Digidexo.com

Hva er Pulmicort Respules?

Pulmicort respules er en reseptbelagte medisiner behandling for barn som lider av tilstanden astma. Astma er en kronisk lungesykdom som resulterer i innsnevring og betennelse i luftveiene. Millioner av barn lider av astma. Pulmicort respules er spesielt formulert for å behandle astma hos barn. Medisinen er godkjent av FDA (Food and Drug Administration).

Formål

Det er to hovedformål med Pulmicort respules. Medisinen bidrar til å stoppe astma symptomer før de begynner (for eksempel tungpustethet og kortpustethet) og reduserer betennelse. Den lar barna til å puste ved hjelp av en forstøver slik at medisinen går rett til lungene.

Funksjon

Pulmicort respules er inhalerte kortikosteroider, som er forkortet til ICS. De er en langsiktig forebyggende medisinering alternativet som arbeider for å redusere betennelse som eksisterer innenfor barnas lunger. Denne betennelsen er en av de viktigste årsakene til ubehagelig astma problemer. Astmatiske barn nesten alltid ha en viss grad av betennelse i lungene, og betennelsen kan ofte lett bli utløst av visse faktorer, enten de er kraftig mosjon eller allergener.

Bruk

Barn ta Pulmicort respules med hjelp av en jet forstøver. Jet nebulizers forvandle astma medisin til en myk, lett tåke at barnet er ment å puste i, enten gjennom et munnstykke eller en ansiktsmaske.

Age

Pulmicort respules er laget spesielt for astmatiske barn å bruke. Den aktuelle tidligste alder for barn å bruke Pulmicort respules er omtrent tolv måneders alder. Barn som ikke er eldre enn åtte år bør bruke Pulmicort respules å behandle sine astmasymptomer.

Side Effects

Som med en hvilken som helst form for reseptbelagte medikamenter, er det en viss risiko for potensielle bivirkninger. Noen bivirkninger som barna erfaring som følge av bruk av Pulmicort respules inkluderer øreverk, overdreven hoste, rennende nese og luftveisinfeksjon.