Digidexo.com

smertefull blære korsryggsmerter

Smertefull vannlating hos barn

Smertefull vannlating hos barn


Barn kan ha problemer med å late vannet fra tid til annen. Denne tilstanden kan være svært smertefullt for barnet og plagsom for den overordnede. Selv om smertefull vannlating hos barn er ikke smittsom, er det likevel viktig å finne årsaken.

Effekter

Barn som har smertefull vannlating vil oppleve brennende og stikkende når du prøver å passere urin. De kan gråte og føler behov for å urinere ofte.

Årsaker

Årsaker til smertefull vannlating hos barn inkluderer betennelse i urinrøret samt nyre og blære infeksjoner.

Identifikasjon

Å identifisere hva som forårsaker smertefull vannlating hos et barn, vil en lege stille spørsmål som medisinsk historie og hendelser som fører til symptomene. Legen vil samle en urinprøve for å sjekke for bakterier.

Behandling

Behandling for smertefull vannlating hos barn inkluderer smertestillende medikamenter, økt væskeinntak og soaking i et bad med natron.

Forebygging / løsning

Smertefull vannlating kan forebygges hos barn ved å ha god hygiene. Dette inkluderer jenter tørke forfra og bakover når du er ferdig på toalettet og gutter tørke av tuppen av penis når du er ferdig vannlating.

Hjem Løsning for Smertefull Maxillary bihulebetennelse

En maxillaris bihulebetennelse påvirker sinus maxillaris, som ligger i den øvre kjeven regionen bak kinnbena. Noe som holder slimete fra skikkelig drenering fra overkjevens bihulene kan føre til en smertefull infeksjon. Det er en mer dypt forankret infeksjon og kan være vanskelig å behandle.

Noen av de vanligste årsakene til denne typen bihulebetennelse er kaldt og influensa, merkelig septum, soppinfeksjoner og tannproblemer som infiserte tannkjøtt og tenner. Jeg noen tilfeller vil et godt hjem rette for smertefull maxillaris bihulebetennelse ha deg følelsen bedre på kort tid.

Neseskylling

Neseskylling er en god og naturlig måte å kurere en smertefull maxillaris bihulebetennelse. Du vil trenge en 10 ml plastikksprøyte, 100 ml natriumbikarbonat-pulver, en teskje, og en kopp. Bland en teskje av pulveret i koppen med en liten mengde vann. Fyll sprøyten med den blandede løsning. Lene seg over en vask med hodet over bollen, vippet til side og injisere innholdet i sprøyten inn i det ene neseboret slik at det går inn i nesegangene og kommer ut av det andre neseboret. Forsiktig blåse ut eventuelle gjenværende løsning og slimete fra neseboret. Gjenta den samme fremgangsmåten med det andre neseboret.

Du kan også bruke en neti potten for å utføre Neseskylling. Den eneste forskjellen er at du vil helle væske inn i nesebor i stedet for å injisere det, og du vil bruke halvparten av vannet i potten for det ene neseboret og halvparten for den andre.

Diet

Noen ganger kan en matallergi kan forårsake en bihulebetennelse. En ting du kan vurdere er å eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt. Dette kan rydde opp tilstanden. Kronisk syke bør unngå å spise meieriprodukter, hvete, fjærfe, egg, sjokolade, peanøtter, bananer og mais.

Du kan gjøre en avtale med en lege som er spesialist på allergi å ha en diagnostisk blodprøve for å avgjøre hvorvidt du har matallergier. Unngå matvarer som utløser en infeksjon er den enkleste hjem rette for en smertefull maxillaris bihulebetennelse.

Hvitløk

Hvitløk sies å ha antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Bihulebetennelse kan være enten bakterier eller sopp i naturen, slik at hvitløk kan være den beste kur. Du kan ta det i kapselform, bratt ett fedd i en kopp varmt vann som en te eller slippe et par knuste fedd i en gryte med varmt vann, hold hodet over det og inhalerer dampen to til tre ganger om dagen.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er et naturlig resept for alle typer plager. Som hvitløk, den har antibakteriell og soppdrepende egenskaper. Det hjelper også redusere slimproduksjon. Bland 2 ts. av økologisk eple cider eddik i en kopp varmt vann. Drikk dette concoction tre ganger om dagen.

Vaporizers

Varm damp damp kan gi umiddelbar lettelse for en bihulebetennelse. Du kan holde ansiktet over en bolle med varmt vann og få de samme fordelene. Pust damp i ca 2-5 minutter. Dette hjelper tynn tykke slimet som kommer med bihulebetennelse. Det lindrer også membranene. Ved hjelp av en damp vaporizer om natten fungerer på samme måte.

Smertefull sex etter overgangsalderen

Smertefull sex etter overgangsalderen


Tørrhet i skjeden og tynning av vaginal veggene i overgangsalderen kan øke friksjonen under samleie, og kan føre til smerter.

Lindring fra vaginal tørrhet kan innebære bedre kommunikasjon med sin partner, en endring i medisinering, hormonbehandling eller en kombinasjon av behandlinger.

Smøremidler

Vannbasert glidemiddel kan gi midlertidig lindring fra vaginal tørrhet ved å tilføre fuktighet og redusere friksjon forårsaket under samleie. Unngå olje og petroleumsbaserte smøremidler, som kan havnen bakterier som kan føre til en vaginal infeksjon.

Østrogen Kremer

Østrogen kan brukes direkte til vaginalområdet i form av en krem ​​som er påført topisk. Kremer øke blodgjennomstrømningen når de er brukt til vagina. Den økte blodstrømmen bidrar til å øke følsomheten som kan føre til lettere orgasmer.

Vaginal Setter

Vaginal østrogen kan også bli administrert i en vaginal tablett eller en ring som er satt inn i vagina. Østrogen frigjøres sakte og absorberes gjennom skjedeveggen.

Hormon kremer og innsatser kan brukes i forbindelse med over-the-counter smøremidler for å lette system av smertefulle kjønn etter menopause.

