Digidexo.com

Protein Drink Informasjon

Protein utgjør byggesteinene i kroppen, fra håret til bein og muskler. Protein drikker er en vanlig måte for å sikre at nok protein blir forbrukt på en daglig basis. De som er involvert med fitness og trening kan ha stor nytte av protein drinker. De hjelper til å fylle opp energi og protein hjelper med muskel utvinning og utvikling. De som er kosten kan også ha nytte når protein drikk brukes som et måltid erstatning.

Protein drikke varianter

Protein drikker tas for mange formål, men vekttap er et vanlig motivasjon. Protein tar lengre tid å fordøye enn annen mat og holder deg full lenger. Dette betyr også blodsukkernivået er balansert som energi frigjøres i kroppen langsommere. De protein drinker er ofte fylt med whey protein isolat, som er et protein av høy kvalitet som er lett å fordøye, glutenfri og passer for de som er laktoseintolerante og vegetarianere. Protein hjelper også med muskel utvinning og reparasjon etter trening. Dette betyr at treningen kan gjøres hyppigere og mer intenst, noe som fører til mer vekttap.

Mange varianter av protein shakes er tilgjengelig i helsekostbutikker og supermarkeder. Husk at den daglige anbefalingen er å konsumere ca 50 gram protein, eller du kan konsumere 1 gram protein for hver kilo kroppsvekt hvis du prøver å øke muskel. De fleste proteindrikker inneholder en balansert mengde av protein og karbohydrater, så en drikk kan tas for å erstatte et måltid. Når du kjøper en protein drink eller pulver for å lage din egen shake, sjekk at whey protein isolat brukes. Det er en høy-kvalitet protein og lett å fordøye.

Hvordan å innlemme protein drinker i kosten

Start dagen med en protein shake og litt frukt. Dette bør gi deg en rimelig mengde energi til å vare fram til lunsj. Spis en sunn lunsj. Dette kan bestå av grønnsaker, brune brød eller ris sammen med en eller annen form av protein, for eksempel en hvilken som helst type kjøtt eller tofu, bønner eller egg. Spis en frukt og en liten mengde nøtter gjennom dagen som snacks sammen med en middag som består av grovt brød, ris eller pasta, grønnsaker og ditt valg i protein. Drikk ett mer protein shake gjennom dagen innen en halv time etter trening. Dette vil hjelpe til med muskel reparasjon og utvikling, samt fylle opp energinivået.

Protein blander kan blant annet legge vanilje flavored protein pulver til 1 banan, 1 ts. av kanel og 1 ss .of honning. En annen idé kan være å legge ekte jordbær til en jordbær-flavored protein pulver sammen med et utvalg av andre bær. Knuste nøtter kan legges til sjokolade protein pulver for å forbedre smaken.