Digidexo.com

Hva er de forskjellige typene av Blends brukt for stive kontaktlinser?

Hva er de forskjellige typene av Blends brukt for stive kontaktlinser?


Stive kontaktlinser erstattet hardt, ubehagelig linse fra fortiden. Den nye linse, kjent som stive gasspermeable, er laget av plast som er fastere enn myke linser. Harde linser produsere et skarpere syn og levere oksygen til hornhinnen. Personer som har astigmatisme og uregelmessigheter i hornhinnen finne den stive objektivet mer egnet enn myke linser. Blends brukes i stive kontaktlinser gi skarpere syn og bedre estetikk.

Hornhinnen-Skleral orthokeratology

Hornhinnen-skleral orthokeratology objektivet er en rigid gass gjennomtrengelig som løser hornhinnen kurvatur. De asymmetriske blander er kortere mot midten og utvider mot kantene av linsen. Det gjør objektivet passer til hornhinnen øker synsmuligheter og korrigere kurvatur. Et datasystem kan spesialtilpasse et objektiv ved å måle sagittal høyde på øyet, en linje måle forfra og bakover.

Color Blends

Color blanding linse forsøk på å etterligne de naturlige øyenfarge ved å blande ulike farger. Blenderen er vanligvis en blanding av mer enn en farge, ofte i nyanser. Blending gir en mer naturlig farge. Det er også brukt for å øke øyets eksisterende farge. I noen tilfeller er flere farger blandet sammen for å lage fantasifulle linser som brukes i filmer. Den stive linsen tilpasser seg godt til fargen og gjør at flere pasienter oppleve øyenfarge endring.
Hvordan kan du vite om noen har på seg fargede linser-se på dem fra siden? Du kan ofte se den naturlige fargen på iris fra siden. Fargeblanding linser er klart hvor iris ligger. En ulempe til fargede linser er de skli når en person blinker forårsaker den fargede delen til å skyve foran iris. En forholdsregel for farget linsebrukere det ikke å dele objektiver, fordi det kan føre til infeksjon og skade på øyet.

Bifokale

Bifokale eller progressive linser er en blanding av to resepter uten en visuell linje for å skille dem fra hverandre. Personer som lider av presbyopi har problemer med å se ting på nært hold, for eksempel en avis. Optisk for kontaktlinser kan eliminere behovet for briller. Bifokale eller multifokale harde linser blande syn på to måter. Den vanligste blandingen er det vekslende syn der eleven utsikt gjennom to objektiver med forskjellige resepter. En opp eller ned-visning kan for tett opp visjon og avstand. Den samtidige linsen blander den i nærheten av og avstand resepter som er så på samme tid. Bestemme riktig objektiv syn er ikke vanskelig for øyet å utføre.