Hormonbehandling

Østrogennivået faller under overgangsalderen, noe som fører til vaginal vev å bli tynnere og tørrere. Denne smerten kan variere fra mildt ubehagelig å ekstremt smertefullt.

Hormonbehandling, ofte referert til som HRT, kan bidra til å redusere symptomer som fører til smertefull sex etter overgangsalderen.

Medisiner

Noen medisiner, for eksempel kaldt og allergi medisiner, noen antidepressiva og anti-østrogen medisiner, kan senke sexlysten og forårsake vaginal tørrhet. Legen kan være i stand til å foreskrive en mindre tørking alternativ eller komme med forslag for å lindre tørr skjede.

Kommunikasjon

Mangel på opphisselse kan også føre til tørrhet i skjeden som kan forårsake smertefulle sex etter overgangsalderen. Menopausal kvinne bør diskutere måter å øke opphisselse, slik som utvidet forspill og hyppigere seksuell aktivitet, med sin partner.

Er herpes sår Smertefull i tidlige stadier?

Tre typer herpesvirus (viral familie Herpesviridae) Årsak sår, også beskrevet som blemmer. Disse blemmer, som er væskefylt, pause og deretter danne en skorpe. Før disse blemmer form, symptomer kjent som prodrom oppstå; en type herpes prodrom er tydelig smertefullt, mens de to andre kan forårsake brennende eller lignende ubehagelige inntrykk.

Oral Herpes

Oral herpes er forårsaket av infeksjon med virus HSV-1, også kjent som HHV-1; Det er noen ganger også forårsaket av HSV-2, viruset vanligvis ansvarlig for genital herpes. Oral herpes prodrom fører til en følelse i området som vil bli påvirket av den kalde sår. Denne følelsen kan svie, kløe eller smertefull. I tillegg rapporterer Mayo Clinic at forkjølelsessår kan selv være smertefullt. En typisk utbrudd av oral herpes varer en uke eller litt mer.

Genital Herpes

Genital herpes er vanligvis forårsaket av HSV-2 (HHV-2), men kan også være forårsaket av HSV-1. Det også, fører til prodromatic symptomer som kan inkludere, ifølge Mayo Clinic, smerter eller kløe i det berørte området. Sår utvikle seg senere og kan også føre til smerte og kløe.

Helvetesild

Helvetesild (herpes zoster) er en gjentakelse av varicella-zoster-virus (VZV, også kjent som HHV-3). Dette viruset forårsaker vannkopper under førstegangsutbrudd og forårsaker helvetesild når det oppstår på nytt, noe som er flere år eller tiår etter smitte med vannkopper.

Herpes zoster prodrom er smertefull og forekommer langs linjen av nerve hvor viruset har igjen blir aktiv. Dette er generelt langs setet eller stammen av kroppen, og skjer på kun en side av kroppen. Denne smerten fortsetter som rødt utslett og blemmer utvikle; for noen mennesker, kan smerten være uutholdelig og kan noen ganger vare selv etter at utslettet klarner opp.

Behandling

Hovedlinjen av behandlingen for alle tre av disse herpetic forhold er et kurs av antivirale medikamenter. Disse stoffene inkluderer acyclovir, Valacyclovir og famciclovir. En lege kan anbefale andre, aktuelle behandlinger for forvaltningen av oral herpes, selv om det ikke anbefales at aktuelle behandlinger brukes for genital herpes.

I tillegg til antivirale midler, er helvetesild administrert med kortikosteroider for å redusere svelling, så vel som muligheten for komplikasjoner. Smertestillende og aktuelle agenter som Calamine lotion og capsaicin krem ​​sammen med lidokain patcher er også ansatt for å administrere helvetesild smerte.

Effekt av behandling

Antiviral behandling for herpetic forholdene er mest effektiv når den er påbegynt under prodrom. Personer som har kroniske utbrudd av oral eller spesielt genital herpes kan bli satt på daglig undertrykkende terapi; dette kurset av behandling innebærer å ta antivirale legemidler på en daglig basis for å redusere antallet og alvorlighetsgraden av utbrudd.

Hvorfor er Acid Reflux Smertefull?

Hvorfor er Acid Reflux Smertefull?


Acid reflux kan slå til enhver alder og være en smertefull lidelse å håndtere hovedsakelig etter å ha spist eller drukket.

Årsaker

Mellom magen og spiserøret er et sphincter som åpner for å tillate mat å passere til magen. Når denne lukkemuskelen er svak, kan det åpne også slik at mageinnholdet til å flytte tilbake opp i spiserøret.

Symptomer

Acid reflux kan forårsake en brennende følelse i brystet, spiserør og svelg. Noen mennesker vil regurgitate og har en bitter smak i baksiden av deres munn.

Outcome

Acid reflux er smertefullt fordi syre i magen forårsaker en brennende følelse når den går inn i spiserøret. Over tid kan dette føre til at spiserøret for å bli irritert og betent, noe som fører til mer smerte når acid reflux streik.

Behandling

Apotek har en rekke over-the-counter rettsmidler til å behandle acid reflux. Hvis disse medikamentene ikke hjelper, kan en lege foreskrive en medisin med høyere doser for å hjelpe på problemet.

Betraktninger

Etter spiserøret har blitt irritert og betent, kan det ta flere uker å helbrede. Acid produksjonen må kontrolleres i løpet av denne tid med syre reduksjonsgir og stopper for å tillate helbredende tid.

Smertefull halsbrann og tegn på hjertesykdom hos kvinner

Smertefull halsbrann og tegn på hjertesykdom hos kvinner


Smertefull halsbrann kan være en av de tegn på hjertesykdom hos kvinner og en varseltone av en pågående hjerteinfarkt. Kvinner opplever ofte ulike tegn på koronar nød.

Identifikasjon

Et hjerteinfarkt ofte maskerer seg som smertefulle halsbrann eller fordøyelsesbesvær. Leger oppfordrer feilende på siden av forsiktighet og søker krisehjelp bør et hjerteinfarkt vises den sannsynlige årsaken.

