Digidexo.com

Larimar Healing

Larimar (også kjent som "Atlantis stein") er en lett til dyp blå perle fra Karibien. Ifølge Gemstones-Info.org, ble larimar oppdaget på begynnelsen av 20-tallet, men ble ikke gitt det offisielle navnet til 1970-tallet. På grunn av sitt utseende, er larimar kalt Atlantis stein, som tentakler av hvitt (krystallisert vann) som vises i steinen ligner deler av havet. På grunn av sine fysiske egenskaper og mystiske egenskaper, er larimar ofte brukt som en helbredende stein med stor kraft.

Chakra Work

Ifølge SacredCenters.com, er det syv chakraene i menneskekroppen. Hvert chakra har en tilsvarende farge, følelser, element, orgel og mange andre aspekter. Larimar er assosiert med kronen, hjerte, tredje øye og hals chakraene. Krone chakra er det syvende chakra og knytter oss til guddommelig visdom. Hjertechakraet er den fjerde chakra og knytter oss til våre følelser av egenkjærlighet og selvaksept. Den tredje øye chakra er den sjette chakra og knytter oss til vår intuisjon, samt fysisk og åndelig seeing. Hals chakra er den femte chakra og er relatert til kommunikasjon, tale og selvutfoldelse.

Velge Larimar

Ifølge Bernardine.com, kommer larimar i en rekke ristet (eller polerte) steiner, grove steiner, anheng, armbånd og andre typer smykker. Hvis det er mulig, er det best for hånden plukke et stykke larimar, som du kan bedre fornemme hvilken brikke som er riktig for deg. Når den er valgt, rense steinen eller smykke i en blanding av havsalt og kildevann. Hvis du bruker larimar smykker, sørg for at havsalt og kildevann ikke vil skade materialet steinen er satt inn.

Larimar Healing

På grunn av sammenhengen mellom larimar og kronen, hjerte, tredje øye og hals chakra, du ønsker å fokusere dine intensjoner om plager eller betingelser knyttet til disse områdene. For eksempel, hvis du synes du har problemer snakker opp for deg selv eller andre saker som involverer tale og uttrykk, fokusere energier på hals chakra og larimar stein. Finn et rolig sted hvor du føler deg avslappet og trygg, og tilbringer omtrent 15 til 20 minutter lading steinen. Til "charge" steinen du trenger for å visualisere lys eller energi bygning i stein. Mens "lading", tenke på de positive endringene du ønsker å få til, og hvordan disse endringene vil påvirke livet ditt. Når du føler at dine intensjoner er blitt klart uttrykt og har "gjennomvåt" inn i stein, bære den med deg til du føler det er behov for å bli renset og lades.