Digidexo.com

Hvordan lage en avatar som gevinster vekt

Hvordan lage en avatar som gevinster vekt


Har du noen gang lurt på hva du kan se ut som om du vunnet eller tapt i vekt? Vel virtuelle simulatorer, som for eksempel My Virtual Model (MVM), kan du lage en avatar for mange online funksjoner - blant annet eksperimentere med forskjellige kropps komposisjoner. Etter noen få trinn vil hjelpe deg å lage din egen MVM avatar og endre sin vekt online.

Hvordan lage en avatar som gevinster vekt

•  Registrer deg med My Virtual Model Fellesskapet. Gå til MVM.com og klikk på "Registrer" knappen. Lag din "My Bruker-ID" og følg instruksjonene for å lage din avatar. Sørg for å lage en avatar som er en sann representasjon av din nåværende selv. Du vil være i stand til å endre sitt utseende senere.

Endre din modell. Klikk på "Endre min modell" lenken under avataren. Justere innstillingene for å endre modellens vekt og kroppsfasong. Du kan også bruke disse innstillingene til å justere din avatar hår og hud tone. Du kan bruke disse innstillingene for å gjøre din avatar gevinst og gå ned i vekt med et klikk på en knapp. Men husk å tilbake avataren din vekt og annen informasjon når du er ferdig.

Gå til MVM sin ​​vekttap simulator. Linken til denne simulatoren er gitt i delen Referanser i denne artikkelen. Denne simulator lar deg bruke din avatar til å sammenligne tre stadier av vektendring - før, nåværende og etter - uten å måtte stille avataren din etterpå.