Betydning

"Hvis halsbrann synes verre eller forskjellig fra vanlig - særlig hvis det skjer under fysisk aktivitet eller er ledsaget av kortpustethet, svetting, svimmelhet, kvalme eller smerter som stråler inn i skulderen og armen - få akutt hjelp umiddelbart,» sier The Mayo Clinic.

Kvinner

Kvinner er mer utsatt enn menn til å oppleve mindre vanlige symptomer på hjerteinfarkt som halsbrann, tap av matlyst, tretthet, hoste eller en flagrende hjerte.

Betraktninger

En av fire dødsfall hvert år i amerikanske kvinner skyldes hjertesykdom. "Jo eldre en kvinne blir, jo mer sannsynlig at hun er å få hjertesykdom", ifølge The US National kvinner Health Information Center. "Både menn og kvinner har hjerteinfarkt, men flere kvinner som har hjerteinfarkt dø fra dem."

Advarsel

P-piller øker sannsynligheten for hjertesykdom hos kvinner over 35 år, samt de som røyker eller har høyt blodtrykk, diabetes, eller høyt kolesterol.

Smertefull samleie under Menopause

Ifølge The Health Guide, er smertefullt samleie den nest vanligste klagen i overgangsalder. Vanlige symptomer er svie, kløe, skarpe eller murrende smerte under sex. Disse symptomene kan føre til sex for å være ubehagelig, og redusere ditt ønske om å engasjere seg i sex. Ifølge The Health Guide, noen kvinner finner sex så smertefullt at selv å tenke på sex blir frustrerende.

Hvorfor Samleie er smertefullt

Samleie er smertefullt som følge av reduserte hormoner i kroppen. Når du går inn i overgangsalderen, slutter kroppen å produsere så mye østrogen. Østrogen, blant annet hjelper med seksuell respons. En redusert nivå av østrogen i kroppen kan også føre til en fortynning av den beskyttende slimhinne. Tynning av slimhinnen kan gjøre sex smertefullt, og kan også gjøre deg mer utsatt for vaginale infeksjoner som gjør sex smertefullt.

Diagnose

Legen din kan hjelpe deg med å diagnostisere årsaken til smertefulle samleier, og hjelpe deg å avgjøre om smerter under sex er forårsaket av redusert hormonnivåer, eller ved sekundære vaginale infeksjoner som er vanlig i overgangsalderen. Hvis den smertefulle samleier er forårsaket av en infeksjon, kan en resept antibiotika løse problemet. Imidlertid, hvis den smertefulle samleier er et resultat av menopause seg selv, kan andre behandling være nødvendig.

Medisinsk behandling

Leger kan foreskrive en østrogen krem ​​for pasienter som har tynne vaginal fôr eller annen irritasjon i skjeden ikke er forårsaket av infeksjon. Disse østrogen kremer kan påføres daglig, rett til vagina. Kremer bidra til å redusere kløe og svie, som kan gjøre sex smertefullt. Et smøremiddel kan også være nyttig under sex, og ulike smøremidler er tilgjengelig i reseptfrie former i drugstores.

Ufrivillig barnløshet

Leger kan sette kvinner i overgangsalderen som opplever smertefull sex på en muntlig østrogentilskudd. Disse hormonelle kosttilskudd kan lindre mange av symptomene forbundet med overgangsalderen, inkludert smertefulle samleier, hetetokter og humørsvingninger. Imidlertid er det en økt risiko for visse kreft (primært brystkreft og livmorkreft) forbundet med østrogen kosttilskudd. Ofte er en progesteron supplement også foreskrevet i forbindelse med østrogenterapi. Uregelmessige blødninger fra skjeden er vanlig hos kvinner foreskrevet hormonbehandling og vanligvis løser seg innen 6 måneder.

Ytterligere anbefalinger

Din Helse Guide anbefaler å være ærlig med partneren din om dine problemer med samleie. Du skal føle deg trygg på å forklare at du kanskje ikke har lyst til å engasjere seg i samleie til tider. Du kan også oppfordre partneren din til å gjøre sex langsomt og forsiktig, for å redusere smerte. Din Helse Guide advarer kvinner til å huske at denne smertefulle samleier er trolig bare midlertidig, og at du bør være tålmodig og gi deg selv tid til å takle de endringene kroppen din har.

Bruk av p-piller for smertefull menstruasjon

P-piller har en rekke andre fordeler i tillegg til å hindre graviditet. En slik fordel er behandling av smertefull menstruasjon. Faktisk er det ikke uvanlig at leger å forskrive p-piller for å behandle smertefulle perioder i kvinner som ikke ellers trenger prevensjon. Siden alle p-piller er bare tilgjengelig på resept, må du snakke med legen din om du bruker p-piller for å behandle smertefull menstruasjon.

Hvordan p-piller Unn smertefulle perioder

Under en normal menstruasjonssyklus, hormoner føre til at livmoren til å utvikle et tykt fôr som vil ernære et befruktet egg dersom de blir gravide. Hvis graviditet ikke oppstår, begynner denne tykke fôr produserer kjemikalier som kalles prostaglandiner før starten av mensen. Når mensen begynner, disse prostaglandiner fortelle livmoren til å trekke seg sammen for å kvitte livmorslimhinnen. Høye nivåer av prostaglandiner kan føre til smertefull menstruasjon.

Når du tar p-piller, piller kontrollere hormonnivået for å forhindre graviditet. Denne kontroll over dine hormoner begrenser også vekst av livmorslimhinnen. Når du får mensen, ikke tynnere livmorslimhinnen produserer ikke så mange prostaglandiner, en nedgang som fører til at perioden for å være mindre smertefull enn normalt.

Komme og ta pillene dine

Snakk med helsepersonell om bruk av p-piller for å behandle smertefulle perioder. Hun vil vurdere din medisinske historie og avgjøre om p-piller ville være et godt valg for deg. Hun vil da skrive ut resept for en viss type p-pille.

