Digidexo.com

Hvor lenge kan en Bee overleve innendørs?

Hvor lenge kan en Bee overleve innendørs?


I løpet av sommermånedene en bikube kan huse opp til 35.000 bier, ifølge den britiske birøktere Association. Tallet synker til 5.000 i vintermånedene. Alle bier har antenner, to eller tre par vinger, segmenterte kropper og en veldig lang tunge, kjent som snabel, som de bruker til å trekke ut nektar og pollen fra blomster. Noen bier har stikk, selv om det er brodd-mindre arter. Naturen av bie, kan dens matforsyning og dets aktiviteter påvirker hvor lang tid det vil leve innendørs.

Livet Span

Arbeideren bier født om sommeren lever i 40 dager. Strukturen ikke velkommen alle nyfødte bier i løpet av vinteren, slik at arbeideren bier født i løpet av høstmånedene generelt lever i seks eller syv måneder; til neste vår. Dronning bier leve i opptil fem år, men normalt ikke forlate bikuben. Bees sett utenfor eller innendørs er vanligvis arbeideren bier.

Fôring

Honningbier vanligvis spiser nektar fra blomster. Nektar er naturlig rik på sukker. I fravær av åpen nektar kilder, vil biene lete etter matvarer rike på sukker. De er spesielt tiltrukket av sukkerrike væsker, som brus. Dersom sukker-rik mat, som sukker vann eller brus, er lett og konsekvent tilgjengelig når en bie blir fanget innendørs, overlevelse for resten av hennes naturlige levetid er sannsynlig.

Fordøyelse

Bier har to mager, en ekte en og en honning magen. Den virkelige magen fordøyer mat mens honning magen er et midlertidig lagringsanlegg for honning mens biene flyr tilbake til strukturen. En ventil forbinder den virkelige magesekken til honning magen, slik at nektar å bli fordøyd om nødvendig. Når fanget innendørs en bie kan fordøye honning fra honning magen å øke flytid og finne mulige matkilder i hjemmet.

Hungersnød

Med en full honning magen og i fullstendig fravær av sukkerrike matvarer, kan en bie fly for mindre enn en time, etter som hun vil være jordet. Kaldt vær reduserer flytid. Jordet bier vil raskt sulte i hjel. En bie fanget innendørs, uten mat, kan ikke overleve mer enn noen få timer.