikke en vanskelig oppgave. Det finnes en rekke måter å fortelle om barnet har kolikk. Selv om ingen baby vil vise de samme tegn som en annen baby, er det noen typiske symptomer på at alle babyer vil vise frem hvis de har kolikk.

Hvordan vite om en baby har kolikk

Hvordan vite om en baby har kolikk

•  Se etter en høy, konstant og kontinuerlig gråte i timevis uten åpenbar grunn. Babyer som har kolikk har en tendens til å gråte selv etter å ha blitt matet og endret.

Kontroller for ut-av-det-vanlige ting som babyen din ikke mens gråt: ansikt snu rød og bor på den måten, innstramming hendene til en knyttneve og ben hele tiden sparker. Hvis barnet ditt vanligvis ikke opptrer på denne måten når hun er sulten eller må endres, kan barnet ditt har kolikk.

Er barnet ditt til å være ute av stand til å sove eller spise fordi han ikke kan slutte å gråte? Han kan ha kolikk.

berolige babyen din med hva metoder vanligvis jobber .Pick henne opp og sakte rocke henne eller gni henne tilbake. Hvis disse beroligende metoder ikke fungerer, kan barnet ditt har kolikk.

Kontakt legen din og be om en undersøkelse for å sjekke for kolikk. Hvis barnet fortsetter å gråte i timevis uten å stoppe, ta ham til legen.