P-piller må tas på samme tid hver dag, selv om du bare bruker p-piller for smertefull menstruasjon. Minn deg selv å ta pillen ved å sette en alarm eller ta den på samme tid du gjør noen annen vanlig aktivitet, som å spise middag eller pusse tennene.

Ulemper

Noen kvinner opplever bivirkninger mens de tok p-piller, slik som hodepine, kvalme, eller humørsvingninger. Mange bivirkninger forsvinner av seg selv innen et par måneder, så prøv å vente tre måneder for å se om bivirkningene avta. Hvis du fortsatt lider etter dette tidspunktet eller hvis bivirkningene er for alvorlig til å vente, snakke med din helse-omsorg leverandøren. Hun kan skifte til en annen type p-pille. Du må kanskje prøve ut flere forskjellige piller før du finner en som fungerer for deg, men gitt det store antallet forskjellige typer tilgjengelig, vil du sannsynligvis til slutt finne en god passform.

Andre alternativer

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker å ta p-piller, andre hormonelle prevensjonsalternativer, for eksempel prevensjon patch, skutt eller p-ring, er også ofte nyttig i behandling av smertefull menstruasjon.

Hva er behandlingen for smertefull irritasjon av huden bak anus?

Et vanlig problem blant voksne er anal kløe. Mens mange tilfeller kan være mild, forverres oftere enn ikke tilstanden til det blir ekstremt smertefullt og irriterende. I noen tilfeller kan det også hemme en persons sosiale og arbeidslivet. De som har det vet hva dette betyr: ubehagelig møter, uvilje mot å gå ut og ha det gøy, og noen ganger infeksjon og andre fysiske plager.

Hva som forårsaker anal kløe?

Før du kan forstå hvordan å håndtere tilstanden anal kløe, må du først forstå hva som forårsaker det. Anal kløe er forårsaket av irritasjon av huden i, på eller rundt analområdet som fører til at trangen til bunnen av.

Dette irritasjon i sin tur har forskjellige årsaker. Det kan være at kjemikalier eller stoffer i avføringen --- grunn av maten vi spiser --- forårsake dette irritasjon. Hyppige flytende avføring, eller diaré, kan også føre til betennelse i huden rundt anus. Fuktighet rundt anus forårsaket av lekkasjer kjent som inkontinens fører også til irritasjon og kløe i anal regionen. Psoriasis og unormal fordøyelses struktur på grunn av sykdommer som Crohns sykdom er også gjerningsmennene.

Andre forhold forårsaket av kosthold, mengde trening og traumer kan forårsake smertefulle anal kløe også. Pinworms, hemorroider og anal sprekker er sikker på å føre til mye ubehag, som fører til trangen til å klø det berørte området.

Denne trangen til å klø kan forverre problemet, forårsaker mer av et problem enn nødvendig, noe som er grunnen kløe bak anus må tas opp så snart som mulig.

Behandling av anal kløe

Rådføre deg med legen din med en gang er det beste du kan gjøre. Hun kan ha noen øyeblikkelig hjelp å tilby i form av reseptbelagte kremer samt ideer om hvordan du kan forbedre kostholdet ditt. En umiddelbar forsøk bør gjøres for å stoppe kløe det berørte området. Dette vil ytterligere redusere unødvendige komplikasjoner.

Endringer i kostholdet for å behandle anal kløe inkluderer drikke rikelig med vann, og også å ha en høy-fiber diett. Selvfølgelig, unngå fet mat vil også være gunstig for fordøyelsessystemet som matvarer med lavere fett er lettere å fordøye og gå gjennom fordøyelsessystemet, selv resulterer i mindre løs avføring.

Direkte, bør det berørte området skal holdes rent og tørt. Også ved hjelp av baby kluter etter avføring kan være gunstig for å redusere betennelse i området. I tillegg er det mange over-the-counter kremer og salver som kan brukes for å lindre smerte og kløe inntil hovedårsaken er tatt vare på.

Endelig, får rikelig med mosjon kan også bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen og gjøre underverker for å lindre hemoroider. Med litt forsiktighet, kan du raskt og effektivt behandle smertefull anal kløe.

Hvordan stoppe en smertefull tannpine

Hvordan stoppe en smertefull tannpine


En smertefull tannpine kan stoppe deg rett i dine spor. Denne typen smerte ofte gjør det vanskelig å spise, drikke eller konsentrere seg. Du kan prøve å behandle mindre tannpine hjemme før du søker medisinsk intervensjon. Men hvis du har feber med tannpine, eller du kan ikke puste godt, bør du søke legehjelp umiddelbart. Ellers er det flere måter å hjelpe lindre smerten ved tannpine hjemme.

Bruksanvisning

•  Puss tennene og tanntråd. Dette er din første forsvarslinje, siden noen tannpine er faktisk tannkjøtt smerter forårsaket av ørsmå biter av mat kilt mellom tennene og tannkjøttet.

Skyll munnen med en saltvannsoppløsning. Legg 2 ss. av salt til en 8-unse glass varmt vann. Swish salt vann i munnen i flere sekunder før spytter. Fortsett til du bruker minst halvparten av glasset. Dette kan bidra til å redusere betennelse og smerte.

Unn din tannpine med en dråpe fedd olje på tann og tannkjøtt, eller du kan tygge et par tørkede kryddernellik. Nellik har en naturlig lammende effekt.

Ta paracetamol eller ibuprofen å bekjempe smerte og hevelse.

Påfør en tannpine gel som inneholder benzokain til det såre området til nummen det.

Pediatrics & smertefull vannlating

Noen urinveisproblemer påvirke folk i alle aldre, mens andre er unike for barn. Hvis barnet opplever smertefull vannlating, kan en urolog med erfaring i pediatri bidra til å diagnostisere årsaken og gi deg behandling forslag.

Smertefull vannlating

Ifølge National Institutes of Health, smertefull vannlating hos et barn innebærer opplevelser av svie eller brenning når han tømmer blæren hans.

Infeksjon

En urinveisinfeksjon oppstår når bakterier kommer inn et barns urinveiene og forårsaker betennelse og smertefull vannlating.

