Digidexo.com

Hvordan virker en Lemonade Fast påvirke kroppen?

Hvordan virker en Lemonade Fast påvirke kroppen?


Lemonade faster har blitt stadig mer populært på grunn av kjendiser velig bruke dem til å miste vekt raskt. De fleste lemonade faster er basert på boken "The Master Cleanser" skrevet av alternativ helse talsmann Stanley Burroughs. Når du er på en lemonade rask, du drikker en blanding av sitronsaft, lønnesirup, cayennepepper og renset eller kildevann. Noen på dette raskt vil drikke denne blandingen i løpet av dagen, når de føler seg sulten. Jo raskere vil ikke spise eller drikke noe annet mens fasting, bortsett fra å drikke en urte lakserende te på kveldene og har en saltvann flush i morgen. Anbefalt lengde fasten er minst 10 dager.

Innen 3 dager med faste, kroppen din vil stoppe expending den energien den bruker vanligvis å fordøye mat. I stedet, i henhold til teorien om dette raskt, vil det fokusere bruke denne samme energien på å rense giftstoffer fra kroppen din. Kombinasjonen av saltvann flush, som "massasje" kolon, og urtete, som fungerer som en naturlig avføringsmiddel, arbeide med å rense kolon. Sitrus juice, høy i antioksidanter, vil øke immunsystem samtidig fungerer som en snerpende, som betyr at det vil constrict og kontrakt kroppsvev, oppmuntre dem til å frigjøre giftstoffer. Siden mange av kroppens giftstoffer lagres i fettvev, oppfordrer det også fett tap. Kombinasjonen av syrlige sitronsyre og vitaminer i sitronsaft blandet med cayennepepper antas å bryte opp slim i hele kroppen. Den høye mengden av væske som er tatt i løpet av fasten sammen med flushing brakt videre av den urtete og saltvann vil vaske ut ubegrenset slim.

En lemonade fort sies å ha mange andre fordeler også. Det antas å bidra til å rydde nyrer og fordøyelsessystemet, bidra til å fremme sunne blodårer og arterier, rydde opp hudproblemer og selv lindre allergier. Dine indre organer er tillatt en sjanse til å hvile, som - i likhet med alle andre deler av kroppen din - er gunstig og oppfordrer foryngelse. De første tre dagene av fasten er angivelig den mest vanskelig. Fra den fjerde dagen på, sult sies å være mye mer håndterlig. Denne raske er påstått å gi maksimal mengde fordeler når de utføres på i 10 til 40 dager.

Som med alle diett eller stor endring i atferd, bør du kontakte din primære omsorg lege for å være sikker på at du er frisk nok til å begynne og opprettholde en rask. Hvis du på noe tidspunkt i løpet av fort du svak, føler meg veldig ør eller ta en dukkert i blodtrykk, søke medisinsk hjelp. Når kommer av den raske, ta i maten sakte. Introdusere buljonger og juice første par dager, gradvis innlemmer flere fast føde som du er i stand til å spise dem.