Fysiske Unormalt

Noen tilfeller av pediatrisk smertefull vannlating er forårsaket av fysiske abnormiteter. I et barn med en ureterocele, er den delen av en ureter nærmest hennes blæren for smale for urinen å passere gjennom normalt. Et barn med urachal abnormiteter har fortsatt en del av sammenhengen mellom blæren og hennes navlestreng på plass etter fødselen, når det skal ha forsvunnet i løpet av 20. svangerskapsuke.

Betraktninger

Ifølge American Urological Association, er de fleste fysiske abnormiteter som forårsaker smertefull vannlating oppdaget når pasienter er fortsatt barn og korrigert.

Behandling

Pediatric urinveisinfeksjoner behandles med antibiotika. Fysiske avvik behandles kirurgisk. En ureterocele kan korrigeres ved å fjerne ureterocele og koble ureter til blæren. Fjerne urachal forbindelsen vil korrigere urachal unormalt.

Donerer egg Smertefull?

Donerer egg Smertefull?


Menneskelig eggdonasjon er en prosess som har vært brukt i mer enn 20 år for å hjelpe infertile par bli gravid gjennom in vitro fertilisering. Kompensasjon for egg donasjoner kan være høy, med mange organisasjoner notering betaling alt fra $ 5000 til $ 25.000. Det kan høres ut som en enkel måte å tjene penger, men eggdonasjon prosessen kan være komplisert, ubehagelig og til og med smertefull.

Stoppe Normal Cycle

Når en kvinne har blitt valgt som en donor, kan hun være foreskrevet en medisin for inntil to uker til å midlertidig stoppe eggstokkene fra å fungere normalt. Dette gjør det lettere å kontrollere en pasients respons på fruktbarhet narkotika, men det kan også føre til hetetokter, smerter i kroppen og humørsvingninger, blant andre mindre reaksjoner.

Daglige injeksjoner

Neste medisiner for å være foreskrevet vil stimulere eggstokkene til å modne flere egg enn normalt. Disse medikamentene må injiseres, enten under huden, eller i en muskel i ca 10 dager.

Kirurgi

Eggene må fjernes fra eggstokkene i en kirurgisk prosedyre kalt transvaginal eggstokk aspirasjon. Selv om det tar bare 15 til 20 minutter, er det en nål og sug, så vel som smertestillende og beroligende midler som er involvert i prosessen. De fleste leger råder pasienter til å begrense normale aktiviteter mens de friske.

Risiko

Etter at nålen innsetting i eggstokken, kan blødning forekommer. I andre sjeldne tilfeller kan tarm, blære eller nærliggende blodårer også punkteres, forårsaker indre blødninger eller skade på bekkenorganer.

Reaksjoner

Eggdonorer kan oppleve et spekter av følelser og reaksjoner før, under og etter eggdonasjon prosessen. Reproduktiv helse eksperter anbefaler potensielle givere til å snakke med andre kvinner som har gjort det, samt forplikte seg til omfattende forskning forskjellige egg donasjon sentre før en beslutning.

Hvordan behandle en smertefull sår hals

Hvordan behandle en smertefull sår hals


Mindre sår hals sjelden forstyrre dagliglivet, og de kan ikke kreve behandling. Men hvis kjemper en smertefull sår hals fra en forkjølelse eller allergi, over-the-counter rettsmidler og naturlig rettsmidler kan bli nødvendig. Relief er tilgjengelig. Og ved å ta umiddelbar handling, kan du raskt berolige din vond hals og lindre irritasjon.

Bruksanvisning

•  Lag en kopp te. Kok en kopp vann i en kjele eller mikrobølgeovn, legge til en te-pose og la det brygge. Varme væsker hjelpe rolig halsirritasjon og berolige en tørr hals.

Gurgle å stoppe irritasjon. Tilsett ca 1/2 ts. av salt til en 8 unse kopp varmt vann. Rør blandingen. Gurgle saltvann for å bidra til å stoppe en smertefull sår hals.

Suge på halspastiller for å behandle en sår hals. Suge på pastiller øker produksjonen av spytt, noe som bidrar avhjelpe en tørr, kløe i halsen.

Ta kald eller allergi medisiner. Innlegg nasal drypp er en vanlig årsak til sår hals i forbindelse med forkjølelse og allergiske reaksjoner. Unn kalde og allergi symptomene ved å ta kaldt medisiner eller et antihistamin.

Bruk smertestillende midler. Over-the-counter smertestillende midler, for eksempel ibuprofen eller paracetamol, tilby en rask og effektiv lindring for smertefulle sår hals. Ta enten medisiner som anvist for å hjelpe rette ubehag.

Begrense eksponering for kald luft. Puste inn kald luft fra et klimaanlegg, vifte eller uteluft kan forverre en eksisterende sår hals.

Hint

  • Ta hensyn til medisinering etikettene. Hvis din kald eller allergi medisiner inneholder en ekstra smertestillende, ikke ta ekstra smertestillende medikamenter for å stoppe en sår hals.
  • Snakk med en barnelege før administrering av medisiner til barn.

Hvordan å lindre smerte Fra smertefull vannlating

Smertefull vannlating bør ikke tas lett på, så betyr det at generelt er det en infeksjon i urinveiene som krever øyeblikkelig legehjelp. Mulige årsaker til smertefull vannlating inkluderer en urinveisinfeksjon, nyrestein, eller en seksuelt overført sykdom (STD) som klamydia eller gonoré. Selv om det er hjemme-behandlinger for å gi midlertidig lindring fra urinveisinfeksjoner, er profesjonell medisinsk assistanse sterkt anbefalt for å garantere riktig behandling.

Bruksanvisning

Bruk en varmepute. Påfør en overbygd varmepute til magen for å midlertidig lindre smerter forårsaket av en urinveisinfeksjon, ifølge Mayo Clinic. Varmeplatene kan finnes på de fleste apoteker og er billig. Ikke påfør direkte på huden, som irritasjon eller brenning kan forekomme huden.

Drikk vann ofte. Vann hjelper fortynne urinen og flush nyrestein gjennom systemet, ifølge "urinveisinfeksjoner. Detection, forebygging og ledelse" For å minimere smerte og forkorte tiden av passerer nyrestein du bør drikke minst 2,5 liter vann om dagen.

Ta antibiotika som foreskrevet. Legen din kan forskrive antibiotika som amoxicillin eller ciprofloxacin å drepe en infeksjon, ifølge Mayo Clinic. Du bør ta antibiotika diett inntil resepten går ut, for å hindre en tilbakevendende infeksjon. Antibiotika er også gitt hvis smertefull vannlating er forårsaket av gonoré eller klamydia, og administreres som en pille eller injiseres i hoften.

Gjennomgå en stein-fjerning prosedyren om nødvendig. Ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL) er en medisinsk prosedyre som bruker sjokkbølger å bryte ned nyrestein, ifølge Mayo Clinic. Legen din vil enten plassere deg på en pute eller i en balje med vann, og sender sjokkbølger gjennom kroppen din til å målrette nyrestein.

Tips og advarsler

  • ESWL kan forårsake blåmerker, blødning rundt nyrene, eller blod i urinen. Kontakt legen din umiddelbart hvis noen av disse symptomene oppstår.
  • Ikke forsøk å bruke hjemme rettsmidler for å lindre smerter fra kjønnssykdommer; reseptbelagte medikamenter er nødvendig.

Kroniske korsryggsmerter Symptomer

For lavere ryggsmerter å bli vurdert kronisk, generelt må det vare i minst tre måneder sammenhengende eller komme tilbake med noen regularitet. Ligger innenfor korsryggen av ryggraden, er denne smerten ofte et resultat av muskulær belastning eller en prolaps innenfor en disk. Uansett situasjon, pasienter ofte opplever andre symptomer sammen med denne smerten.

Smerte

Mens pasienter typisk føler en viss grad av smerte eller ubehag i nedre del av ryggen, kan det også diffundere ut i baken, ben, skuldre og nakke.

Nummenhet

Denne smerten kan være ledsaget av en viss grad av nummenhet, oftest følte i beinet når kroniske ryggsmerter er forårsaket av en herniated eller sprukket disk. Dette nummenhet kan også presentere seg med en følelse av prikking eller prikkende.

Spasmer

Mange mennesker som lider av lav ryggsmerter opplever periodiske spasmer i korsryggen. Dette er vanligvis et resultat av bevegelse som fører den anstrengte muskelen til å trekke seg sammen plutselig.

Svakhet

Ryggsmerter kan utløse et tap av styrke i ryggen og bena. Vanligvis på grunn av en prolaps, blir fortrengt disk legge press på nerven til poenget med svakhet.

Immobilitet

Det er også ganske vanlig for korsryggsmerter å lokke fram et visst nivå av immobilitet. Som musklene i korsryggen stram, og kompenserer for en påkjenning eller prolaps, de begrense pasientens evne til å bøye, vri og vende.

Medisiner for kroniske korsryggsmerter

Medisiner for kroniske korsryggsmerter


Et stort antall mennesker lider av kroniske korsryggsmerter. De plasserer isposer og varmeputer på sine ømme muskler bare for å oppleve midlertidig lindring. Mer aktive mennesker kan slå til trening eller fysioterapi, men de fleste ty til medisiner for en enkel løsning. Det finnes flere typer medisiner som motvirker påvirker av kroniske korsryggsmerter, men ingen blir brukt til å kurere symptomer. De som bruker medisiner bør være forsiktig, både reseptfrie og reseptbelagte medisiner er bare kortsiktige løsninger, og kan miste sin effektivitet over tid.

Typer

Det finnes mange typer medisiner på markedet for å lindre kroniske korsryggsmerter. Paracetamol, aspirin og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan enkelt kjøpes i et supermarked eller stoff butikken og ikke krever resept fra lege. Reseptbelagte medisiner, inkludert muskelavslappende, anti-depressiva, anti-convulsants og opioider brukes til å behandle mer intens kroniske smerter og kan kun oppnås under en resept fra lege og guidet råd.

Reseptbelagte medisiner

Reseptfrie medisiner, vanligvis kjent som over-the-counter medisiner som primært drepe smerte inkluderer aspirin eller paracetamol (Paracet), ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), som ibuprofen (Advil, Motrin og Nuprin), og Naproxen (Aleve, Anaprox, Naprelan og Naprosyn). NSAIDs hjelpe lindre kroniske korsryggsmerter og midlertidig avlaste hovne og stive muskler. Andre ikke-reseptbelagte medisiner inkluderer aktuelle analgetika som inneholder salisylater som Ben Gay som tilbyr dype oppvarming lettelse og anti-inflammatorisk fordeler for såre muskler.

Reseptbelagte medisiner

Reseptbelagte smertestillende generelt faller inn under muskelavslappende, anti-depressiva, anti-convulsants, anti-beslag medisiner eller opioider. Muskelavslappende, som flexeril eller Skelaxin eliminere muskelspasmer. Analgetika og opioider, som for eksempel OxyContin, Percocet, Vicodin, Ultram, kodein og morfin, inneholder kraftige narkotiske stoffer, er skrevet ut kun til ødeleggende smerte, og bør bare bli tatt for en kort tid. COX-2-hemmere, som Celebrex, er en annen type ikke-steriodal anti-inflammatorisk reseptbelagt legemiddel som reduserer betennelse og har færre bivirkninger enn andre NSAIDs.

Side Effects

Smertestillende narkotika og opioider, som kodein og morfin kan påvirke en persons dom, gjøre ham døsig og treg hans reaksjoner. Bivirkninger av paracetamol kan være kvalme, lav feber, smerter i magen og dårlig matlyst. Bivirkninger av ibuprofen og andre ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner kan omfatte brystsmerter, svakhet, oppkast, kvalme, magesmerter, feber, og tale, syn eller balanse problemer, for eksempel. Alle tar disse medisinene bør lese etikettene nøye og snakke med en farmasøyt om mulige bivirkninger og interaksjoner med andre legemidler.

Advarsler

En person tar over-the-counter eller reseptbelagte medisiner for kroniske korsryggsmerter bør informere legen sin om han tar noen andre reseptbelagte medisiner eller urte kosttilskudd, som noen kan samhandle negativt og føre til komplikasjoner til kroppens delikate systemer. Smertestillende er generelt ikke bra for mennesker og bør brukes med måte. Medisiner for kroniske korsryggsmerter vil bare hjelpe ryggsmerter symptomer og ikke kurere dem. Hvem som helst kan bli avhengig av smertestillende, og de er svært vanskelig å komme ut av.

Duct Tape for et Smertefull Callus på en finger

Duct Tape for et Smertefull Callus på en finger


De fleste har opplevd en callus på enkelte punkt. Disse hevet humper er noen ganger smertefulle, og beskytte dem kan være vanskelig. En smertefull callus på et område av kroppen som brukes ofte, for eksempel hendene, kan presentere et betydelig problem for daglige liv. Duct tape gir en rask løsning for å hjelpe en smertefull callus.

Duct Tape

Rør bånd er et bånd som er sammensatt av et plaststøtten, et nettingmateriale og et gummibasert klebemiddel. Dette båndet er kjent for å være veldig sterk og holde seg til nesten hva som helst, inkludert menneskelig hud. Fordi det kan reparere så mange ulike elementer, de fleste har en rull med duct tape i deres hjem eller på jobben. Denne klare tilgjengeligheten gjør det attraktivt for innovative anvendelser.

Callus

En callus er et område av huden som er fortykket og kan være hard, tørr eller flassende, og er en beskyttende reaksjon fra kroppen din til å forhindre gnagsår fra forming. En callus er sjelden et alvorlig problem; men kan calluses bli infisert og kan trenge behandling. Hard hud kan også være smertefullt, og fjerne en callus lindrer symptomene. For å fjerne en callus på hendene, er det nødvendig å beskytte hendene med hansker under noen aktiviteter som kan forårsake gnir mot callus.

Duct Tape som en bandasje

Produkter spesielt utviklet for å beskytte og behandle calluses er tilgjengelig. Men hvis du er i en hast, eller ikke er i stand til å få tak i disse produktene, vil duct tape beskytte callus ved å hindre ytterligere friksjon mot området. Hvis callus ikke er betent, infisert eller oser, er duct tape trygt å bruke. Imidlertid ikke tape ikke gi den dempning virkningen av en moleskin lapp eller lignende behandling.

Ved hjelp av Duct Tape

Sug din hånd i varmt såpevann. Gni callus forsiktig med en pimpstein eller lignende slipemiddel for å fjerne noe av vevet. Ikke fjern så mye at du bryte huden. Ren og tørr huden din grundig. Klipp et stykke duct tape til å dekke området og runde hjørnene. Dette vil hindre hjørner løsner opp under aktivitet. Trykk hardt mot det berørte området. For å hindre smerte når du fjerner tapen, kan det være lurt å barbere håret fra alle områder som vil bli dekket av tape.

Hva er Tegn og symptomer på Smertefull sensorisk nevropati?

Når du går på tvers av rommet og føler at du går gjennom bakken glass, eller at bena er i brann, det kan påvirke din energi og mentale tilstand. Smertefull sensorisk nevropati har tydelige tegn og symptomer. Forstå hva de er vil hjelpe deg å avgjøre når du skal ringe legen.

Funksjoner

Selv om smertefulle sensorisk nevropati kan følte hvor som helst det er nerveender, de vanligste områdene er ben og føtter, selv om det også noen ganger påvirker armer og hender. Nervene som bringer følsomhet til huden og gi bevissthet om at huden blir berørt er berørt.

Signs

De fleste tilfeller av smertefulle sensorisk nevropati begynne med symptomer i ett eller begge føttene, men som tiden utvikler symptomer kan flytte opp bena.

To hovedtyper av symptomene som følger tilstanden. Negative symptomer føre til mangel på følelser eller opplevelser i det berørte området, mens positive symptomer føre til en følelse av smerte eller ubehag.

Når nevropati forårsaker negative symptomer, blir det vanskelig å føle om du står på en grov, kaldt, glatt eller varm overflate. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, manglende evne til å oppdage sensorisk informasjon gjennom føttene kan hindre nervene fra å forstå hva ledd og muskler i føttene og leggene gjør.

Negative Sensoriske symptomer

Symptomene på negative smertefull sensorisk nevropati inkluderer en manglende evne eller en redusert evne til å føle ting gjennom berøring. I tillegg kan de berørte deler av kroppen, vanligvis føttene eller bena, mister evnen til å registrere smerte.

Mange mennesker med negative sensoriske symptomer på smertefulle sensorisk nevropati finner ut at de ikke kan stå stødig hvis øynene er lukket eller de er i fullstendig mørke. Fordi de ikke kan føle hva de står på, hjernen er avhengig av visuelle ledetråder for å hjelpe kroppen holde seg oppreist.

Positive Sensoriske symptomer

Positive symptomer skape "ghost" følelser. Føtter eller ben kan føle at de blir knivstukket, eller at du går på bakken steiner eller glass. Et annet vanlig symptom er en brennende følelse. Det er også en økt følsomhet for berøring.

Disse symptomene ofte øke i intensitet om natten eller etter å ha gått i lange perioder.

Diagnose

Tegn på nevropati i en klinisk setting er demonstrert gjennom en følelse av redusert følelse. En stemmegaffel er ofte holdt til det berørte området for å finne ut om vibrasjoner kan oppdages. I tillegg er den skarpe enden av en sikkerhetsnål, lett dras over huden, kan fastslå graden av følelse eller følsomhet der. Pasientens beskrivelse av brenning, knivstikking eller andre sensoriske følelser er også brukt til å diagnostisere smertefulle sensorisk nevropati.

Nåværende og fremtidig behandling alternativer for smertefull diabetesnevropati

Diabetisk nevropati er definert som unilateral eller bilateral nerveskader. Diabetespasienter opplever bilateral nerveskader oftest, med opplevelser av svie, nummenhet, prikking og kramper i hender og føtter. En kombinasjon av behandlinger er tilgjengelig for øyeblikket, både farmakologiske og nonpharmacologic, til å behandle symptomer og øke nerve funksjon.

Blood Glucose Ledelse

Holde blodsukkermålinger i kontroll er det mest effektive middel for forebygging og behandling for symptomene på diabetisk nevropati. Opprettholde en sunn livsstil, karbohydrater og kaloritelling, og regelmessig mosjon bidra bidra til effektiv glukose ledelse, uten negative bivirkninger. Hypoglykemiske episoder er alltid mulig med stram blodsukkerkontroll og må tas opp umiddelbart.

Smertestillende og aktuelle programmer

For milde til moderate smerter, kan smertestillende produkter som ibuprofen og naproksen (NSAIDs) kan kjøpes over disk, mens narkotiske produkter som oksykodon og tramadol krever en resept. Lang tids bruk av NSAIDs kan hemme nyrefunksjonen og skape gastrointestinale problemer. Ved hjelp av narkotika fører til sedasjon og svimmelhet, og skaper en fallende risiko. Forstoppelse er også en bivirkning av narkotiske bruk. Aktuelle programmer inkluderer capsaicin kremer og lidokain patcher, med rødhet på den eneste rapporterte bivirkningen.

Antiepileptika

Effektiv mild til moderat smertelindring har også forekommet ved bruk av anti-anfall medisiner som Neurontin, Lyrica, og Tegretol. Bivirkninger av disse medikamentene er hodepine, tretthet, svimmelhet og ørhet.

Antidepressiva

Trisykliske antidepressiva som amitriptylin, Pamelor, Norpramin, og Tofranil er tilgjengelig for symptomer på mild til moderat smerte, men med en rekke bivirkninger. Paxil og Prozac, selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), har færre bivirkninger og mindre smertelindring. Men en nyere klasse av antidepressiva, serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI), er tilgjengelig som gir effektiv smertelindring med minimale bivirkninger.

Nonpharmacologic

Flere alternativer er tilgjengelige ved hjelp nonpharmacologic terapier med ingen rapporterte uønskede bivirkninger. Ifølge Modern Medicine, hadde 80 prosent av pasientene som ble behandlet med transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) reduserte symptomer på smerte. Betydelig smertereduksjon ble også rapportert i studier med perkutan elektrisk nervestimulering (PENS) og ryggmargen stimulering. Andre vellykkede nonpharmacologic behandlinger, inkludert biofeedback, akupunktur, hypnose og avspenningsteknikker.

Fremtidige Behandlinger

Med pågående forskning på smertefull diabetisk nevropati, er fremskritt i behandlinger begynner å vise lovende. Studier viser en intravenøs form av alfa-liponsyre (ALA) er effektiv på smertereduksjon samt isosorbiddinitrat spray. Verken stoffet er i dag tilgjengelig i skjemaene som brukes i studien, men med fortsatt forskning og vellykket testing, disse stoffene, og ganske muligens andre, vil bli tilgjengelig for å lindre symptomene på smertefull diabetisk nevropati.

Hva er behandlingen for Smertefull og hyppig vannlating?

Smertefull og hyppig vannlating kan være et tegn på at du har en urinveisinfeksjon (UVI), nyrestein eller en seksuelt overførbar infeksjon (SOI). Mens det er at-home rettsmidler for en UTI, SOI og nyrestein krever legehjelp. Hvis tilstanden forverres etter å ha prøvd UTI hjem rettsmidler, gå til lege så raskt som mulig for å finne ut hvorfor du opplever ubehag og smerte og for å få riktig behandling.

Urinveisinfeksjon

UVI, også kjent som blære infeksjoner, er forårsaket av gastrointestinale bakterier inn i urinveiene. Ifølge Mayo Clinic, kvinner er utsatt for blære infeksjoner på grunn av urinrøret nærhet til anus. Ifølge redaktørene av "Prevention Magazine," tranebær er en populær hjemme rette for blære infeksjoner. Tranebærjuice blokkerer bakterier fra å feste til cellene i urinveiene, noe som gjør at kroppen kan raskt kvitte deg med bakterier. Drikk 8 oz. av tranebærjuice hver fjerde time inntil symptomene avtar. Hvis symptomene vedvarer eller forverres, gå til lege for antibiotikabehandling.

Nyrestein

Ifølge Mayo Clinic, nyrene fjerne mineraler ved å skape urin og noen ganger de mineraler utvikle seg til harde avleiringer. Disse forekomstene vokse seg større over tid og kan være smertefullt når du passerer gjennom urinveiene. Den beste behandling for nyrestein er å drikke 2 til 3 qt. vann og holde seg fysisk aktiv for å hjelpe passere steinene. Du kan også ta ibuprofen eller Tylenol å lindre smerten forbundet med en stein bestått. Hvis steinene er for store til å passere gjennom urinveiene, kan legen bruke ekstrakorporal sjokkbølgen lithotripsy å bryte ned steinene. Denne behandlingen innebærer å sende sjokkbølger til nyrestein, forårsaker dem til å bryte fra hverandre og passerer gjennom. Før sjokkbehandling, ta deg en beroligende på grunn av smertene fra terapi.

Seksuelt overførbare infeksjoner

Klamydia og gonoré er to vanligste seksuelt overførbare infeksjoner som forårsaker smertefull og hyppig vannlating. Andre symptomer på gonoré inkluderer gulgrønn eller tydelig utflod. Legen din vil forskrive antibiotika Ciprofloxacin, og hvis du er gravid eller under 18 år, vil han administrere en injeksjon av Ceftriaxone. Hvis gitt piller, bør du avslutte din resept deretter få testet på nytt for å garantere at infeksjonen er borte. Underrette alle seksualpartnere din STI slik at de kan få testet og behandlet.